17.11.14

Kurosagi [s1 ep4] (2006)

Kakabi constructioni firma juhti Eguchi Ichirot süüdistatakse raha varguses, kuid mees ajab vastu et tema see ei ole. Kurosaki otsib mehe üles ja pakub talle oma abi, sest usub et mees on süütu. Selgub et Saikyou consultanti firmas on üks mees kes tegeles viimasena ühtete paberitega, millel olid tähtsad numbrid ja summad ning enne seda vaatas Eguchi Ichiro paberid üle ja kõik oli korras aga enne firmasse jõudmist vahetati paberid ära.

Kurosaki uurib asja ning käib ka ühes firmas, kus esitab ennast kui Sky Bio Indrustry töötajat, tegemist on väikefirmaga kellel pole Kurosaki vennast aimugi. Samal ajal keeldub aga Tsurara Kurosakist rääkimast ning tema sõbranna Yukari ei saa aru miks ning siis teatab et ehk tüdrukule on mees juba meeldima hakanud.

Kurosaki sai Shiraishi nõusse, mees lasi Sky Bio firma kohta uurida ja firma on tõusuteel. Tsurara läheb mõneks päevaks koju puhkama. Shiraishi kutsub Kurosaki tähistama ning Kurosaki peab seal ka jooma, siis aga pakub Shiraishi talle, et mees ajagu firma aksiad kõrgeks ning siis jälle madalaks ning tema tahab saada firma oma kätte. Kurosakil on tuumapohmell järgmine päev aga ta sai Shiraishi õnge otsa. Tsurara mõistab Kurosaki juttu seadusest ja oma tegevuse kasulikkusest. Kashima otsib endiselt tõendeid Kurosaki tegevuse kohta.




Kurosaki läheb Shiraishi juurde ja teatab et tahab saada Sky Biost ka osa ning mees võiks talle sulas 1,5 miljardit maksta. Shiraishi on nõus ning toobki raha sulas ning Kurosaki võtab selle. Peale seda tõuseb Sky Bio aksiad kõrgele, koguaeg ainult kasvab aga vahetult enne kella 2 päeval.. kukub kõik kolinal alla ning Shiraishi kaotab suure koguse raha. Kurosaki saab teada, et Hamashita Biotech, firma mille Kurosaki lihtsalt välja mõtles, on tekkinud uus sertifikaat ning selgub et selle taha on SHirashi.

Shiraishi läheb aga Katsuragi juurde ja seega selgub et tegelikult müüs Katsuragi Kurosaki Shiraishile maha. Tüüp küll kaotas ühel poolt suure summa raha aga teisalt sai hea tehingu. Tsurara läheb kaupa kohale viima ja taaskord on selleks Katsuragi restoran. Sinna tuleb ka Kurosaki, kes märkab naist aga naine teda mitte. KUnagi kedagi pole siis Tsurara läheb aina edasi kuni kohtub Katsuragiga.. Neid näeb eemalt aknast Kurosaki....








Kurosaki: I’m Kurosaki from Tokyo sangen newspaper

Eguchi Ichiro: Are you really a newspaper reporter?
Kurosaki: My name is Kurosaki, my profession is swindling.

Kurosaki: I help you to swindler the billion back.

Kurosaki: That guy should learn how to read other people's expressions. Senbai and coffee don’t go together at all, right?


Kurosaki: You're too loud, I feel awful.

Eguchi Ichiro: When I think about how Shiraishi is going to gain a lot of money, I still feel a bit uncomfortable.
Kurosaki: I won’t allow that to happen

10/8 (Okei, vahepeal on ikka päris raske aru saada kuidas on Kurosakil võimalik niimoodi neid vendi tüssata, kas nad teda kuidagi ära ei tunne? Ja ma olin ausalt pettunud kui selgus et Kurosaki ära kasutamises oli oma osa ka Katsuragil.... nõme.. )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar