3.11.14

Kurosagi [s1 ep2] (2006)

Kurosaki jalutab poes ja jookseb kokku vana klassivenna Satoshiga ning viimane kutsub väiksele joogile. Peamiselt räägib Satoshi. Hiljem läheb Kurosaki Katsuragi juurde ja saab järgmise tööotsa ja selleks on meestelt raha väljapressija Misaki ja ta vend Satoshi.. ja see on Kurosakile shokiks. Kuid ta võtab töö vastu.

Samal ajal kolib Tsurara uude koju ning leiab sealt kellegi kassi ning naaberkorterist astub välja ei keegi muu kui Kurosaki. Selgub et just poiss oli see kes andis Tsurarale korteri üürida. Kurosaki läheb Misakiga kohtuma.

Hiljem arutab Misaki kohtumist oma venna Satoshiga. Ning kavatseb poisi tühjaks teha. Kurosaki läheb koju ja avastab Tsurarat tema kassile süüa andmas. Kohale tuleb ka Yukari, Tsurara sõbranna, ja pakub välja et nad võiks õhtust süüa. Kurosaki keeldub ja ei suuda uskuda et Satoshi on väljapressija... ja tema peab sõbra kinni võtma..

Kurosaki uurib Satoshilt mis tööd too teeb ja tüüp ütlebki et on rahapetja. Peale seda läheb Kurosaki koju ja seal ootab teda uurija Kashima. Poiss teeb näo nagu ei teaks ta swindleritest midagi. Peale selle läheb Kurosaki Misakiga kohtuma ning püüab teda veenda endaga firmat lööma. Naine on kahtleval seisukohal kuid kui näeb et mehel on pangakontol 800 miljonit siis on ta nõus. Ja arvab et kavaldab mehe üle. Samal ajal saab Tsurara teada et Yukaril on poiss-sõber kellele tüdruk on juba terve miljoni laenuks andnud ema tervise raviks.



Selgub et Yukari poiss-sõber pole keegi muu kui Satoshi, poiss ise räägib Kurosakile ka kuidas tal õnnestus ühte tüdrukut ära petta. Ka Tsurara püüab sõbrannat veenda et tegemist võib olla swindleriga kuid too ei usu, siis ilmub Kurosaki ning teatab et tegemist on Satoshiga ning poisil pole ema ja ta on swindler. Hiljem helistab tüdruk haiglasse ja kuuleb tõde. Ta läheb Kurosaki juurde abi paluma.

Tsurara on mures, et seadus ja politsei ei aita reaalselt inimest kui ta hädas on ning kuriteole peab kuriteoga vastama.. Misaki ja Kurosaki on väljas ning naine annab mehele idee et teha võltskonto ning kanda 100 miljonit sinna, Ameerika pangast Jaapani panka. Õhtul aga helistab Kurosaki ja teatab et kannab 100 miljonit üle ainult siis kui naine 30 miljonit talle kohe kannab. Misaki pole nõus aga mõtleb kuidas meest üle kavaldada. Hommikul lähevad nad diili tegema ning naine kannab 30 miljonit mehe arvele.

Yukari ja Satoshi saavad kokku ning tüdruk tunnistab et teab et poiss valetab ning teab et haiglakaarte saab võltsida ning tunnistab et selles aitas teda Kurosaki. Peale selle teatab tüdruk veel et Kurosaki on hetkel poisi õega koos mingit pangatehngut tegemas. Satoshi ei suuda uskuda et Kurosaki midagi sellist teha võis. Misaki süüdistab Kurosakit swindleris olemises kuid lõpuks suure viivitusega teeb mees 100miljoni tehingu naise arvele.



Peale seda annab Kurosaki Yukarile tema osa kätte. Misaki aga kuuleb et mingit raha pole ja oma 30 miljonist on ta ka ilma. Sellepeale vihastab aga Satoshi. Kashima uurib mis tunne Kurosakil oli oma parimat sõpra põhja lastes. Kurosaki ei vasta. Yukari vabandab sõbranna ees et teda ei kuulanud. uurija Kashima saab videolindi kus Satoshi tunnistab et on õega swindlerid ning nad arreteeritakse. Seda vaatab pealt Kurosaki. Poisil on võimalus sõber välja aidata kui ise politsei kätte läheb aga Kurosaki kõnnib sõbra nina alt minema.

Tsurara ootab Kurosakit ning teatab et ta pole endiselt rahul kuidas poiss seadustest mööda kõnnib. ning uurib mis tunne tal oli oma sõbrale nii teha ning miks ta swindlereid vihkab ning uurib mis värk selle kättemaksuga pere eest on.. see toob Kurosakile halvad mälestused meelde ja tal kukub pisar..seda näeb ka Tsurara kuid Kurosaki käsib tüdrukul võimalikult kiiresti välja kolida ja lahkub..




Satoshi: You're still the same, not much talker

Katsuragi: I wonder what will happen, but I don’t really care.

Kurosaki: Don’t say that. I need you to be healty.

Kurosaki: So it’s you, the poor female univeristy student who’s moving in.

Kurosaki: As a swindler, I am making a serious living and I am also your landlord.

Yukari: How about eating dinner together?
Tsurara: Hey, stop it..
Kurosaki: I might get drunk.ah..scary..

Kashima: I hate people who just commit crimes in order to play games.

Misaki: I’m going to make him regret that he ever met me.

Misaki: He really is cool after all!

Tsurara: I can’t agree with the way you live your life after all.

10/8 (Appi kuidas mulle meeldib kui peategelane on selline rahulik, tark, veidi ülbe ja müstiline ning MUSTA PEAGA !!! Armu või ära... aga eks selles loos oli taaskord õpetus, et tee mis sa teed või ole kuidas oled aga kui hätta satud siis pole sul ühtegi seadust ega politseid kes sind aitaks.. ainult ebaseaduslikult on võimalik kasvõi natukene asja parandada..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar