22.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep8.2] (2012)

Tae Ik käsib Man Okil oma peenar lõpuni teha, mille tüdruk alustas. Se Ryeong helistab ülemusele ja teatab, et üks isik tahab temaga kokku saada ja selleks on kuulus riidedisainer Hwa Ming. Too tahab suure hulga raha aga tingimusel et Kang Hwi saab taas muusikamaailmas karjäääri teha. Boss lubab ning käsib ruttu poissi otsima hakata. Se Ryeong läheb Kang Hwi juurde ja räägib talle Hwa Mingist, poiss tunneb kohe nime ära. Aga tüdruk ei taha muud kui et poiss majast lahkuks, siis saaks ta Tae Ikga koos olla.

Hommikusöögi lauas muutub Kang Hwi nägemine jälle halvemaks ja ta lahkub lauast. Se Ryeong halvustab Man Ok sööki ning Tae Ik läheb söögiisu üle ja ta saab popstaari peale vihaseks. Hiljem uurib Man Ok miks Tae Ik ja Se Ryeong lahku läksid. Kuid suunduvad koos poisi albumit salvestama, pildistama ning hiljem ostab poiss tüdrukule kalli näokreemi.

Se Ryeong võtab Tae Ik paki vastu ning saab teada, et tegelikult on poisi kihlus üks show ning teesklus ja rahuneb maha. Ta joob veini ning kui Tae Ik õhtul vett võtma läheb palub ta poisilt uut võimalust ning teatab et teab et poiss hoiab endiselt nende pilti alles ega pole tüdrukust üle saanud ning kallistab Tae Ik'd. Seda näeb pealt Man Ok.

Hwa Ming: Your talent at destroying someone is first class.

Se Ryeong: I have something to say
Kang Hwi: I don't

10/7 (See Se Ryeong on nõme..ausalt..)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar