4.7.13

Why why love [s1 ep1] (2007) - 換換愛

Jia Di on oma pere must lammas ning kogu pere: ema, isa ja vend, süüdistavad teda ebaõnnes mis neil on. Seevastu aga püüab Jia di oma pere aidata ning töötab mitmes kohas et teenida raha pere jaoks.

Tema parim sõbranna Xiao Nan aga plaanib otsida sõbrannale mees, et too saaks kordki olla õnnelik ja armastatud nad lähevad ühele festivalile, kus pakuvad loosi ning üks väike tüdruk saab loosidga endale õhupalli. Jia Di läheb seda tooma, kuid tulles tagasi õhupalliga, astub ta teele kui tuleb hooga bike'ga Huo Da. Poiss sõimab tüdrukut ja sõidab minema.

Sellel festivalil peab Huo Da vend Huo Yan kõne ning Jia Di otsib poisi üles ning nõuab et poiss ostaks talle kaotatud õhupalli tagasi. Hou Da ei kavatsegi ning ostab jäätise. Tüdruk lööb jäätise poisi jaki vastu laiali ning tüdruk saab oma õhupalli. Huo Da teeb mootorrattaga trikke ning valib Jia Di endale vabatahtlikuks. Õnneks trikk õnnestub. Nimelt Huo Da kavatseb tüdrukust rattaga üle hüpata ja temalt õhus õhupall käest haarata. Hiljem jookseb tüdruk kokku Huo Yaniga ning too võtab loosi ning võidab kohtingu tüdrukuga, milles Jia Dil aimugi polnud.

On Jia Di sünnipäev ning sõbranna saab 3da soovi soovida ning soovib, et Jia Di küsiks 10'dalt poisilt, kes neist möödub telefoninumbrit. Ning nad hakkavad vaatama kes mööda lähaevad. Samal ajal aga hakkavad võidu ratastega kihutama Huo vennad, ning kui tuleb kümnenda poisi kord, sõidavad nad kahekesi mööda. Tüdrukud ei tea kes ees oli ning põrutavad järgi. Poisid satuvad avariise, kus Huo Yan saab käeluumurrud ning Huo Da murrab jalad. Hiljem nõuab Yan Shu, kes on Huo pere assistent, miks ja kuidas see õnnetus juhtus. Selgub et Huo Yan nõustus võidu sõitma, kuna kui tema võidab siis läheb Huo Da uuesti ülikooli ja lõpetab selle, kuid kui ei siis ei tea, kuna Huo Da lubas peale kaotust öelda. Tegelikult on Huo Da sisse võetud Yan Shu'st, kuid tundub et ei naine ega poisi isa hooli temast, vaid ainult Huo Yan'ist.

Jia Di: What are we going to sell? There's no food nor drinks in here 
Xiao Nan: Our bodies 
Jia Di: What? 

Xiao Nan: I thought of this idea with my big brain 

Huo Da: Stupid girl. Don't block the road !

Jia Di: THIS is fine .
Huo Da: Now that it's fine for you.. it's not fine for me 

Huo Da: I never knew that a normal typical girl whom I just met trust me more than you 

Huo Da: So it's that rubbish exchange coupon. 
Jia Di: So it's the lousy scooter boy 

Huo Da: Birthday? Wishes? Here we go again... 

Jia Di mom: Please die as quicly as possible then 

Jia Hui: It's my bad luck being your brother 

Huo Da: You want me to share a room with that fella? 

Bo Zi: Your brother is here 
Huo Da: He can go to hell 

Huo Yan: I have something to say 
Huo Da: I didn't say I wanted to hear it 

Huo Yan: Do you want to enroll in all of the universities in Taipei? 

Huo Yan: If you can say it, I can do it 

10/6 (Üllatavalt hea, aga nõme on see, et kui oled enne Devil Beside You, vaadanud, siis on raske vaadata seda, sest põhitegelased on samad näitljejad nagu Devil beside you's. Ning tundub et teema ka sama: hea ja armas tüdruk armub halba ja kurja poissi, kes teeb talle palju haiget jne...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar