30.12.13

Fondant garden [s1 ep1] (2012)

Chen Ai Lin omab pagariäri ning on tema ema sünnipäev ning tütar viib emale tordi, mille autoriks on tegelikult Ai Lini parim sõbranna Xhen Mi En, tüdruk, kes on Ai Lini äri kokk ning kõikide Ai Lini tortide tegija, kuigi sõbranna neid oma nimel esitleb. Ai Lini äril läheb hästi ning tüdruku isa tahab et tütar võtaks osa Koreas toimuvas küpstestusvõistlusel.

Ai Lin veenab Mi En endaga kaasa ning kohapeal reegleid lugedes selgub et küpsetada võib ainult üks, ning Ai Lin saadab Mi Eni võistlema. Ise käib samal ajal shoppamas.

Samal ajal aga püüab Cui Group Enterprise omanik oma poega Po Xi Huani ärist huvituma panna kuid poiss püüab aina põgeneda ega taha kuuldagi isa äri ülevõtmisest. Isa korraldab pojale pimekohtingu, et äri edeneks. Poiss näeb et tegemist on ühe paksu tüdrukuga ning keeldub.

Ühel õhtul läheb Mi En ühte kohvikusse sööma ning sinna tuleb Han Xiang, kes on Xi Huani poolvend, nad pannakse ühte lauda ning Mi En räägib Ai Liniga kutist, sest arvab et poiss ei saa hiinakeelest aru, kuid hiljem kui Han Xiang õhtusöögi arve maksab, saab tüdruk teada, et poiss sai igast sõnast aru.

Xi Huan põgeneb pimekohtingult ning istub Mi Enga taksosse ning hetkeks on ta ka ihukaitsjatest vaba ning ajab Mi Eni ja Ai Liniga juttu. Ihukaitsjad leiavad aga Xi Huani üles ja viivad isa juurde, sinna tuleb ka Hae Yoon ning Xi Huan paneb jooksu ning jätab tüdruku Han Xiangiga. Isal on aga kindel plaan panna Xi Huan ja Hae Yoon paari. Xi Huan püüab vanaemalt abi saada aga see ei õnnestu ning sõbral tekib idee.


Hommikul on Xi Huan rõõmuga nõus isaga koos minema küpsetusvõistlusele. Seal juhib kogu süsteemi Han Xiang ning algabki võistlus. Mi En on meeletult närvis ning Ai Lin läheb lifti ning sinna tuleb ka Han Xiang, mees kellesse Ai Lin on meeletult armunud ning polnud kunagi varem päris elus näinud. Ta ei suuda oma õnne uskuda, liftis on vaikus ning Ai Lin tahab midagi ültema hakata aga ta kõht koriseb..

Mi En: You can’t be saying you want me to go to Korea with you to help you compete?
Ai Lin: I just knew you understood me the best!!

Hui Xiong: I take only one day at work and we take a break?

Dad: Didn’t I hire four body guards to watch him? Where are the bodyguards?

Xi Huan: Four annoying people following me isn't enough?

Mi En: Even though I don’t watch a lot of korean dramas, but he does look like a lead actor. 

Xi Huan: Grandma, is it me who's blind dating or you?

Xi Huan: Why must I marry the people you chose? This is my thing. Can’t I find one myself?
Grandma: Of course you can’t

Mi En: Why are those people in black chasing you?
Xi Huan: I’m a wanted man 

Grandma: Today, did you make your father angry again? 

Xi Huan: Whole world likes him, how can grandma not like him?

10/8 (Imelik, et üks töötaja peab uut töölist bossile esitlema ning bossi üldse ei huvita ka et tal on uus tööline?)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar