12.12.13

You're beautiful [s1 ep5] (2009)


Jeremy ja Shinwoo uurivad mis juhtus ning Taekyung teatab et Mi Nyeo oli lihtsalt esinemise pärast nii pabinas ja vajab lihtsalt maha rahunemist. Nende stilist viib tüdruku meiki et ta saaks pressiga kohtuda. Sinna tuleb Taekyung ning annab telefoni tagasi ning lubab tüdrukul koju minna. Nad võtavad Youie garderoobist mõned riided ja Mi Nyeo lahkub majast naisena, et teda ära ei tuntaks. Üks ajakirjanik märkab Taekyungi Youie garderoobi ees ja loodab storyt sealt saada. Taekyung haarab Mi Nyeo käest ja nad jooksevad minema.

Pärast kohtub Taekyung Youiega ning ajakirjanik arvab et nad on koos, Taekyung aja tormab konverentsile. Hiljem korraldavad bändipoisid Mi Nyeole väikse peo, pigem on selle idee autor Jeremy. Et tüdruku tuju tõsta näitab Jeremy üht videot kus bänd osales ning Taekyung pidi mingit lollust tegema. Poisile see loomulikult ei meeldi ja hakkab Jeremyt taga ajama, et too kinni paneks selle.

Taekyung kohtub Youiega ning saab teada et arvatakse et nad käivad ning et temast ja Mi Nyeost on pildid aga nägusi näha õnneks pole. Ta kustutab Youie telefonist pildi ära. Boss tahab teada, et kas Taekyung ja Youie käivad. Siis aga viib boss poisi kohtuma ühe tähtsa lauljaga kes tahab poisiga koostööd teha ja selleks on poisi ema Hwaran. Samas kohas söövad ka Shinwoo ja Mi Nyeo. Hwanran tellis pojale krevette kuid Taekyung ei suuda neid süüa ja tal hakkab halb ning lahkub lauast, ka ei suuda ta uskuda et emal pole see meeles.





Mi Nyeo läheb tualetti ning leiab eest peaagu paanikas Taekyungi ning nad lähevad õue. Tüdruk tunneb huvi ega poiss krevette ei söönud ning poiss ei suuda taas uskuda,e et isegi tüdrukul oli meeles aga emal mitte. Shinwoo otsib tüdrukut taga ning saab teada et too on Taekyuniga koos. Peagi avastavad noored et on eksinud ning teevad mitu ringi. Siis aga jõuavad lõpuks tagasi oma kohta.

Majja tuleb Mi Nyeo tädi nig jääb paariks päevaks. Mi Nyeo ja Hoon Yi paluvad poisil veel vaikida ning tädile mitte kui midagi öelda. Ka peab tüdruk oma toa tädile vabastama ning minema kellegi poiste tuppa. Eriti ei taha teda enda tuppa Jeremy ja Taekyung. Mi Nyeo valib Taekyungi sest poiss niigi teab et ta on tüdruk kuid poiss ei taha ning boss pakub et siis võib Mi Nyeo tema toas olla, sellepeale mõtleb Taekyung ümber.

Õhtul tahab poiss tulega magada aga tüdrukul ei tule valges und ning kui poiss on magama jäänud, paneb ta tuled kustu ning jääb magavat Taekyungi vaatama. Ta ei saa aru miks ta süda kiiemini lööb kui ta poissi vaatab. Siis aga võtab ta managerilt saadud elektrishoki ja arvab et tal ei lähe seda iial vaja kuid tähelepanematusest annab iseendale elektrishoki ja kukub voodis magavale Taekyungile otsa..




Taekyung: She looks like a real girl like that. I feel so weird..

Mi Nyeo: What's this?
Taekyung: A reporter, if he sees you, A.N Jell is over

Taekyung: Aren’t I the best in inprovisation?

Mi Nyeo: Did you by any chance eat shrimp?
Taekyung: Even you remember, so why doesnt she?

Taekyung: You’re really a troublemaker.

Taekyung: Thats' right. If I get mad, it’s like I lost the game.

Taekyung: Don’t trun off the light. I can’t sleep without the light.
Mi Nyeo: I can’t sleep with the lights on.

10/8 (Kuidas nad ei kuule kui nad on paar meetrit ainul teemal? Jeremy on nii nunnu ja nii kahju et ta mitte kui midagi ei saa aru mis toimub... :D ja kuidas inimene ei ärka üles kui teine kolaki ta peale kukub?? :D Ning miks ei võinud Mi Nyeo oma tädiga ühes toas olla? )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar