31.7.13

Devil beside you [s1 ep15] (2005) - 惡魔在身邊

Ah Meng ei tea mida hakata peale oma kasvavate tunnetega Qi Yue vastu, eriti kui neist kohe kohe on sugulased saamas ning see ei jää märkamata kellelegi. Yuan Yi tahab, et vana Ahmon oleks tagasi kuid poiss tunnistab, et ta on kade, et Ahsen ja Qi Yue saavad koos olla, ning ei pea kartma et neist sugulased saavad. Seda kuuleb ka Qi Yue. Ah Meng kutsub tüdruku välja, sinna kus Qi Yue nuttis ja Ah Meng talle järgi läks ning nad ei tea mida peale hakata. Poisi sõbrad lähevad Meidi juurde ja püüavad selgeks teha, et tema pole tõesti see kes Ah Mengile meeldib. Vanaema helistab ja teatab, et Ah Mengi ja Meidi kihlus on läbi. Poisi isa ja Qi Yue ema ei saa aru miks ja mis juhtunud on. Ah Meng ei taha sellest rääkida.

Kuigi poiss pole enam kihlatud, ei ole Qi Yue ikka rõõmus, sest ta ei saa ikka poisiga koos olla. Meidi otsib tüdruku üles ja annab poisi sõrmuse talle, et too selle poisile annaks ning räägib et kõik teavad kes Ah Mengile meeldib aga ainult tema ei tea ning mõistab et sõbrad kaitsevad teda sellega kui ei ütle. Ning palub, et kui Qi Yue saab teada kes too neiu on siis õpetab talle jaapani keelse lause selgeks ning las too ütleb seda Ah Mengile. Qi Yue tunneb ennast halvasti et peab talle valetama. Qi Yue ei lähe tundi. Ahsen palub Qing Zil teha sõbrannale koopiad. Ahseni tüdruk tuleb kooli ja otsib meest. Yuan Yi läheb koos Ah Mengiga klassi ning Ahsen teatab et Qi Yue polnud tunnis ja Ah Meng tormab tüdrukut otsima. Ah Mengi jooksmas märkab ka Yang Ping ning teised sõbrad ning tormavad järgi.

Kutid kuulevad kõike mida Ah Meng tüdrukule ütleb. Qi Yue kallistab poissi ning poiss näeb oma sõrmust. Nähes kutte nõuab Ah Meng, et kui kaua poisid seal olid ning selgub et üsna algusest, Ah Meng hakkab neid taga ajama. Qi Yue on rõõmus, et vähemalt sõbrad mõistavad neid. Yuan Yi jõuab koos Qing Zi ja Ahseinga alla kuid naine on lahkunud ning Li Xiang annab õpetajale kingi ja koduvõtmed. Ahsengi sõbranna kohtub Meidiga ning nad räägivad oma muredest sest mõlemad on samas olukorras. Meidi lahkub naeratades koolist ning kingib karbitäie oma lemmikshokolaadi ning tahab et selle võtaks vastu Li Xiang ning topib tüdrukule ühe suhu. Yang Ping tuleb tüdruku kõrvale ning hakkab rääkima kui nüüd Li Xiang topib kutile shokolaadi suhu.

Meidi lahkub kuid enne kui auto silmist kaob jookseb Qi Yue autole järgi ja teatab Meidile, et tema ongi too tüdruk kes Ah Mengile meeldib ning näitab sõrmust. Meidi annab oma õnnistuse ja teeb näo et see ei mõjuta teda eriti. Ah Meng ja Qi Yue lähevad koos tüdruku sünnipäevaks torti ostma ning teel tagasi tahab tüdruk poisi käest võtta ja ütleb jaapani keelse lause, Ah Meng mõtleb kus ta seda kuulnud on ning hakkab edasi kõndima. Ahsen läks korraks Ah Mengi majja aga ema tegi teed ega taha meest eriti ära lasta.

Noored lasevad jaapani keelse lause tõlkida ja lähevad koju. Seal söövad torti koos Ahseniga ning mees annab oma kingi, selleks on too plaat, mis oli Qi Yue lemmik ning isa plaanis seda kinkida tütrele kuid jäi enne seda auto alla. Ahseng ja Qi Yue tantsivad ning lõpus ulatab Ahsen Qi Yue käe Ah Mengile.

Yuan Yi: Do me favor... bring the old Ahmon back.
Ah Meng: Don't know what you're talking about.


Ah Meng: I'm jelous that he isn't going to be her brother.

Dad: Ahmon, don't be sad
Ah Meng: Which of your eyes sees me sad?

Qing Zi: Yuan Yi, you here for me?
Yuan Yi: That too and teacher Ashen since he's on the way.
Qing Zi: I thought I was on the way, look at you, again basketball first, girlfriend second.

Qi Yue: Our love is a secret, but there are still people who understand us.

Li Xiang: Going then go. Why leave chocolate? Trying to get me fat?

Ah Meng: Auntie is unbelievable. Making you pick up your own cake,

10/8 (Nii armas, et Ah Meng ja Qi Yue lõpuks koos on... no words... Ah Mengil on maailma parimad sõbrad.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar