10.11.14

Kurosagi [s1 ep3] (2006)

Kurosaki otsib kassi kes on Tsurara juures söömas. Naine kiirustab tööintervijule ning Yukari tuleb Kurosaki juurde ning teatab et ta sõbranna sattus petise kätte. Nimelt soovis Shimizu osta kinki oma tütrele ning kustsus tüdruku juveelipoodi ning läks välja sõrmust vaatama. Aga tagasi ei tulnud. tüdruk pidi ise sõrmuse kinni maksma. Kurosaki lubab raha tagasi saada ning uurib Katsuragilt infot ja läheb Shimizuga kohtuma.

Tsurara kuuleb Yukarilt et too otsis meelega kedagi keda oleks petetud et siis saaks selle põhjusega minna Kurosaki juurde ja teda näha. Nimelt meeldib poiss hullult Yukarile, see et too Kurosaki abi palus, ei meeldi põrmugi Tsurarale.

Kurosaki teeb Shimizuga tehingu 50 miljoni yeeni väärt sõrmuse peale. Ning külastab sõrmustega Katsuragit. Tsurara saab tööülesandeks kohvi ühte restorani viia ning kui on kohale jõudnud näeb ta et sealt astub välja Kurosaki. Ta viib kohvi hetkel suletud restorani ning uurib kes too kutt oli, ning saab teada et too on tihe külaline seal. Õhtul juhtuvad Tsurara jaKurosaki koos poodi ning naine on just kassitoitu ostmas aga nähes Kurosakit paneb ta kõik tagasi. Siis aga jalutavad nad koos koju ning teepeal tunnistab tüdruk et nägi poissi kallis restoranis mille peale muutub poisi ilme väga tõsiseks ja ta jalutab minema.



Koolis arutab Tsurara Kurosaki käitumist uue sõbrannaga ning peale seda uurib ta netist mis võis juhtuda Kurosakiga et ta petjaid vihkab aga samas on ise üks neist kes petiseid petab. Ning saab teada 6 aastat tagasi juhtunud õnnestusest kus isa võttis naiselt ja lapselt elu ning seejärel tappis ka enda, ainult poeg jäi ellu ning tapmise taga olid swindlerid..

Tsurara kuuleb kui Kurosaki koju tuleb aga ei julge ust lahti teha.. Hommikul on ta kuidagi vaikne kuid Yukari jutustab mis toimuma hakkab.

Kurosaki helistab Shimizule ja lepib kohtumise kokku, siis helistab ta Soumale ja lepib samal ajal kohtumise kokku. Kui Souma tuleb tudvustab Kurosaki ennast kui Shimizu ja Shimizu teab Kurosakit kui Soumat. Aga kui Shimizu saabub siis tuvustab Kurosaki Soumat kui oma assistenti ning jookseb mõlema vahet. Kuid kuna Souma kannab kohvrit siis arvab Shimizu et selles on raha. Vahepeal püüab Kashima Tsurara kinni ning annab oma numbri kui too peaks midagi tähtsat Kurosaki kohta kuulma..



Shimizu näitab Kurosakile sõrmust ning Kurosaki lahkub hetkeks koos sõrmusega aga ning jätab Souma ja Shimizu üksi. Viimane kutsub esimese oma lauda ning Shimizu räägib sõrmusest kui Souma tema tütrest, kellega nö Kurosaki abielluma pidi, sest Souma arvab et Shimizu on Kurosaki äi. Üsna peab saab aga Shimizule selgeks et tema ees istub Souma ning Souma see järel aru et tema ees on Shimizu ning kolmas mees on kadunud. Shimizu läheb närvi kui näeb et Souma kohvris pole raha ning kargab Soumale kallale. Püüdes turvade eest joosta jookseb ta koti poisile otsa ning selleks on ei keegi muu kui Kurosaki.

Kurosaki annab raha ohvrile ning seejärel läheb Katsuragi juurde. Too uurib kes oli see tüdruk ning Kurosaki lubab et neiu ei satu iial sinna restorani. Kodus teatab poiss tüdrukule et maksab uue korteri kulud ise peaasi et neiu ruttu lahkuks. Tsurara uurib mis juhtus 6 aastat tagasi aga Kurosaki tahab et neiu lahkuks..


Kurosaki: Is meeting a swindlers your hobby?


Souma: My I ask how old is your daughter?
Shimizu: Our daughter is 10,2 carats.
Souma: 10,2 carats? What if you convert that into years?
Shimizu: Years? You can’t really switch it to years.

10/8 (Ma ei suuda ikka uskuda et tal need petmised õnnestuvad, ma üritab ikka mõelda kuidas ta asju teha võiks aga noh panen ikka pange.. kuradi kaval poiss.. samas nii wierd on vaadata et kutt nutab tüdruku ees sest tavaliselt püüavad kutid, eriti temasugused karmid ja ülbed, oma tundeid varjata...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar