8.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep7.2] (2012)

Man Ok on vastu kihlusele kuid lõpuks asuvad mõlemad rahva ette. Man Ok läheb peale pidu oma koju ja sinna tulevad Han Ga Rim koos oma Pariisi sõbrannaga ning nõuavad seletust et kas see on tõsi mis lehtedes kirjuatakse. Man Ok ei räägi tõtt ning teatab et kihlus kuulutati nii järsku sest nad kaks ei suutnud enam vait olla ja et tüdruk nii meelletult armastab kutti, sõbranna on vihane ja pettunud et Man Ok midagi ei räägi.

Öösel tulevad hullunud ja vihased fännid ning löövad Man Ok võimla klaasi katki. tuleb politsei ja Man Ok kolib Full House'i sisse. Tae Ik läheb vaatama et kas tüdruk on sisse elanud kuid ei leia teda kuskilt. Ta on all keldris Kang Hwi juures.

Saunas on rätikud laiali, söök ja jook kaob ning keegi kasutab Tae Ik kosmeetikat. Poiss nõuab tüdrukult aru ning Man Ok teatab, et ehk on ta uneskõndija kuigi hiljem tunnistab Kang Hwi et tegi kõike meelega. Tae Ik paneb majja kaamerad üles. Man Ok otsib pimedaid nurki, et Kang Hwi saaks ikka ringi käia. Ta toob kutile ka kassipoja, et too ei oleks üksi.

Tae Ik tuleb liiga vara koju ja et kutt ei leiaks Kang Hwi siis lükkab poiss kassi elutuppa ning Tae Ik nõuab aru miks too loom majas on. Man Ok lubab looma kasvatada keldris. Järsku astub uksest sisse megastaar Jin Se Ryeong.

Man Ok: I will stay quietly like I am dead.

10/7 (Unustasin et nemad ei kanna jalanõusid elutoas... ja neil on kohe majja astudes sussid jalas. Aga meie kõnnime ka elutoas jalanõudega vahel, kuidas keegi harjunud . )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar