18.9.14

Fall in love with me [s1 ep5] (2014)

Peale restorani külastus saadab Tian Xing naise ära ning märkab et tollel on tennisepaelad lahti ja seob need kinni. Siis kõnnib naine minema ja talle meenub kuidas Xiao Lu ta teise paela kinni sidus. Siis selgub et Ai Xian valetas kuna ei tahtnud minna rekvisiiti tooma ning kõigile ei meeldi fakt et Le Si oli öö koos Tian Xingiga ning Le Si uurib kus Xiao Lu on. Tollel on õlg valus kuna trofeed kukkusid talle peale ning Le Si on mures kuna mees ütles et on veidi haige.

Keegi ei tea kus mees elab et talle külla minna ning ka pole mehe aadressi tema avalduses. Ah Fu pakub Tian Xingile et Le Si ema võiks talle mazaazi teha aga mees pole nõus.  Kui Xiao Lu tööle naaseb siis tahavad kõik teada kus ta elab ning kutt käsib Ah Ful leida mingi korter tööle lähedal ning kuna tulemas on ka Le Si sünnipäev siis tahavad sõbrad seda kuti korteris pidada.

Ah Fu leiabki korteri aga Tian Xingil pole aimugi kus see tänav on kuid peale sekeldusi leiab ta selle üles ja peale mõningaid sekeldusi veel läheb õhtu kiirelt ja edukalt mööda.

Ah Fu ja Tian Xing hingavad kergendatult kui kõlab uksekell ja Le Si naaseb. Kuna ta leidis et mehel pole korteris midagi, siis toob ta vajaliku ja õpetab kutile kuidas muffineid teha. Neil on ütlemata lõbus ning kui naine lahkuma hakkab, komistab ta ning Xiao Lu püüab ta kinni. Tian Xing leiab Le Si märkmiku ja loeb seda veidi. 

Järgmine päev on Le Si sünnipäev ning tal on plaan. Tal on ka esimene palgapäev OZis ning kõigil on vaba päev. Tian Xing viib neiu lõbususparki ja nad käivad igal pool. Ka võidab kutt talle mänguasja ja õhtu naelaks on karusell... just nagu neiu soovis oma märkmikus.

Peale seda jääb aga Xiao Lu haigeks ning Le Si tormab teda põetama. Kutil tõuseb aga koguaeg palavik ning lõpuks lähevad nad arsti juurde. Sealt naastes tahab Le Si kuti koju saata kuna too on ikka veel nõrk ning nad kõnnivad käsikäes. Seda näeb Miao Miao kes oma koeraga jalutab.

Tian Xing: What solution?
Ah Fu: I know a genius doctor she only needs to touch you to fix it
Tian Xing: A genius doctor? Would it be Tao Le Si's mom?

Ah Fu: They come when they want to come and leave when they want to leave. They're going to work me to death

10/8 (Elu aeglasem koju kõndimine... Aaron abs... damnnn)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar