11.12.13

Hannah Montana: Forever [s4 ep2] - Hannah Montana to the principal's office (2010)

Miley ja Lilly on oma toa valmis saanud ning nüüd nad filmivad seda, et vanaemale näidata. Kindlasti on toas ka peidetud Hannah Montana garderoob. Miley ja Lilly lähevad kooli. Koolis kohtuvad nad oma klassivenna Ricoga, keda saadavad kolm lauljat. Koolis aga selgub, et Miley ei ole koolinimekirjas ja ei osale selles õppeaastas koos Lillyga.

Miley käsib isal kohe kooli tulla. Robby Ray kinnitab et saatis kooli avalduse uueks õppeaastaks, kuid siis selgub, et tegelikult ei saatnud isa avaldust ära. Ja kui avaldust pole, ei saa esimesel semestril osaleda, alles teisel semestril. Miley on isa peale vihane ja helistab presidendile. Siena on Jackson külas ja nad vaatavad igasugu romantilisi filme ning Siena ei suuda uskuda, et Jackson temaga neid vaatab.

Robby Ray teatab pojale, et kui tüdruk talle meeldib, siis kutsugu ta välja aga Jackson kardab seda teha. Siena kustub ise Jacksoni välja. Miley on masenduses kui Lilly sätib ennast peole, kus kõik lõpuklassi õpilased tulevad. Lilly teatab et ei lähe ilma Mileyta ning nad lähevad koos, kuid kuna Miley pole õpilane, siis visatakse ta peolt välja, ka Lilly, sest ta tahab sõpra kaitsta.

Järgmisel päeval läheb Miley kooli Hannah Montana'na ning saab kohe õpilasnimekirja selleks semestriks. Koolis tormavad kõik õpilased Hannahi poole aga direktor käsib eemale hoida. Iga vahetund on Miley ümbritsetud õpilastest, isegi söögivahetunnil. Hannah teatab et talle meeldib kellegi riided, siis need kõik viskavad nende riided Hannahi poole. Siis kohtub ta Ricoga.

Jackson on Sienaga kohtamas kuid ei julge laua juurest lahkuda, sest kardab et poisid ümbritsevad teda kohe. Kuid ei toimu mida poiss kartis. Miley kirjutab laulu. Isa püüab tütart lohutada ning Miley uurib, et kas isa mitte ei kirjutanud avaldust teiseks semestriks ning Robby Ray kiirustab seda tegema.

Hommikul saadab Miley Lilly uksest välja, kuid saabub President ning selgub et Miley on tagasi kooli võetud.


Miley: Laugh, he paid for this room


Singer: He's a genius, he has money
Rico: Yes I am

Rico: Team Rico to the jim

Robby Ray: Okou Miley....
Miley: He is not my daddy

Robby Ray: I think she just asked you out
Jackson: In here?
Siena: No, out here...

Director: And if this doesn't work you can put on the wig and pretend to be someone else

Miley: Do normal senior stuff
Robby Ray: Like what?
Miley: I don't know, cause I won't be there

Miley: Have fun at school
Lilly: I won't
Miley: You lying
Lilly: I know

10/6 (Kahtlen, et kui sa oled unustanud ennast kooli kirja panna, et siis riigi presidendil on aega sellega tegeleda, et sind siis koolinimekirja saada... aga samas on õige see, et kui oled kuulsus siis saad kõike ja kohe, kui tavainimene siis ei saa pooltki seda mida kuulsus)

Laul:
"Ordinary girl"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar