25.12.13

Hannah Montana: Forever [s4 ep4] - De-do-do-do, da-don't-don't tell my secret (2010)

Siena ja Jackson mängivad monopoli ja just kui nad on suudlemas, astub Hannah Montana aknast mööda ja Siena näeb teda. Jackson teeb näo nagu polnud kedagi. Miley jooksis oma tuppa ja Jackson püüab Sienat veenda, et miks peaks selline staar siin olema aga siis teatab Siena et teab Jacksoni ja Hannah Montana suhtest, mis oli ammu ja suur eksitus, sest Jackson ei lasknud Mileyt tuppa ja paparatsod olid kohe järgi.

Jackson prõmmutab Miley ukse taga, et too tuleks ja tõtt räägiks. Siena arvab et Jackson petab teda. Miley teatab et tema oli akna taga, siis aga tahab Miley Jacksoniga rääkida, ning nad lähevad kaklema, sest ja Miley keelab vennalt Sienat majja tuua ja Jackson keeldub seda tegemast ning plaanib Hannah't tõtt räääkida.

Siis aga lepivad nad kokku, et kui Siena näeb Hannah't siis Miley räägib tõtt. Robby Ray püüab kala ja kohtub Ricoga ning läheb temaga koos kalale. Jackson õpib ning Lilly paneb pesu kokku, Miley tuleb Hannah'na tuppa ja Lilly kukub paanitsema. Miley on rahulik, kuna ta jälitab Siena telefoni ja teab, et tüdruk on San Diego rannas aga siis koputab Siena järsku uksele, Miley ronib teki alla. Selgub et Siena kaotas oma telefoni randa. Lilly vabandab Miley teki all olemise, et Miley kadestab Siena stiili.

Jackson on Miley peale vihane, sest tüdruk ei pidanud oma lubadusest kinni ja otsib põhjusi mitte öelda saladust. Miley kutsub Siena kohale. Lilly ei suuda vastu panna ja hüüab välja et on Lola, kuid Siena ei saa aru, siis aga räägib Siena välja Jacksoni saladuse ja see on Mileyle kinnituseks et ta ei saa Sienale rääkida Hannahi saladusest. Miley helistab eksamil olevale Jacksonile ning mõlemad kiirustavad isa juurde ja lähevad seal kaklema. Robby Ray saab Rico kalaõnne peale pahaseks. Jackson kukub vette.

Külla tuleb Siena, kes tahtis Jacksoni testi tulemust teada ning uurib miks poiss märg on, Miley seletab et vend tuli teda vette päästma aga Siena märkab et Miley on kuiv. Siis aga astub uksest sisse Lilly, kes on rõõmus et Hannah saladus on räägitud, kuid Siena ei tea ikka midagi ja arvab et poiss petab teda ja lahkub, kuid siis Miley peatab ta ja viib ta oma riidekappi vaatama ning Lilly teatab et tema on Lola.



Siena: I just saw Hannah Montana at your window
Jackson: No you didn't
Siena: Yes I did
Jackson: No you didn't

Siena: You learned to the work to avoid the jerk


Miley: Me, shoked, that you still dating with my brother
Siena: I could swear I saw blond
Miley: Honey, you dating with Jackson, looks like you eyes haven't fooled you before.

Miley: Jackson, can I talk to you for a second?
Jackson: For you? NO!


Jackson: Sometimes you gotta let the dogs run

Miley: I tought my plan worked, thet usually work
Lilly: They never work

Miley: Bi...bi..bikini model say what?

Siena: Why aren't you wet?
Miley: I dry faster


Lilly: Oh, see you told Hannah's secret, now everything is okay. .... oh boy...
Siena: Hannah secret? I knew it, you still seeing her. I'm out of here
Lilly: Me too

Miley: You'll understand when you see my closet
Siena: I already know you have ugly clothes.


Lilly: I've been Lola for 4 years
Siena: Who's lola?
Lilly: Ahh, like you dont know

10/5 (Ma saan aru, et sari on Hannah Montana aga, et kõik alati Miley ümber keerleb ei meeldi mulle, las Jackscon olla ka kordi õnnelik)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar