11.9.14

Fall in love with me [s1 ep4] (2014)

Peale reklaami avalikustamist saab OZ advertising palju uusi pakkumisi ning seda ka suurtelt firmadelt, see ei meeldi aga Tian Xingi advertisile Lancele ning too läheb OZi ning kohtub seal ka Xiao Luga ning on kindel et too on Tian Xing. Hiljem suudab aga Tian Xing mehe maha rahustada.

Õhtul saadab Le Si Tian Xingile sõnumi ning Ah Fu naerab omaette. Hiljem jalutab Le Si pargis ning kohtub seal Tian Xingiga ning nad löövad pead ära. Selle peale hakkab mehel halb ning kukub naisele peale. Tian Xing ei saa silmi Le Silt ning mõistab et kell mille ta naiselt võttis, kuulus naise vennale Le Yuanile. 

Järgmisel päeval läheb Tian Xing parki Le Siga kohtuma ning naine lahkudes jätab naine telefoni maha. Ta avastab selle tööjuures ning läheb ta tagasi parki. Aga enne palus Gai Xian tal minna ise filmimise jaoks lampi tooma. Tian Xing läheb ka sinna ning poe omanik lahkub ja jätab noored sinna kinni. Le Si vanemad ja sõbrad on mures ning hakkavad otsima. 

Tian Xing kasutab juhust et Le Si kardab hiiri ning naine jääb ta õlale magama. Hommikul teel mees tüdrukust pilti kui too magab tema õlal. Leo saab teada et Le Si lahkus poest Tian Xingiga ning Le Si on sunnitud mehega hommikust sööma.

10/8 (Väga hea aga kas olukord ei lähe liiga kiirelt.. ja kuidas sa paned poe kinni, ilma et sa kontrolliks kas sul on seal keegi ja nagu kas teil pole parklat kuhu saaks auto parkida, no way et Tian Xing bussiga sõidab :D)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar