26.11.14

Full house: Take 2 [s2 ep11.1] (2012)

Tae Ik läheb Man Oki juurde ning tüdruk paneb telgi püsti, et poiss magada saaks aga Tae Ik ei tule und. Siis aga äratab ta tüdruku üles ning kui tüdruk on nõus teda magama aitama, teatab poiss et on väsinud ja ronib telki.

Hommikul on maja täis koristajaid ning kuna see teenus on kallis ja Man Ok peab maksma, siis viskab tüdruk kõik välja ja annab Tae Ik'le tolmuimeja kätte. Lõpuks hakkab poiss ka koristama siis viib Man Ok poisi välja sööma ja alguses ei suuda Tae Ik uskuda mida ta sööma peab aga lõpuks see isegi maitseb talle.

Samal ajal tuleb Hwa Ming Full house, et Kang Hwiga kokku saada ning Lee Jun teatab, et naine tahab poissi oma modelliks kuid poiss keeldub ja lahkub. Hwa Ming läheb poisile järgi ja selgub, et juba lapsest peale on Hwa Ming Kang Hwi eest hoolitsenud ja temaga kõige paremini läbi saanud ning Kang Hwi on nõus.


Man Ok laseb juukseid sirgendada ja uue soengu teha ning märkab uudist, kus teatakse et Kang Hwi on moeikoon ja nüüd uus nägu uuel rahvusvahelisel moekolektsioonil. See on Man Oki jaoks shokk.

Tae Ik: Cleaning is not something that can be done by humans

10/8 (Mulle tegelikult Kang Hwi meeldib ja ta õde on ka armas,et hoolitseb niimoodi oma venna eest )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar