1.7.13

Playful kiss [s1 ep11] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni ei lase Seung Jo'l korralikult magada, mis sest et tüdruk ise sellest aru ei saa. Järgimisel päeval kooli minnes tabab neid kahte shokk. Nimelt on keegi kirjutanud suurelt, et Seung Jo ja Ha Ni veetsid koos öö. Seung Jo tunneb rahva hulgast maskeerunud ema ära ja selgub, et tema oli autor.

Bong Joon Gu on meeleheitel kui sellest kuuleb. Aga Ha Ni sõbrannad ei suuda seda uskuda ja et Ha Ni midagi ei rääkinud. Aga kui küsivad, siis selgub et mitte midagi ei juhtunud. Ha Ni otsustab kõigist eksmamitest õppida ainult inglise keeleks, sest see aine on tal koos Seung Joga. Eksamil aga vaatab kuidas Seung Jo eksamit lahendab ega kirjuta enda omasse sõnagi.
 
Bong Joon Gu püüab Ha Niga rääkida, kuid tüdruk jääb magama. Min Ah ja Joon Ri räägivad Bong Joon Gu'le et midagi ei juhtunud ja poiss on taas õnnelik.

Tennises aga ilmub järsku Ha Ni ette Gi Tae, kes on tahab Ha Niga käima hakata. Ha Ni räägib sellest emale ja neil emal tekib idee, et Ha Ni mingu selle poisiga kohtama ja sellega teeb Seung Jo kadedaks. Hae Rale meeldib, et Ha Ni on nüüd Gi Taega koos. Gi Tae ja Ha Ni lähevad restorani kus Seung Jo töödab. Peale selle veedavad nad lõbusa päeva koos.

Peale seda tahab Ha Ni poisile öelda, et ta ei taha enam edasi olla. Ha Ni vaatab raamatukogus Seung Jo'd, sinna tuleb Gi Tae ja käsib Seung Jo unustada, järsku ilmub Bong Joon Gu ja viimane hakkab Gi Taega kaklema. Ha Ni ei tea mida teha ja tema selja taha ilmub Seung Jo, kes teatab et ainus kes Ha Nile meeldib on tema ja need kaks kaklevad niisama. Ta haarab Ha Ni õlast ja viib tüdruku raamatukogust välja.

Seung Jo läheb koju õhtust sööma ja kui on lahkumas tahab isa temaga rääkida. Isa tahab, et poeg tema äri üle võtaks aga Seung Jo pole huvitatud. Ta lahkub. Peale seda pole poiss tükk aega oma korteris käinud ja loobus tööst restoranis. Ta töötab uues kohas. Sinna lähevad ka Ha Ni ja Eun Jo.

Ha Ni ja Eun Jo lähevad koos rajale, Hae Ra ja Sunbae on koos. Ha Ni ja Eun Jo leiavad esimese märgi ja kuulevad imelike hääli, nad hakkavad kartma ja jooksevad eemale siis aga kukub Ha Ni ja Eun Jo ronib talle järgi ning nad on eksinud. Samal ajal eksleb metsas ka Bong Joon Gu ja otsib Ha Ni. Ka tema kukub ühte auku ja ei saa enam välja.
 
Esimestena jõuavad Sunbae ja Hae Ra ning Seung Jo hakkab muretsema ning tõttab metsa venda ja Ha Ni otsima. Leiabki nad ja aitab laagrisse ning leiab ka Bong Joon Gu ning aitab ka tolle august välja.

Hommikul läheb Ha Ni jalutama. Tema ette ilmub Seung Jo ja suudleb teda, siis aga Ha Ni pea vajub ja ta ärkab. Ta on kurb, et nii ruttu ärkas, kuid samas on kindel tundis päris huuli oma huulte vastas, kuid kedagi pole ja eemal seisab värisedes Eun Jo, kes nägi mis toimus.
 
Ha Ni: I think I'm going to die because of this upcoming test- Min Ah you don't study for exams?
Min Ah: There's no way I can study for all 12 subjects.
Joo Ri: If there's no way for Dok Go Min Ah, then it's absolutely impossible for Oh Ha Ni.

Ha Ni: Did you sleep well?
Seung Jo: It was disaster sleeping with you last night

Seung Jo: One man's trash is another man's treasure.

10/7 (Seung Jo hakkab lõpuks oma tundeid tüdruku vastu mõistma, aga ikka on vaja norida. Ja ema käitumine on hullem kui mõni väike laps, miks on vaja selliseid asju kõigil koolis teada? )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar