20.12.13

Ikemen Desu Ne [s1 Ep3] - Too painful kiss (2011)

Ren lohutab Mikot. Shu nõuab mis toimub ja kuna Miko pole suuteline rääkima, siis Ren selgitab mis juhtus. Ta teatab et Miko on ülirõõmus esinemise edu üle. Shu ei usu seda eriti aga jätab jutu sinnapaika. Yuki teatab et on mõistetav. Siis aga saabuvad Ando ja Rina. Ando õnnitleb neid, kuid muutub kui näeb et Miko nutab, Ren hakkab selgitama aga Shu annab sama vastuse mis ren talle. 

Rina teeb Miko pressi jaoks korda. Miko ei taha teisi alt vedada ja on nõus minema, Ren aga teatab et saab aru kui Miko ei lähe. Ren saadab Miko tema tädiga kohtuma, selle asemel et pressi ette minna. Ainult et nüüd peavad nad saama Miko välja nii et keegi ei näe ja Rina lubab aidata.

nad hiilivad Nana riietusruumi ja võtavad sealt kostüümi ja teevad Miko naiseks. Ren on mures et kas see töötab aga rina rahustab ta maha ja siis saabub Rina stilist. Toru on rõõmus reni nähes kuid imestab miks Ren ja Rina seal on. Rina ajab torule jura ning viib Toru eemale asju arutama. Miko on aga valmis ja astub välja. ren on shokeeritud nähes Mikot naisena. Siis saabuvad ajakirjanikud ja hakkavad uurima miks Ren Nana riietusruumist välja tuli, Miko valib selle aja aga just selleks et kaduda. Ren läheb aga paanikasse ja haarab Miko käest ja nad panevad koos jooksu. 

Ajakirjanikud usuvad et Ren on Nanaga koos. Ren saab Miko välja enne kui too vahele jääb. Ren lahkub ja jookseb kokku Nanaga, ja siis saabuvad ajakirjanikud ja uurivad mis toimub. Ren jätab asja Nana teha ja tollel pole üldse aimugi mis toimub. Miko naaseb majja ja teeb head nägu et teised ei muretseks. Hiljem tähistab bänd edukat olemist koos ilutulestikuga ja Ren tunnistab Mikole et ei näe pimedas hästi. Ja Miko teatab et kuna ta ei saa enam ema leida siis on paras aeg ka bändist lahkuda, see ei meeldi Renile, kes on Miko juba vastu võtnud. 

Järgmine päev on Ren ja Miko koos Ando kontoris ja Mabuchi on paanikas et kas Ren on midagi öelnud. Ando annab aga teada et Mio saab soolodebüüdi, see on Mikole shokiks ja Mabuchi õnnelikuks. Ja selgub et selle laulu peab Ren talle kirjutama. Miko ei tea mida teha, samal ajal istub Ren oma toas et leida mis laul sobiks Miko häälega ja olekuga. Samuti ajab Reni vihale fakt et Miko ütles et lahkub. Järgmine päev tuleb teade et Miko on jooksu pannud ja see on shokiks Renile, Ren helistab Mikole ja too ütleb talle kus ta on. Ren saab teada et Miko ei lahkunud majast ega bändist aga läks ema asju ajama. 

Miko ütleb Renile oma päris nime. Hiljem lubab ta Mikol koti autosse jätta, et see hiljem majja viia. Rina viib kleidi tagasi ja toob vabanduseks äraleppimise ja libistab kleidi salaja tagasi kohale. Nana tunneb aga kleidi kohe ära et see on sama mida ajakrijanikud taga ajasid. Ta uurib Rinalt kes see neiu on. Ria muidugi ütleb kõik välja..

Nana helistab Renile ja teatab et teab kes on see neiu kellega poiss minema jooksis. Ren ei taha aga sellest midagi kuulda ja tahab lahkuda aga siis saab Nana palliga pihta ja Ren tormab appi ja rahvas hakkab kohe pildistama ja jutud Reni ja nana käimisest saavad aina hoogu juurde. Miko ootab reni, kes on aga Nana juures ja ootab et Toru saabuks. Miko helistab Renile ja telefoni võtab vastu Nana kes teatab et Ren ei tule kuna on koos Nanaga. 

Miko helistab SHule, SHu on üllatunud kui tuleb appi. Nad söövad koos ja Shu ostab Mikole isegi kingad ja siis teatab Ren et tuleb Mikole järele. Ren annab talle juukselõksu ja miko uurib kas see on Nanale ja ren eitab. Ando tahab aga et Ren siiski Reikole laulu teeks aga Ren on endiselt vastu ja mees uurib naiselt et miks just ren seda tegema peab. Ando ei tea mida teha ja just siis saabu teade, et Ren ja Nana käivad.

Nana läheb agentuuri ja teatab Andole et tal on midagi mida peab Renile tagastama. Ando on kõiki kohtingu teemasid eitanud ja nüüd on Nana siin. Ren saabub ja Ando jätab need kaks rääkima. Nana annab Renile tema jaki tagasi. Ta teeb poisile ettepaneku käima hakata aga Ren pole nõus. Siis aga teatab Nana et kui Ren temaga käima ei hakka, siis teatab ta kõigile kes Mio tegelikult on. Ren on kahevahel ja uurib kas Miko peab tõesti jääma A.N.JELLi kui poiss. Miko teatab et jah ning Ren tormab Nanat peatama. 

Nana on kohe reporterite ette astumas ja hakkab reni süüdistama reporteritele kui Ren saabub ja Nana ütleb et on liiga hilja aga Ren haarab temast kinni ja "suudleb" teda. Reporterid on ekstaasis ja pildistavad. NAd tegelikult ei suudle aga norga alt nähes jääb mulje nagu nad suudleks. Miko näeb ka seda ja on kurb, nähes Reni teise neiuga ja Shu näeb Mikot vaatamas Reni suudlemas.

Ren: This is the scandal of the century




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar