9.10.14

Fall in love with me [s1 ep8] (2014)

Tian Xing viib Le Si shoppama kus valib naisele ilusa sinise kleidi ning annab talle ka ilusa kaelakee ning viib seejärel ühele pressiüritusele kus on palju edukaid ja kuulsaid produtente ja direktoreid, ka saabuvad sinna Lance ja Huan Huan. Keegi ei saa aru miks Tian Xingi sugune mees üldse võttis vaevaks OZi suguse põhja mineva firmaga tegelemise ning veel seda oma nime all...

Ting Wei, kes on Tian Ji firmas assistent, läheb Le Siga ütlemiseks ning tulemuseks läheb Tian Xing mehega kaklema ning viib peaagu nutva Le Si minema. Ta viib naise enda juurde ning teeb talle vanni. Le Si lahkub ning seal ootab teda Huan Huan, kes tahab et Le Si lubaks talle et ei armu kunagi Tian Xingi. 

Leo tunneb huvi kas Xiao Lu ja Le Si vahel on kõik korras. Õhtul aga jalutavad Le Si ja Xiao Lu koos koju ning naine tahab soovida ning selle käigus tunnistab ta kutile et talle meeldib keegi, Tian Xing on tüdrukut suudlemas aga mõtleb ümber ja peidab ennast ära.

Kui Le Si silmad avab on ta paanikas kui ei leia kuti ning nutab lohutamatult, sedakuuleb pealt ka Tian Xing, kes samuti ei suuda pisaraid tagasi hoida. Le Si kogub väheke ja läheb koju, seal olev ema arvab et asja taga on Tian Xing ning tahab poisi maha lüüa. Miao Miao saab aru mis toimub. Le Si saadab Xiao Lule sõnumi ning Tian Xing meenutab hetki mille nad koos veetsid ning terve korter on mälestusi täis.

Järgmisel hommikul on Le Si kurb aga seda hetkeni kui Xiao Lu uksest sisse astub. Poisil on aga kurvad uudised ning ta teatab et lahkub OZist. Ta annab oma töö teistele üle ning Le Si jookseb talle järgi. Xiao Lu teatab et tüdruk meeldib talle ainult kui sõber ja lahkub. Le Si hakkab lohutamatult nutma ja peale seda koristab nagu tuulispask.

Tian Xing tuleb OZi ning laseb Le Sil oma õlal nutta ja kõik välja laduda. Tal on endiselt valus kuulda kuid teab et nii on neiule parem. 

Tian Xing viib Le Si sööma ning tahab talle kaelakeed anda aga Le Si keeldub seda võtmast. Peale seda istuvad nad natukene pargis kus Tian Xing laob põhjuseid miks Xiao Lu võis lahkuda ning kui neiu mõtleks, saaks ta aru et Tian Xing on Xiao Lu...

Jurnalist: Can we know the reason why you broke your rules and became the consultant for another company?

Lance: Aren't you busy vacationing? How did you have time to come and also bring someone from OZ?
Tian Xing: Oh, I was passing by, so I brought her in to get some food.

Leo: What happend, can we help?
Xiao Lu: It just something happen in home, don't worry
Gai Xian: What is it? Are you being chased by the mafia, or do you owe people money?

Le Si: Yesterday when my mom saw me cry, she thought it was you who bullied me.
Tian Xing: Oh, then when I'm near your house in a bit, I should  run away as fast as I can, or else your mom will use knives to cut me again.

10/7 (See on eriti kurb episood... jube palju nutmist.. Eriti kurb on vaadata mehi nutmas.. Aaron.. sa oled nii ilus aga kui sa nii edasi jätkad, oled omadega sees.. sinu õnn et neiul on pikad juhtmed ja et ta on liimist lahti, muidu oleks ta juba ammu aru saanud..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar