1.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep7.1] (2012)

Ülemus annab ühele ajakirjanikule pildi Tae Ik'st ja Man Okist. See avaldatakse kohe pärast seda kui Tae Ik kandis teadvusetu naise majast välja, kui üürgas tuletõrjealarm. Kogu riigis teatatakse, et Tae Ik ja Man Ok on kihlatud ja juba kohtingul käinud 3 aastat.

Naine peab olema nõus kui tahab oma vanaisa võimlat kunagi veel töötamas näha ning kutile ei tule ka kasuks oma karjääri edendamisel kui nüüd asi katki jääks see uudis ei meeldi aga Kang Hwile kuid mis tal ikka teha.

Man Ok riietub manager Hwangi abil meheks ja pääseb haigla koridoris olevatest ajakirjanikest mööda ning peab minema pildistamisele. Selgub et toimub Tae Ik ja Man Oki paari pildistamine, et teha lugu kihlusest ja neist ajakirjas kirjutada. Kummalegi see idee ei meeldi aga teevad ära.

Hiljem peavad nad tegema kihluspeo ja sinna on ka kutsutud ajakirjanikud. Kuid siis teatab Man Ok, et tahab kihluse lõpetamist



Tae Ik: Who...am I dating?

L.J : If you act lie Tae Ik's fiancee for just 3 months, I will cancel all the money you owe us

Kang Hwi: Lee Tae Ik, this rude bastard. He isn't even a rabbit yet, he always only eat vegetables.

Go Dong: Are you okay?
Tae Ik: Would I be okat in this situation?

Go Dong: No matter how much I think about it even with my lack of brains, the only person who can save you in this situatuon is stylist Jang


Go Dong: Should I turn the car around to the hospital, hyung-nim?
Tae Ik: Whatever 
Go Dong: Okay

Man Ok: I'm heavier than I look 

10/7 (Võltskihlus.. jeah mis neil ikka muud teha :D)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar