5.12.13

You're beautiful [s1 ep4] (2009)

Taekyung hüppab vette et Mi Nyeo päästa ning lükkab tüdruku üles mille tulemusena tüdruk lööb poissi jalaga ning Taekyung kaotab teadvuse. Kiirabi viib poisi haiglasse ning antifännid on nüüdsest Mi Nyeoni poolt kuna too päästis Taekyungi elu. Haiglas ei suuda seda aga poiss uskuda et inimesed arvavad et tema elu päästeti. SuperstarYouie teeskleb nagu läheks talle korda haiged ning satub kogemata A.N Jelli autosse kus on Taekyung ning poiss saab teada milline tüdruk tegelikult on.

Shinwoo on aga täiega Mi Nyeo poolt ning päästab nö tüdruku Jeremy veesaju käest. Shinwoo tahab teada miks nad olid kahekesi basseini ääres ning Taeyung teatab et libises ja kukkus vette.

Toimub bändiproov. Hoon Yi ja stilist saabuvad oma opuhkuselt ning Mi Nyeo on selle üle vägagi õnnelik. Ta näeb unes et tema saladus tuleb ilmsiks ning on väga rõõmus kuuldes et see oli ainult uni. Jeremy lemmik on aga seesama Youie ning Mi Nyeo pole aimugi kellega tegu. Ka ei tea tüdruk millist autogrammi ta peaks kirjutama ning palub Taekyuniglt abi kuid poiss keeldub. Kui tüdruk lahkub hakkab too mõtlema milline võiks olla tüdruku autofgramm ning viib oma näidise tüdruku tuppa,samal ajal aitab autogrammi välja mõelda Shinwoo. Seda kuuldes tahab Taekyung oma näidse ära võtta aga Mi Nyeo magab selle juures teadmata et see seal on. Tulemusena vajub tüdruk poisile peale ja lamp kukub ümber ja tuba on täiesti pime. Suure vaevaga saab poiss toast minekut.




Mi Nyeo isa oli helilooja ja Taekyungi ema Hwaran laulis mehe laule, üks tema loodud lugu on naise suur lemmik. Seesama tädi tuleb stuudio juurde ning Hoon Yi saadab Mi Nyeo stuudio poole ning ise läheb naist kinni hoidma kuniks tüdruk vabaneb. Mi Nyeo kuuleb B asemel D ning satub Hwarani juurde, seal räägiad nad juttu ning tüdruk teatab et Taekyung peaks olema naise suur fänn kuna on kõik dvd ja cd olemas.


Siis suudab ta õnneks õigeks ajaks oma stuudiosse minne ja valmis sättida. Taekyngile ei meeldi et Mi Nyeo oma telefonile keskendub ja korjab selle ära. Tüdruk räägib et ootab teadet oma ema kohta ning kuna kui naine on elus siis saab Mi Nyeo bändist lahkuda siis lubab Taekyung tüdrukul telefoni sees hoida. Peale edukat esinemist aga loeb Taekyung teadet tüdruku telefonist. Samal ajal laenab neiu Jeremylt telefoni et oma managerile helistada ja saab teada et too naine polnud ta ema ning naine võib üldse surnud olla.

Jeremy leiab nutva Mi Nyeo ning tormab Shinwood kutsuma. Nutvat neidu kuuleb ka teda otsiv Taekyung ning kallistab tüdrukut kuuldes et ta ema võib surnud olla. Kohale jõuavad ka Shinwoo ja Jeremy....




Taekyung: Who saved whose life?

Taekyung: If you ruin this show, you will die in my hands.

Taekyung: Mi Nam Goh is dangerous as I expected.

10/8 (Jeremy on niii nunnu ja nii tohma.. tundub et Taekyung hakkab juba leebuma.. neil on kõigil samad telefonid..ainult teine korpus.. :D )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar