4.12.13

Hannah Montana: Forever [s4 ep1] - Sweet Home (2010)

Miley, Jackson ja Robby Ray Stewart asuvad elama uude majja ning nii Miley, Jackson kui ka Lilly on majast vaimustuses. Lilly on Miley parim sõbranna ning asub elama Miley'ga üht majja. Jackson on oma toa üle ülirõõmus ning Robby Ray'l on tütre jaoks üllatus Tennessest, Miley kodulinnast.

Selle üllatuse üle pole aga ei Miley kui ka Lilly eriti vaimustuses, sest Robby Ray tegi tütrele sama toa nagu Mileyl on Tennessees, kuid Miley ei ütle Lillyle põhjust miks tuba selline on. Kuigi Miley ise ütles isale, et tahaks sellist tuba nagu Tennesses. Lilly aga pole toaga rahul.

Naaber tuleb toob meilid ja piruka kuid Jackson viskab ta välja, uksel tuleb aga vastu naabri kaunis sugulane Siena. Selgub, et too sugulane on bikiinimodell. Samal ajal kannab Lilly oma viha Miley peale välja. Naaber teeb Jacksoni üle nalja.

Külla tulevad Miley ja Lilly koolikaaslased, kuid Miley ja Lilly ei taha et nad näeks nende magamistuba, sest neile ei taha saada häbistatud. Siis aga selgub et üks ei saa pidu enda juures korraldada ning Robby Ray pakub, et pidu võiks olla Miley majas. Miley aga pole sellest vaimustuses.

Nüüd otsivad Miley ja Lilly põhjust miks mitte pidu teha. Siis aga märkab miley üht vilkuvat jakki ja ta tahab seda endale, kuid tal pole pileteid. Siis aga toob üks väike tüdruk 50 000 piletit, kuid kui tüdruk mainib Hannah't siis tekib Miley'l idee riietuda Hannah'ks ning saada piletid endale.

Järsku ilmub Hannah Montana kohale ja laulab sellele tüdrukule laulu ja saab need piletid endale. Miley käsib isal selle selga panna, kuid vastu Miley ideele meeldib isale see jakk. Siis aga tahab Miley isa viia välja, kus kõik näeksid, aga siis Robby Ray ei taha minna.

Lõpuks hüüab Lilly välja, et Miley vihkab tuba ning isa on nõus remonti teha. Siis aga Miley ja Lilly kaunistavad toa ja isa maksab. Miley helistab koolikaaslastele ja teatab et Lilly on haige ja ei saa pidu korraldada. Siis aga mõistavad nad et peavad ikkagi Jacksoni kõrval elama.

Nad lähevad küüni ja kavatsevad sellest oma toa teha, kuid Blue Jeans elab seal ning Miley kavatseb ta mujale elama viia.



Miley: Babies, really come on. Soon to be high school senior here, soon to be college drop out there

Lily: Wow
Miley: I know
Lilly: How?
Miley: Him
Lilly: Him?
Miley: I know
Lilly: Wow


Jackson: Oh sweet mama

Miley: This is not our furniture
Robby Ray: For 24 months it is

Jakcon: New house, new study habbits... who am I kidding?

Jackson: Bi...bi..bikini?

Naaber: You father is so tall and good looking, what happend to you?

Miley: Party starts 8 PM and himiliaison probably starts 8:01.

Child: I want the big tiger
Lilly: Everyone wants the big tiger

Child: Stop you hurting Hannah
Miley: Hannah? As Montana?

Lilly: If I open this, can I looking forward more stupid music?
Miley: Can I looking forward more stupid music...don't open that.


Robby Ray: Okay, I hate that shirt.
Miley: Now you realise that...
Robby Ray: I really hate the shirt?
Lilly: No, Miley hates her bedroom
Miley: That's the hardest thing I ever had to say

Miley: Didn't see it coming daddy say what?

Miley: That's great, so lets celebrate it in crowded restaraunt, where everybody knows ya

Laul:
"Are you ready (superstar)" 

10/7 (Nalja saab ja mulle meeldib Robby ray rahulikkus)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar