13.12.13

Ikemen Desu Ne [s1 ep2] - Love's First Live Concert!! (2011)

Ren on minemas direktori jutule kui Miko ta telefoni haarab ja nad kaklevad selle üle ja lõpuks kaotab Ren telefoni ja Miko peab selle ära tooma, mis on aga omajagu ohtlik ja Ren käsib tal ettevaatlik olla. Miko saab telefoni kätte ja annab selle poisile. Miko jääb aga rippuma ja Ren püüab ta kinni. Siis nad lähevad tagasi agentuuri ja Reni selg on haige. Miko tunnistab renile miks ta tahab olla bändis, et oma ema leida ja Ren teatab et teda ei huvita. 

Shu ja Yuki tulevad ja näevad Miko kurba nägu ja Reni valudes. Miko ütleb Mauchile et jäi vahele ja et tahab ANdole tõtt rääkida aga too keelab. Ta annab Mikole ülesandeks harjutada bändiga ja ajab ise asjad korda. Ren läheb hotelli, kus ta ema sööb kellegagi õhtust. Kodus püüab Miko ravida aga haiget saanud kätt ja Shu tuleb appi. Shu näiatb Mikole pilti kus ta kannab tüdrukuriietust ja teatab et tMiko on esimene kellele ta seda näidanud on ja Yuuki ei suuda uskuda, et ka Shule on Miko meeldima hakanud. 

Bändil on taas fotoshoot ja kui see läbi lahkub Ren vihasena, Shu on ka mingil põjusel vihane, Miko tahaks Renile järele minna aga jääb seisma ja Yuuki otmrab sööki otsima. samal ajal saab ka Nana pildistamine läbi, Nana on ka kuulsus kes jätab armsa mulje kõigile kuid reaaluses on paras Bitch ja seda teab ka Ren. Nanale meeldib Ren. 

Bändiproovis viskab aga Ren Miko vvälja, öeldes, et tollel on midagi tähtsamat teha. Miko vabandab ja lahkub. Miko läheb ANdo juurde, kuid Rina teatab et mees pole hetkel ja vabandab et tema saladus nii välja tuli, miko ütleb et kõik on korras. 

Ren ja Miko on tagasi agentuuri sja kohtuvad Andoga. Miko hakkab tõtt ütlema kui Ando teatab et tal on kiire ja kaob, Ren peab temaga kaasa minema, see ajab Reni vihale. Ando ja Ren lähevad lõunale ja Reni üllatuseks on tema ema seal. Too muidugi teeb näo et e tunne poissi. Siis aga selgub kokkusaamise mõte, naine tahab et Ren kirjutaks talle laulu. Ando on nõus aga Ren keeldub. Siis nad hakkavad sööma aga Renil hakkab halb ja selgub et ta on mereandide suhtes allergiline. Ando teatab et Misuzawa ei pea muretsema, sest kus ta seda teadis aga reaalsus on see et ta oleks pidanud teada, kuna ta on ju ikkagi Reni ema.

Shu teeb Mikole aga tervituspeo bändiga liitumise puhul. Miko läheb vetsu, kahevahel kumba minema peaks  ja jookseb siis kokku Reniga, kellel on endiselt halb olla ja ta uurib mis viga. Ren teatab et kõik on korras ja Miko uurib ega ta krevette ei söönud. See teeb Renile haiget et isegi Miko teab tema allergiast rohkem kui ta oma ema. 

Miko toob Renile juua ja too uurib miks too tahab siiski oma ema leida, et mõtetu kui ema nad maha jättis ja mis mõte on teda leida, kui too ei püüagi teda leida. Ren lubab hoida Miko saladust. aga ainult kui miko keerab kõik bändi jaoks tuksi siis poiss teeb suu lahti. Ren jõuab koju ja teised uurivad kad kõik on korras. Ren kinnitab et kõik on korras. Shu pole aga eriti õnnelik nähes kui rõõmus on Miko Reni nähes. Yuuki aga imestab omaette mis üldse siin majas toimub. 

Miko harjutab bändiga, Shu aitab teda palju ja Ren on pahane kui aegalne Miko on aga lõpuks saab neiu asja kätte. Hiljem teatab Ren et loodab et see lugu jõuab Miko emani, Shu pole aga sugugi rõõmus et Ren ja Miko hakkavad hästi läbi saama. Miko ootab kõne aga Reni ajab närvi et too ei keskendu ja nõuab telefoni enda kätte. Miko saab aru ja annab telefoni ära. Hiljem kui kontsert läbi, otsib miko reni et oma telefoni tagasi saada. Ta ei leia Reni ja palub Shult telefoni et leida Ren. Ren näeb aga teksti ja läheb Mikot otsima. Selgub et too naine kes on käinud otsimas ja nõudmas sisse lahksmist, on Miko tädi ja et Miko ema on surnud. Miko on shokis ja jookseb minema. Yuki ja Shu hüüavad teda.

Miko on üksi ja nutab ja siis leiab Ren ta üles. Ta läheb Miko juurde ja kallistab. Ta saab aru sellest valust, Miko püüab talle selgitada mida Mabuchi ütles, kui Ren teatab et teab juba. Ta püüab Mikot lohutada ja siis Yuki ja Shu leiavad nad, kuna nad on Miko pärast mures ja otsisid teda. 

Yuki: I saw something I shouldn't have

Ren: How long are you planning to lie like this?




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar