27.10.14

Kurosagi [s1 ep1] (2006)

Kutt nimega Kurosaki läheb aga oma informaatori juurde kelleks on Katsuragi. Katsuragi on mees, tänu kellele kaotas Kurosaki oma perekonna ning plaanib suurt kättemaksu. Kurosaki on raha välja petja aga ainsa vahega, et tema aitab neil kellelt raha välja peteti, raha tagasi saada. Kurosaki ajab taga oma järgmist ohvrit Shinkawa Namie'd.

Kurosaki kogub naise kohta infot. Shinkawa on naine kes teeskleb et otsib investorit ning kui leiab siis võtab kogu raha mis investeeritakse ning järgmine päev pole enam seda firmat ning isik kes raha laenas on sellest ilma. Üks neist laenajatest oli ka üks mees, Tsurara onu, kes laenas 10 miljonit yeeni ning kaotas hetkega kogu raha ning jookseb kodust minema ning plaanib otse rongi ette astuda. Temast haarab kinni Kurosaki, kes otsis oma münti mille peal mees seisis. Mees tahab uuesti hüpata aga siis kuuleb Kurosaki et mees peteti. Rüseluses kukub Tsurara rongi ette ning Kurosaki jõuab naise eest lükata.

Hiljem läheb noormees Tsurara ja ta onu juurde ja pakub ennast appi raha tagasi petma. Tsurara ei taha sellest midagi kuulda. Samal ajal otsib Kashima, üks politseiuurija Kurosakit taga. Tsurara onu on nõus ning Kurosaki tegi uuringuid ning plaani. Nimelt hakkavad nad kasutama alibiks ühte niisama seisvat firmat Fujikita Kougyout nime kasutades välja petma Shinkawalt raha. Kurosaki riietub nagu oleks ta üks firma tegelastest ning läheb Shinkawa jutule. Seal pakub ta välja et firma on nõus andma 200 miljonit yeeni. Naisel silmad suured peas aga lubab mõelda. Samas püüab Kashima Kurosaki kinni ja hoiatab et tegu on petturitega.

Shinkawa on nõus firmalt raha võtma sest tegi taustauuringud ära. Tsurara ei taha oma onu lasta Kurosakiga koostööd teha. Onu ei kuula ja läheb panka. Kurosaki aga Shinkawa juurde ning läbi mõnigaste läbirääkimiste saab Kurosaki naiselt 50 miljonit sulas ja 50 miljonit tsekil, Kurosaki annab vastu 200 miljonilise tseki ning lahkub. Kuid kuna sinna saabub Tsurara pärast poitsei siis riietub poiss koristajaks ja lahkub nii majast. Siis saab Shinkawa teate et firma poolt antud tshekki ei saa rahaks vahetada enne kui on möödas vähemalt 2 päeva. Selle aja jooksul teeb Kurosaki pangakonto tühjaks ning maksab Tsurari onule ta 10 miljonit sulas. Politsei arreteerib tünga saanud Shinkawa raha välja petmise eest.

Kashima saab teada kes on Kurosaki. Hiljem tänab Tsurari poissi et too aitas raha tagasi saada aga ei kiida endiselt heaks kriminaalsust ning poiss tunnistab et kavatseb Shirosaki hävitada.

There's three kind of swindles in the world. Those who defraud other people's money - Shirosaki
Those who deceive others by manipulating their feelings - Akasaki. 
And then using the Shirosaki and Akasaki as his only source fo food, is the ultimate swindler in history. - His name is Kurosaki...

Kurosaki: You standing on my money

Kurosaki: How about letting those who want to die do so? 


Tsurara: Are you trying to say that you are going to swindle from a swindler?

Tsurara: Who exactly are you?
Kurosaki: My name is Kurosaki. My profession is swindling.

Kashima: Which means you, who planned to swindle him, in the end got swindled instead...

Man: You know that Kurosaki is doing this for revenge, right?
Katsuragi: He told me that one day he will kill me
Man: Then why do you leave him by your side?
Katsuragi: Because it's fun

Tsurara: Not everyone can do bad things so calmly like you.

Tsurara: You are...missing something that is really important. I think you are very sad person.


Kurosaki: The thing I hate the most in this world are swindlers..

Kurosaki: Any Shirosaki that apper in this world, I will destroy every single one of them.. 

10/7 (Looks interesting.. samas sad et polisteiuurija sai kohe teada et too vend ongi see Kurosakiii ::D aga samas mmm... ta on nii lahe oma tumeda pea ja rahuliku olekuga..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar