6.10.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep20] (2014)

Min Joon püüab aga naist veenda et ta tahab siiski temaga jääda. Uudistest muud ei tulegi kui ainult Min Jooni ja Song Yi kadumisest ning räägivad ka teised, kes kunagi Min Jooniga koos töötasid aga kes peaks nüüd rauk olema või surnud ning spekuleeritakse kes see Min Joon siis ikkagi on.

Jangilt uuritakse kas Min Joon ehk röövis naise. Hae In nutab kuna ei tea kus kumbki on. Nad on aga taksos ning taksojuht mõtleb kas tegu on ikka nendega kuniks Song Yi tunnistab. Ta on Min Jooni pärast mures.

Hwi Kyung ärkab ning ta juures on Se Mi, selgub et mees on juba mitu päeva maganud. Se Mi tunnistab et on valmis mehe lahti laskma ja tahab siiski Hwi Kyungi sõber olla, isegi kui mees teda kunagi armastama ei hakka.

Jae Kyeong teeb oma advokaadile selgeks et ta tuleb uurimise ajaks vabaks saada ning keegi helistab advokaadile. Min Joon ja Song Yi saabuvad maja ette mis on ajakirjanikke täis. Naine plaanib enne minna ja tähelepanu endale võtta. Song Yi lähebki kuid kui Min Joon välja astub siis piiravad ajakirjanikud ta ümber ja Song Yist ei tee keegi välja. Siis aga saabub politsei ja viib Min Jooni ülekuuulamisele.

Uudistes aga teatatakse et Song Yi ja Min Joon on kihlatud ning ema on shokis. Uurija küisb haihtumise kohta kuid Min Joon leiab et pole seadusi mis seda otseselt keelaks. Siis aga tuleb uurija, kellele Min Joon on oma saladuse paljastanud ja tormab ülekuulkamiste ruumi ja nõuab Min Jooni juhtumit endale. Sest tema käest haihtus Min Joon esimesena.

Min Joon viiakse teise kohta ülekuulamisele ja Yoo Seok uurib miks mees nii käitus nign ta selgitab et tegi seda kuna tal on keegi keda kaitsta ja kes on talle temast tähtsam. Yoo Seok uurib pastaka kohta, mis tema õnnetuspaigal oli. Peale seda lastakse Min Joon minema ning Min Joon ja Song Yi teleporteeruvad naise koju. Seal olevad ema, vend ja isa saavad üllatuse osaliseks et nad niimoodi sisse sadasid. Song Yi teatab emale et Min Joon pole tõesti tavaline aga ainus keda ta armastab ning palub et ema süüa teeks. Nad söövad kõik koos ja hiljem läheb Yoon Jae ja Song Yi vaidlema kelle oma Min Joon on.



Song Yi ema läheb tütrele uut lepingut tegema aga saab teada et tegelikult tahetakse Min Jooni ja seda kuna mehel on super võimed. Ema saadab mehe pikalt ja lahkub. Hwi Kyung saab Song Yi ja Min Jooniga kokku ja Hwi Kyung teatab Min Joonile et kui mees peaks kaduma siis on tema naise kõrval, seniks aga hoiab eemale ja viib Song Yi võttepaika. Song Yi ema küsib Min Joonilt tema pere kohta ning Min Joon teatab et tema planeedil pole sellised asju. Siis aga avastab Min Joon käsi pestes et ta nina veritseb ja ta tunneb ennast halvasti ja jääb voodisse pikali.

Song Yi on ukse taga ning kuna mees ei ava ust astub ta ise sisse ja leiab närtsinud taime ja tormab magamistuppa kus leiab Min Jooni. Ta arvab et Min Joon on surnud ning nutab lohutamatult, õnneks teeb aga Min Joon silmad lahti. Ning nad veedavad viimase nädala võimalikult palju koos. Jang loeb lehest et too päev on kohe tulemas mida Min Joon ootab.

Song Yi kutsub Min Jooni ning mees lubab tulla aga enne kui ta uksest välja astub, ta teleporteerub õue, ilma et ta seda kontrollida saaks. Tal on külm ja Jang tormab appi ning toob talle jalanõud ja jaki.

Jang ja Min Joon meenutavad kuidas nad seal pargis olid kui Min Joon Jangi esimest korda päästis. Min Joon läheb Song Yi juurde ja naine veab tuppa, mis on täidetud küünaldega ja tahab kohe mehega abielluda, kuna Min Joon lahkub järgmine päev. Ta annab ka kingi, milleks on mälupulk ega luba seda enne vaadata kui naist seal pole.

Min Joon tunnistab lõpuks et armastab naist ja ütleb selle ka välja. Min Joon vaatab mis mälupulgal on ning seal on video, mille Se Mi filmis Song Yist kus naine tantsib ning teeb lõpus Min Joonile abieluettepaneku. See video ajab Min Jooni alguses naerma, kui lõpuks nutma...




Song Yi: I was scared. The fact that you're not with me scares me too.. But the fact that you're not anywhere in this world scares me more.

Min Joon: No one live to die

Hwi Kyung: What are you doing here`?
Se Mi: Your mother called. You just slept days and days 
Hwi Kyung: I’m fine. You can go now
Se Mi: Why? You think I’m going to eat you?

Song Yi: When you feel like something is going wrong, call me. Oh yeah.. I don’t have my phone. When you feel opressed call 911. Oh yeah, we're at the police station

Min Joon: How could I not wake up when you make so much noise?

Song Yi: Don’t wake me up
Min Joon: Do you want ice cream?
Song Yi: It’s on you

Song Yi: Watch! I’m going to kiss you really deep. That will knock you out

Song Yi: We're going marry today
Min Joon: What?
Song Yi: There’s no divorce, since you’re leaving tomorrow

Song Yi: If you cheat on me there, then I will kill you

Min Joon: The best superpower I have is to stop time

10/9 (finnaly he said he love her :D) 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar