6.12.13

Ikemen Desu Ne: [s1 Ep1] - The Newest Band Member is a Girl!? (2011)

 Lugu räägib siis kaksikutest kus Miko tahab saada superstaariks ja tema kaksikõde Miko on rohkem Jumala poolel. Siis ärakab Miko ja märkab et on magama jäänud ja on hilinemas. Mio õpib nunnaks. Tema õpetaja käsib Mikol olla korralikum et oma pere mitte pettuma panna. Samal ajal toimub A.N.JELLi kontsert. 

A.N.JELL on bänd kus on kolm liiget: Ren, Yuki ja Shu. Siis aga tuleb teade, et bänd saab neljanda liikme ja selleks on Mio. Samal ajal lennujaamas on üks vanem naine kes vaatab bändi postrtit ja selleks on Mizusawa Reiko, kes on Reni ema. Siis saab Miko teate oma venna kohta. Miko kuuleb et Mio sai bändi nimega A.N.JELL kuid neiu ei tea sellest bändist mitte kui midagi. Aga siis tuleb suurem üllatus... Nimelt peab Miko aga asendama bändis mõnda aega venda, kuna vend ise ei saa kohe bändiga liituda. Sellega Miko hästi nõus olla ei taha aga ta veenakse ümber.

Miko peab tegema muudatuse ja käituma nagu mees, et keegi ei saaks aru. Siis aga läheb Miko lepingut sõlmima. Siis aga saabub Ren kellele olukord üldse ei meeldi. Ta nõuab et Mio laulaks. ka teised bändiliikmed saabuvad ja Mio laulab. 

Bändil on fotoshoot ja see teeb Miost ametlikult bändi liikme. Ren seevatu pole endiselt miot vastu võtnud. Siis aga tuleb neile vastu Misuzawa Reiko, kellest Ren aga mööda kõnnib. Siis aga Ando viib Miko majja, mis on väga ilus ja veel ilusama aiaga ning üsna pea on kohal ka teised bändi liikmed, nähet Mio on juba sisse kolinud. Miko  on aga shokis nähes et peab teiste liikmetega samas majas samal ajal elama. Miko püüab selgeks teha et ei saa nendea koos elaga ja seda kuuleb ka Ren, kes teatab selle peale et kutt lahkugu siis. 

Miko on nõud Mio sooviga saada kuulsaks et leida ema ja nõustub bändiga liituma ja nendega samas majas elama. Siis aga kutsub Yuki tüdruku päevitama ja seleks muiugi peaks nad särgid ära võtma aga Miko ei saa lasta sel juhtuda. Ren teatab endiselt et ei võta teda liikmeks, Shu teatab et ta ei muretseks nii palju, samas kui yuki just teatab et muretegu sest Ren on teisigi minema ajanud. 

Miko läheb katusele ja seal on Ren ning too saab aru et Miko on purjus. Miko ronib katuse äärele, et tähti puutuda ja see ajab Reni paanikasse. Ta püüab Mikot sealt ära saada. Siis aga tulevad Yuki ja Shu ka sinna. Siis ärkab Miko hommikul ja on paanikas kui märkab et kõik kolm poissi on temaga samas toas ja samamoodi pikali. Hiljem selgub et Miko kukkus Renile otsa ja isegi oksendas ta peale. 

Siis on aeg esinemiseks aga Miko veel lavale ei lähe, kuna ta peab bändiga veel harjuma ja harjutama. Siis aga kaotab ;Miko ühe oma pallidest ja Ren juhtub seda kuulma ning saab asjast aru, et Miko on tüdruk. Ren on shokeeritud ja sai selle veel ka videole. Ta kiirutab seda teistele ütlema aga enne peab ta selle kindlaks tegema ja läheb Miko juurde ja kallistab teda ning tunneb et tollel ongi rinnad. Kallistus on muidugi shokiks kõigile, kes ei tea milles asi, sest Ren on ju siiani selgeks teindu et vihkab Mikot. Ja siis tulevad Ando ja reporterid ja tõestus et nad ei kaklegi. Miko püüab Reni tänada et too teda ei vihka aga siis teatab poiss et teab tema saladust.

Miko: A.Njelli you said?
Manager: Yes
Miko: Who are they?

Miko: Today for the first time I saw angels with my own eyes.

Miko: My first kiss... being drunk and I don't even know who it was

Yuki: Although even if you apologize you probably won't be forgiven..






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar