18.12.13

Hannah Montana: Forever [s4 ep3] - California screamin (2010)

Miley ja Lilly lähevad Hannahi ja Lola'na Tracy peole, kuid Hannah ei suuda pidu nautida, sest muretseb enda ikka veel vallalise isa pärast ja tahab talle naise leida. Üsna pea tulevad nad tagasi. Miley ja Lilly hakkavad Robby Rayle naist otsima.

Jackson helistab vanaemale et teatada, et ta käib supermodelliga, kuid külla tuleb Rico, kes ei suuda uskuda, et Siena on koos Jacksoniga. Üsna pea viskab Jackson Rico välja. Miley ja Lilly räägivad erinevate naistega, Lilly vaatab kas on abielus. Siis aga kuulevad nad üht kooli medõde rääkimas, kes otsib vallalist mees.

Miley lähevad arstiga rääkima, kuid naine arvab et tal on täid aga siis Miley hakkab oma vallalisest isast rääkima. Lilly peab teesklema haiget, et naisega kohtuda ja Robby Ray kooli saada. Arst räägib emaga samal ajal püüab Lilly kuidagi saada palavikku. Siis kui arst Lillyle tekki otsib, kallab Lilly jääkuubikuid selga ning lõpuks jõuab ka Robby Ray kohale. Miley lükkab isa ruttu kabinetti.



Kui arst ja Robby Ray kohtuvad, ei suuda isa ühtki sõna öelda ning Miley tuletab mehele ta nime meelde. Siena tuleb Jacksonile külla, kuid Jackson kardab veidi Rico pärast. Nad hakkavad telekat vaatama, Siena läheneb Jacksonile, kuid poiss kaugeneb kuni kukub diivanilt maha. Siena saab pahaseks arvates et poiss teeb tema üle nalja ja tahab lahkuda kuid siis Jackson tunnistab mida ta kardab.

Lilly on tööl. Miley jälitas isa tema kohtingul. Siis aga tulevad nad sinna, kuid selgub et nad siiski nägid Mileyt ja tulid seda Mileyle ütlema. Edasi lähevad nad ameerikamäele ning Miley ronib kaasa. Peale seda tahab isa teada mis Mileyl viga on aga siis aga Miley seletab isale, kuid isa rahustab ta maha.

Robby Ray ja Lori lähevad kinno, Jackson ja Siena on väljas ja Lilly ning Miley on üksi kodus ja nad vaatavad kohtigusaadet.


Lilly: Hurry up Miley, the sooner we get to the Tracy's party, you know, the sooner we can leave the Tracy's party

Lilly: When you say I you mean we, don't you?
Miley: Share the bedroom, share the lives

Miley: I just don't want you die alone

Miley: They grow up so fast

10/6 (Keskmine sari... natukene nalja aga samas Miley paanitsemine käib närvidele.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar