2.10.14

Fall in love with me [s1 ep7] (2014)

Tian Xing teeb suurepärase esitluse ning Samsungi tegelased jäävad rahule. Ka on see rõõmusõnumiks OZi tegelastele aga Le Sile ei meeldi ja ta ei saa aru miks Tian Xing neid aitas. Saabub Leo ning Tian Xing lahkub ning Xiao Lu saab tagasi tulla. 

Tian Jini meeskonnale ei meeldi et Tian Xing esitles OZi ideed ning Tian Xing püüab end veenda panema Le Si Tian Xingi armastama ja vihkama Xiao Lud. Nii püüabki Xiao Lu veidi eemale hoida Le Sist aga naine ei saa aru miks. Xiao Lu teatab et ta sai sõbra kaudu ühe teise projekti ning ei osale palju OZi tegemistes.

Samas saab Le Si kõne et Tian Xing on määratud OZi konsultandiks ning koheselt on mees ka kohal ja teeb märkusi mida OZi meeskond valesti teevad. Miao Miaole ei mahu see aga pähe ning Tian Xingi pärast peavad nad ületunde tegema. 

Tian Xing viib Le Si lõunale. Seal teeb Tian Xing katse kas ta meeldib naisele aga too äpp mida nad Samsungil reklaamima hakkavad, näitab väga vähe. Le Si ostab Xiao Lu lemmiksööki ja saadab sõnumi et kutt tuleks läbi. Xiao Lu tulebki kuid ei tee eriliselt Le Sist välja. Le Si on mures ja jagab seda Miao Miaoga. 

Järgmisel hommikul minnakse võttepaika vaatama ning sinna tuleb ka Tian Xing kes haarab Le Si kaasa omale juhiks. Nad sõidavad ning peavad rongi järele ootama.  Tian Xingil hakkab sellest helist paha ning kui on aeg sõitma hakkata sõidab mees teisele poole. Le Si toob mehele juua ning Tian Xing kallistab naist. Peale seda sõidab Le Si ning nad lähevad võttepaika.

Seal hakkavad Tian Xing ja Leo Le Si tähelepanu eest nö võitlema. Le Si kutsub Xiao Lu õhtuks tööle aga kutt ei lähe. Xiao Lu saabub aga võttepaika ning kaob taaskord siis kui on aeg TianXingil saabuda. Ta vahetab taas autos riideid ning kui väljub, jookseb ta Lancega kokku. Tian Ji meeskond läheb võttepaika tööd vaatama ning ühel hetkel kutsub Tian Xing Leo kõrvale ja annab paar juhist, kõik vaatavad kuidas nad seletavad. Reklaam saab filmitud ning Le Si mõtleb Xiao Lule. 

Kui saab see kokku monteeritud ning Tian Xing tahab seda näha. Le Si peab selle talle koju viima ning talle ka süüa tegema, enne kui nad tööd tegema hakkavad... Tian Xing anna paar nõuannet naisele ja ühel hetkel tõstab käe Le Si näo juurde...

Tian Xing: If I didn't help you how are you supposed to pay me back?
Gai Xian: What money?
Miao Miao: Ah? You owe him money?

Le Si: Miao Miao, I have a question... if a woman likes taking initiative in a relationship, will she scare her man away?
Miao Miao: Are you talking about Xiao Lu?
Le Si: Why do you have to take the word out of my mouth?

Tian Xing: Good luck. Don't waste my brilliant performance.

Tian Xing: Who hate me so much? Who made this?
Le Si: I did
Tian Xing: You hate me so much but you end up looking at my picture everyday?

Miao Miao: So are you telling us to scrap all of the work we've done so far?
Tian Xing: That's exactly what I'm saying

Le Si: Miao Miao, I have a question... if a woman likes taking initiative in a relationship, will she scare her man away?
Miao Miao: Are you talking about Xiao Lu?
Le Si: Why do you have to take the word out of my mouth?

10/8 (Appi kas tian xing peab olema nii oblivious? tegelt ka.. kuidas keegi ei saa aru et xiao lu kaob alati ära kui saabub tian xing?  ja mind väga huvitab mis tal  rongiga on, kas ta fakeis või oligi see nii?)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar