19.12.13

You're beautiful [s1 ep6] (2009)

Hoon Yi läheb Mi Nyeod äratama ja leiab ta Taekyungi kaisust ja maast elektrishokimasina. Ta mõtleb igasugu asju mis võis õhtul juhtuda. Tüdruku tädi viib tüdruku alla sööma ning äratab ka poisi üles. Hiljem seletab Mi Nyeo mis tegelikult juhtus. Taekyungile ei meeldi kui teda katsutakse. Mi Nyeo ei saa aru miks tal liblikad kõhus on ning joob Hoon Yi nõuandel vett. Youie saabub A.N Jelli stuudiosse ja tahab Taekyungiga rääkida tollest tüdrukust, kuid poiss saadab ta pikalt. Peale seda läheb ta poiste treeningsaali ning kohtub Mi Nyeoga ning mõistab et too on tüdruk ega saa aru miks bändipoisid teda kui printsessi kohtlevad samas kui tüdruk püüab poiss olla.

Boss aga tahab teada mis Taekyung endiselt ajab tagasi suhet Youiega ning Mi Nyeo tunneb end endiselt halvasti ega saa aru mis toimub. Jeremy hoiab tüdrukust eemale kuid annab talle oma toidu. Reporter kes enne Taekyung taga ajas uurib endiselt kes on too salapärane tüdruk sest mõistab et see ei saanud olla Youie.

Boss teatab et tahab et Mi Nyeo annaks välja oma esimese singli mille on kirjutanud Taekyung. Mi Nyeo ei tea mida teha, sest ta ei taha laulja olla ning see ei pidanud juhtuma enne kui vend ravilt tuleb. Mi Nyeo plaanib minna oma usuõe juurde. Seda kuuleb Taekyung ning arvab et tüdruk lahkub ilma midagi ütlemata ning põrutab järgi. Ta viib tüdruku kirikusse ning lubab paari tunni pärast tagasi olla.




Youie helistab poisile ja teatab et tal on sellest tüdrukust veel pilte ning teab kellega tegu. Poiss tormab kohale ning kuuldes et pilti pole, viskab ta tüdruku kingad vette, et too siis peaks pika maa autoni käima. Youie saab palliga pihta ning temast tehakse pilte. Taekyung viib tüdruku minema ning kogu internet räägib nende suhtest. Taekyung ootab koos tüdrukuga tolle manageri ning jääb Mi Nyeo juurde hiljaks. Sinna saabub aja Shinwoo kes aitab tüdrukul leida head söögikohad ja odava poe kus riideid osta ning just enne kui tüdruk on poisi poole pöördumas helistab Taekyung ning viib tüdruku tagasi.

Youie läheb A.N Jelli stuudiosse et poisiga rääkida kuid Taekyung saadab taaskord tüdruku pikalt. Siis aga saadab tüdruk poisile pildi, et teab et too tüdruk on Mi Nyeo ning Taekyung tahab tüdrukuga uuesti rääkida aga nüüd plaanib tüdruk kogu tõe pressile rääkida. Enne kui Youie trepist alla läheb haarab Taekyung tüdruku käest ja suudleb teda.. ajakirjanikud teevad miljon pilti ning Mi Nyeo ei saa aru miks tal on valus näha Taekyung suudlemas teist...




Mi Nyeo: I still don’t have energy and still have butterflies everywhere
Hoon Yi: I guess you still have electricity in your body.

Taekyung: Why didn’t you just use Shinwoo's room instead of mine?
Mi Nyeo: Because he is a man... youre a man too..

Youie: She pretends to be a man but is treated like a princess.

Jeremy: Since I am a man, I really like pretty girls.

Boss: Theres a song composed by Taekyung that’ll be perfect for him

Hoon Yi: In fact, Taekyung is softhearted.

Taekyung: I didn’t break it, however I feel bad

Taekyung: Where did you park your car?
Youie: Are you so mad you want to break my car?

10/8 (Nii armas et Taekyung püüab tüdruku identiteeti varjata aga samas on mul kahju et ta peab oma vallalise elu nüüd sellega tuksi keerama ning seda suudlust ma ei osanud küll oodata...)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar