13.10.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 final ep21] (2014)

On aeg käes ning rahvas on väljas vaatamas meteoriitide saju ning nende seas  sõidab kohale ka UFO laev. Min Joon ja Song  Yi vaatavad koos rõdult ning ühel hetkel on Min Jooni käed läbipaistvad ning siis muutuvad tagasi. Min Joon ütleb naisele mida ta ei tohi teha ning kui Song Yi vaatab, on Min Joon  läinud.

Song Yi nutab hüsteeriliselt ning ta vana ülemus tuleb kallite kingitustega ta ema juurde, et saada Song Yi taas enda nimekirja. Song Yi pole juba päevi söönud ega maganud ega lahku Min Jooni korterist. Ema on murest murtud.

Toimub kohus Jae Kyeongi üle ning Yoo Seok ütleb millega mees on hakkama saanud ning Jae Kyeongi advokaadil pole  kaitsmiseks midagi öelda ja Jae Kyeong on shokis, sest lootis isa abile. Pärast püüab poeg isale selgeks teha et lindistus oli võltsing kuid isa ei usu ja käsib poja ära viia.

Song Yi vaatab pilte ja sõnumeid läbi ning leiab sõnumi, mille Min Joon saatis aga tookord haiglas naise telefonist ära kustutas. Hwi Kyung läheb Min Jooni korterisse Song Yile seltsi. Song Yi teatab sõbrale et ei kavatse Min Jooni unustada ja on kindel et mees püüab tagasi tulla.



Siis aga saab Song Yi teada, et Min Joon palus Hwi Kyungil naisele toeks olla ja olla ta kõrval ning kui naine venna juurde jõuab, näeb ta Yoon Jaed teleskoope puhastamas ja selgub et Min Joon palus ka vennal vaadata õe järgi ja teha mida õde ütleb ning sai teleskoobid endale. Song Yi avastab etMin Jooni korteris olevad taimed hakkasid uuesti kasvama ning mõistab etMin Joon pidi edukalt kohale jõudma.

Song Yi ei lähe aga võttepäevale  vaid maandub juuksurisalogis kus tahab kiilakaks lõigata, ta parim sõbranna on ka seal ning nad maanudvad koju, kumbki ei tee juustele midagi. Song Yi tahab et sõbranna räägiks lõbusid lugusid Min Joonist ning Se Mi tuleb ja toob Song Yi töökava. Song Yi küsib kuidas saada sellest valust üle ja kuuleb et Se Mil läks 15 aastat enne kui ta suudab rääkida mehest nii et valus poleks.

Song Yi läks üksi samadesse kohtadesse kus nad Min Jooniga käisid. On nende 100 päeva aastapäev ja Song Yi veedab selle üksi samas tornis ja restoranis kus nad Min Jooniga käisid. Ta loodab et mees tuleb aga ei ole. Siis aga järsku on Min Joon ta ees ning kui naine uuesti vaatab on mees kadunud. Ta räägib sellest Jangile ning mees tunnistab et kord kui ta taimede eest hoolitses, siis nägi ta ka Min Jooni ning see tundus nii reaalne.

Yoon Jae avastab uue asteroidi ning selle tunnistamine võtab 3 aastat aega. Möödubki 3 aastat ning Yoon Jae leitud asteroidi kinnitatakse ning ta saab sellele nime anda. Ta paneb selleks nime Do Min Joon. Song Yi on taas edukas ja parimates päevades näitlejanna.  Yoo Seok on üllatunud et Jae Kyeongi vanemad ei tee midagi et meest välja  aidata ning Yoo Seok räägib oma paarimehele et Jae Kyeong olla rääkinud et nägi Min Jooni aga see on ju võimatu.





Song Yi märkab ajakirjanike seas Min Jooni ning kuna mees kaob, puhkeb ta nutma. Ta tunnistab isale ja emale et  igatseb meeletult meest. 

On auhinnagaala ning Se Mi saabub koos oma kaaslasega kuid kohe peale teda saabub Song Yi ja saab kogu tähelepanu endale. Naine on kaunis ning järsku jääb aeg seisma. Kõik inimesed peale Song Yi seisavad. Naine märkab nende seas Min Jooni ning mees sammub naise poole. Ta paneb oma jaki naisele õlgadele ja suudleb teda. Siis hakkab aeg käima ning kõik on üllatunud et mees seal on, kuid järsku haihtub mees jälle ning Song Yi on paanikas.

Siis räägib Min Joo, et proovis mitu korda naasta ning alguses ainult sekunditeks, siis kui Song Yi teda nägi. Teine kord sai ta isegi sõna öelda, siis kui Jang teda nägi ning naine on rõõmus et ta polegi hull. Ning ta proovis aina veel ja seega sattus ta suvaliste inimeste juurde ja korra ka Jae Kyeongi juurde, kes peale edasi arvas et on hulluks läinud.

Nüüd on aga nii, et Min Joon on Song Yiga koos maal aga aeg-ajal ta siiski kaob ning siis mõne ajapärast jälle naaseb. Kuid igakord suudab ta aina kauem maal püsida. ning Song Yi enam ei paanitse kui mees kaob, sest  hindab igat momenti mis nad koos on, kuna igakord võib olla päris viimane. Aga tavaliselt mees siiski naaseb :)




Min Joon: The funniest thing I heard on Earth was people making wishes to meteorites

Hwi Kyung dad: In whole life I was building a company and I didn’t know what kind of monster was living in my family, I didn’t even know when that monster ate my son away

Hwi Kyung: I told him! That if he leaved you alone, then I’ll take his place. How could he leave after I told him that?

Min Joon: I’m asking you to stay with her. Not to take my spot.

Min Joon: I wanted to asked you a favour
Yoon Jae: Okay ask me. What is it?
Min Joon: Listen your sister while I’m gone. Be good to her and do as she says.
Yoon Jae: That’s a bit..
Min Joon: The telescope... didn’t you say that you wanted it? You can have it
Yoon Jae: I’ll die if she tells me to

Song Yi: What the heck. He left me in the hands of so many men.

Song Yi: Right now it’s harder to not think about him than to think about him

Min Joon: I told you not to go out with so much skin showing



Min Joon: After that I tried countless times and failed countless times.

Book: Once there was a rabbit, who found a way back home

10/9 (Do Min Joon.. miks nii ilus :D eriti selle mantli ja ülikonnaga sellel peol :D nii armas :D ja lahe et sa tagasi said tulla :) happy end ikkagi :D )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar