23.12.13

TUTVUSTUS: 翻糖花園/Fondant Garden [Ep1-16] (24.2 - 8.6.2012)

Vaatama hakkasin ma tänu Park Jung-Minile, keda tean bändist SS501 ning siis avastasin et siin mängib ka Kingone Wang, kes mängis Devil beside you ja Why why love.

FAKTID:
Also known: Runaway Prince
Chinese: 翻糖花園
Written: Chen Hong Jie, Wang Xiu Xian, Jiang Jia Hua, Luo Qian Ni
Starring: Park Jung-min, Jian Man-shu, Kingone Wang, Lia Lee, Johnny Lu
Country of origin: Taiwan
Original language(s): Mandarin, Korean
No. of episodes: 16 episodes
Original release: February 24 – June 8, 2012

TUTVUSTUS:
Räägib siis noorest neiust Zheng Mi En'st, kes on edukas ja andekas küpsetaja ja ta töötab oma parima sõbranna Chen Ai Lini juures. ning Ai Lini isa usub et tema tütar on see kes küpsetab, nii saadab isa oma tütre kokkamisvõistlusele Lõuna-Koreasse.

Samal ajal püüab aga noor mees Po Zi Huan pääseda tüütust kohustusest vanemate ja firma eest. Tema isa aga plaanib poja panna paari naisega kes selle kokkamisvõistluse võidab. Nii paneb aga Zi Huan jooksu.

Zi Huanil on aga ka poolvend Yan Han Xiang, kes peab perefirmat üleval Taivaani poolel, kui Zi Huan peaks Koreas seda tegema. Kuid siis läheb Zi Huan kaduma ning lõpetab otse Mi Eni nina all ning kuna tundub et mehel on mälukaotus siis aitab Mi En teda hooldada.

Samal ajal ajab Han Xiang segamini Ai Lini ja Mi Eni, kuid saatuse tahtel juhtub nii,et Han Xiang armub Mi Eni, kuid peab abielluma Ai Liniga ning Zi Huan armub samuti Mi Eni kuid peab konkureerima oma poolvennaga. Samas püüab Han Xiang saada oma isa heakskiitu, mida tundub et ei tule iial.

TEGELASKUJUD:

Jian Man-Shu as Zheng Mi En
Noor ja rõõmsameelne neiu, kes on väga andekas küpsetaja. Talle meeldib Han Xiang.

Kingone Wang as Yan Han Xiang
Noor ja edukas ärimees Taivaanis, kes püüab isa poolehoidu võita, on sunnitud abielluma teise naisega ning talle meeldib Mi En.

Park Jung-min as Po Xi Huan/Park Hee-hwan
Noor rebel noormees, kes ei taha pereäri juhtimisest midagi kuulda ning põgeneb Taivaani, kus kohtub Mi Eniga ning neiu hakkab talle koheselt meeldima.

HETKEID DRAAMAST:




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar