29.10.14

Full house: Take 2 [s2 ep9.1] (2012)

Man Ok läheb välja ning Tae Ik lükkab Se Ryeongi eemale. Väljas on külm ning Man Ok ei jõua ennast ja oma käitumist ära kiruda, kuid Tae Ik ilmub kohale ja annab tüdrukule sooja jaki ning küsib kas tüdruk tuppa ei tulegi. Siis lähevad nad koos tuppa.

Järgmisel päeval on Se Ryeongil intervijuud ning vahetult enne teist intervijuud saadab ta oma manageri uusi kingi ostma, et siis ajakirjanikuga teha diili ja ta annab Tae Ik ja Man Oki pildid mehele, et siis too vajadusel nad kohe avaldaks.

Ülemus tahab minna Se Ryeongi ja Tae Ik lõunale kuid poiss keeldub ja kõnnib ruumist välja. Tae Ik istub autosse ja Man Ok hakkab ka minema kuid Se Ryeong lükkab neiu eest ning ronib ise autosse. Tae Ik saab vihaseks ja käsib naisel välja minna kuid kuna too ei tee seda siis läheb ta ise välja ja võtab takso. Man Ok jookseb järgi ja nad ei lähe koju vaid metsa jalutama ning tegema asju mille kohta nad oma võltspildid tegid. Inimesed tänavalt teevad pilte kuidas Tae Ik aega veedab ja mõtlevad kes too naine on.

Nad lähevad jäätist sööma ja Se Ryeong lasi fake pildid avalikustada ning nüüd tormavad kari vihaseid fänne Man Okile kallale. Selle tulemusena peab Tae Ik lööma üht fänni, et Man Oki nende käest kätte saada. Sellest aga kirjutatakse igas ajalehes ja direktor on marus. Man Oki vanaisa helistab ja tüdruk püüab näida et kõik on korras kuid peale kõne puhkeb nutma.


Hommikul kuuleb Kang Hwi Se Ryeongilt mis toimub ning poiss läheb Tae Ik juurde ja nõuab teada mis poiss teha kavatseb. Siis läheb ta Man Oki juurde ja poiss peab minema haiglasse lahast eemaldama. Tae Ik näeb kuidas Man Ok ja Kang Hwi naeravad ning käest kinni hoides lahkuvad. Peale seda ei võta poiss kõnesid vastu ning lahkub majast. Mures Go Dong helistab Man Okile, et kas tema ei tea poisist midagi. Ja kohe algab pressikonverents...

Tae Ik: Instead of being entangled with you, it's better to be misunderstood as being gay with Won Kang Hwi.

10/8 (Omamoodi hea.. aga eksbitchid on vahel päris julmad.)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar