26.12.13

You're beautiful [s1 ep7] (2009)


Taekyung on nõus teesklema Youie poissi kui too suu kinni hoiab. Seega peavad nad olema paar nii kaua kui tüdruk tahab, muidu tuleb Mi Nyeo saladus välja. Selgub et tegelikult nad ei suudelnud vaid hoidsid päid koos et ajakirjanikud saaks pilti teha. Shinwoo lohutab Mi Nyeod ning Taekyungi fännid nutavad all kuna poiss on nüüd suhtes.

Kodus korraldavad bändipoisid ja tädi peo Taekyungi suhte puhul kuid poiss lahkub poole sõnapealt. Hiljem leiab Taekyung tüdruku klaveri alt magamas ning mängib talle ette selle loo mida neiu peab sisse laulma ja millest saab tema läbimurde hitt.

Nüüd peab Taekyung käima ühelt intervijuult teisele ning filmiesitlusel teesklema et on Youiega suhtes. Tal on sellest kõrini ning kui Mi Nyeol ei tule poisi laulu laumisest midagi välja ning läheb isa kodukülla siis saatjaks on Taekyung. Tüdruk läheb koos tädiga isa hauale ning neile tuleb vastu Hwaran kes viis samuti selle mehe hauale lilli. Kahjuks ei kohtu Hwaran ja Taekyung, kuna poiss kuulab põllul muusikat ja teda hakkab siga taga ajama. Sellest räägitakse ka uudises ning Youie kihutab kohale.




Mi Nyeo otsib ikka kaudnud poissi ning leiab ta üles ning kui nad tagasi minema hakkavad on juba pime. Nad räägivad kuust ja tähtedest ning järsku on nende ees Youie kes viib Taekyungi tagasi linna. Poisid ei kuule Mi Nyeost 3 päeva midagi. Tüdruk mõistab nende päevade jooksul et talle meeldib Taekyung. Shinwoo läheb tüdrukule järgi ning tüdruk laulab Taekyungi laulu väga hästi nii et poistel on karp lahti. Peale laulmist jookseb ta minema ning Shinwoo läheb lohutama ning teatab et teab et ta on tüdruk ja kallistab teda. Seda näeb pealt Taekyung kes on eneselegi üllatuseks kade..



Youie: Taekung Hwang, you pervert!

Jeremy: This is celebratory party for Taekyung. But with the guest of honor missing, it feels a little flat..

Hoon Yi: If Taekyung wrote the song, he should at least help you with it. Instead he starts a romance scandal.

Taekyung: Go Mi Nam, I decide on the schedule. Don’t interfere.

Taekyung: In a place where reporters and fans don’t even chase me, why is a pig chasing after me?

Taekyung: Why are you looking for me so desperately? Did I die?

Taekyung: If you waited just one more day, I would have gone get you

10/9 (Oh... Jeremy on niii armas, kahju et Shinwoo on niii friednzoned ja mine kui ilus Taekyung oli kui Mi Nyeo "Without word" laulis... oh...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar