15.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep8.1] (2012)

Tae Ik on shokis, et Jin Se Ryeong on tagasi. Man Ok räägib sellest Kang Hwile ning tüüp on sõbra pärast mures. Selgub et Jin Se Ryeong oli Tae Ik esimene armastus. Tae Ik käsib tüdrukul majast lahkuda, kuid neiu ei tee seda ja Tae Ik sõidab vihasena minema. Man Ok on mures, sest kell on palju ja poiss ei võta telefoni vastu ega ole veel tagasi.

Tuppa minnes märkab ta poisi autot ning läheb tuppa loootuses et poiss on tagasi aga Jin Se Ryeong teatab et poissi pole. Siis aga leiab Man Ok poisi kiigelt. Ta tahab poisile üht taekwondo võtet näidata kuid väänab jalga ja kukub aga Tae Ik püüab neiu kinni.

Hommikul kui Tae Ik kööki astub ja Man Oki näeb meenub eelmine õhtu. Kang Hwi tahaks vetsu aga Jin Se Ryeong ei lahku elutoast ning lõpuks avastatakse Kang Hwi asukoht. Tae Ik on maruvihane kuid lubab sõbral nii kaua keldris olla kui too oma asja leiab ja siis kadugu ning popstaar peab oma suu kinni hoidma kui tahab endiselt poisi majas elada. Man Ok tahaks poisilt andeks paluda kuid ei julge tuppa siseneda ja ka mitte helistada.

Ülemusel on Tae Ik jaoks laul olemas kuid poiss ei taha soolot teha. Kodus läheb Jin Se Ryeong Tae Ik tuppa ja näeb pilti, ta avab raami ja leiab nende kolme pildi. Siis aga tellib ta uue mööbli ja seab ennast teisele korrusele otse Tae Ik toa kõrvale sisse. See ei meeldi ei Tae Ik'le, Kang Hwile ega ka Man Okile.

Tae Ik: You are going to kick dressed like this?
Man Ok: It's okay, I have underpants on.

Man Ok: Oh, it's so embarassing.. a hapkido master that can't even kick

Kang Hwi: I don't like people who are like watermelons

10/8 (Ikka ja alati peab kuskil mingi vana tegelane välja ilmuma ja kõik ära rikkuma.. )







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar