15.9.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep17] (2014)

Min Joon teatab Song Yile et nad võiks kõiki neid tähtpäevi tähistada ühe kuu sees, sest mees lahkub kuu aja pärast... Song Yi ei saa algul aru et kuhu mees läheb ja uurib millal too tagasi tuleb aga Min Joon ei suuda vastata ning Song Yi mõistab et mees ei tulegi tagasi... Song Yi palub Se Mi, et saaks tema bussiga tagasi koju minna ning rezizöör uurib kus Song Yi on ning Min Joon teatab et naine on haiglas, kuna mees käskis vigastatud naisel nii palju pingutada ja valis siiski esimese võtte..

Song Yi nutab kodus ja Min Joon kuuleb seda. Hwi Kyung helistab tollele mehele keda ta õnnetuspaigas tööl nägu aga number pole kasutusel. Siis teatab ta vennale et läheb emaga vanema venna hauale ja et kas vend ei tahaks ühineda aga Jae Kyeongil on omad plaanid. Hommikul läheb Song Yi varakult jooksma ning Min Joon püüab naisega rääkida. Song Yi aga ei taha mehest kuulda ja jookseb eest. Siis aga püüab Min Jooni kinni üks mehe endine õpilane Hye Mi.

Neil on lõbus ning Hye Mi on mehe nägu katsumas kui Song Yi vihaseks saab ja nagu tank sisse sõidab, nii et Min Jooni telefon kukub maha. Siis aga tahab Hye Mi mehe numbrit ning Song Yi sõidab jälle sisse ja teatab mehele et kui too midagi öelda tahab siis öelgu kohe. Min Joon läheb Song Yile järgi. Song Yi küsib et mis siis saab kui Min Joon ei lähe aga mees ei vasta ning naine teatab et siis hoitku eemale ja lahkugu vaikselt. Min Joon kõnnib minema ja on kurb.

Song Yi on oma sõbrannaga väljas söömas ning Jang püüab Min Jooni lohutada. Hwi Kyung saab Yoo Seokiga kokku ja räägivad Yoo Ra ja oma vennaga juhtunust. Min Joon jääb täis ja tuled hakkavad vilkuma. Üsna pea on aga kogu kortermaja pime..

Min Joon läheb rõdule ja peagi on terve Seoul pime. Siis aga viib Jang mehe magama... kuid kui Song Yi oma magamistuppa läheb on mees tema voodis ja magab. Hommikul on Min Joonil peavalu ja pohmakas ning ta ei mäleta kuidas ja miks ta naise magamistoas on. Song Yi nõuab seletust kuid mees ei tea. Siis aga tahab Yoon Jae õe juurde tulla ning Min Joon ei suuda transporteeruda... ja ta peab ronima rõdu kaudu oma korterisse..

Song Yi uurib kas vend on isaga ühendust võtnud aga vend ei taha isast kuulda. Kuid läheb siiski isa töö juurde vaatama, ilma et isa seda teaks. Yoo Seok läheb aga Hwi Kyungi nimetatud haiglasse üht naist otsima aga seda pole seal.

Yoon Jae püüab Min Jooni kinni ja ütleb et ta õde pole juba mitu päeva korralikult söönud ega joonud. Siis aga tahab Song Yi Min Joonile sõnumit saata aga lõpuks paneb telefoni käest ja hakkab rääkima. Ta loodab et mees suudab teda kuulda ning palub et mees, et nad teeks kõik tähistused selle kuu sees mis Min Joon veel Koreas on ning peale seda saab naine kindlasti kunagi mehest üle. Nad lähevadki koos välja.. Min Joon võtab Song Yi käest ning autos toetab naine mehe õlale pea..

Hwi Kyung aga läheb venna juurde ja tahab temaga lõunatada. Ning kedagi tutvustada. Enne kui Jae Kyeong ukse avama peab, saab ta kõne et ta eksnaine Yang Min Joo on kadunud. Mees tahab lahkuda aga Hwi Kyung haarab venna käest ning avab ukse... laua taga istubki Yang Min Joo ning uurijad...




Selgub tõde: nimelt oli Hwi Kyung see kes Song Yile helistas kui too hommikul jooksis ja kuuleb et Min Joon on seal. Ta saab mehega kokku ning teatab et teab et Min Joon pole tavaline ning suudab liikuda ja haihtuda kiirelt. Min Joon tunnistab seda ning Hwi Kyung teatab et usub et Song Yi õnnetuse taga on ta vend ning Min Joon teab seda. Siis palub Hwi Kyung et Min Joon aitaks teda tema venna eksnaise vabastamist tollest haiglast. Ja siis saab Hwi Kyung kokku uurija Yoo Seokiga ning too läheb oma paarimehega haiglasse läbi otsimist tegema, samal ajal teades et Yang Min Joo viiakse kindlasti haiglast välja. Seda näeb Min Joon ja tema ülesanne on naine kätte saada...

Min Joon peatab aja ja viib naise endaga kaasa. Siis saab aga Jae Kyeong teate et naine on kadunud. Song Yi ja Min Joon on koos ning harjutavad käsikirja. Min Joon peab ette lugema ning siis pakub naine välja et nad harjutaks aga mees keeldub ning peab edasi lugema. Siis aga jääb mees vaikseks ja lahkub. Ta läheb teed tegema ning Song Yi on mehe kõrval. Naine räägib nagu ta saaks mehest ruttu üle, et on sellist tüüpi aga see ajab Min Jooni naerma, kuna enne seda rääkis Yoon Jae just vastupidist juttu.

Song Yi tuleb uuesti tuppa aga Min Jooni pole ning naine otsib igalt poolt ja satub juba meeleheitesse kuid siis ilmub mees ta selja taha ning Song Yi teatab et mees ei tohi niimoodi ära minna ja kartis et too läks igaveseks minema, ilma et oleks hüvasti jätnud. Min Joon lubab naisele et ei lahku.. ei kuu ega ka kahe pärast.. naine on mures et kas mehega on siis ikka kõik korras ja Min Joon kinnitab et on, kuigi teab ise, et peagi ta võib siiski seetõttu haihtuda.. või surra...

Siis aga selgub veel üks tõde: nimelt see käsikiri mida mees lugema pidi, kirjutas Song Yi ise valmis.. Ka need laused nende noorte tüdrukute kohta ja et Song Yi on maailma ilusam naine.. algselt kirjutas naine et mees peab teda siis suudlema aga hakkas kartma, et mees jääb uuesti haigeks ning muutis selle kallistuseks ning lisas lõppu, et mees teeb kalli ja tunneb ennast õnnelikuna ning et ei lahku kuhugile ja jääb naisega igaveseks. Peale selle lugemist keeldub Min Joon edasi lugemast ja läheb teed tegema...



Song Yi: I am good at waiting.

Song Yi mom: Why she is like this?
Yoon Jae: Did Min Joon dumped her?
Mom: This manager Do, I’ll kill him with my bare hands.

Min Joon: I’ve learned to love. It was terrible thing..

Min Joon: I think I start to remember.
Hye Mi:Perhaps it’s because I’ve gotten prettier than last year.

Hye Mi: Rell me your number..please please.
Min Joon: Okay... 0-1-0
Song Yi: Do Min Joon! Didn’t you have something to tell me? What do you want to do? The timing is perfect for me.

Jang: What is this? I shouldn’t gotten get him drinking. I thought he would make objects float or something.

Jang: They say you speak from your heart when youre drunk. Now I know your true feelings. 30 years of friendship means nothing when a girl is there.

Min Joon: The kind of person I hate the most is the one who loses his memory after drinking.

Min Joon: Stay back a little. You are..
Song Yi: I’m what?
Min Joon: I can’t think straight.

Song Yi: Did you get sick of me because I was next to you all day?

Song Yi: Kisses her... no wait.. what if he passes out again?

10/9 (Noh pagan.. need korealased ikka oskavad draamar ja põenvust tekitada... see Yang Min Joo koht oli lihtsALT...oh.. ma poleks uskunud et Hwi Kyung palub Min Jooni abi ja et mees aiatbki..samas ma kardab veidi selle venna pärast...teadagi milline Jae Kyeong olla võib... oh my sweet mama kui temaga peaks midagi juthuma.. smas kardan ma ka Min Jooni pärast... kui ta nüüd maalejääb ja mis sis temast edasi saama hakkab? Pelase tell me someone theres gonna be happy end )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar