25.7.13

Why why love [s1 ep4] (2007) - 換換愛

Jia Di onu vaatab oma last lasteaias ning Jia Di leiab ta ning onu teatab et läheb lõuna poole ja püüab hakata uut elu elama ning kui kõik korda saab siis ka neid aitama kuid selleks on tal raha veidi vaja ning Jia Di küsib oma bossilt ettemaksu ning annab selle onule.

Jia Di läheb koju kuid näeb võlanõudjaid ning ema helistab ja hoiatab et tütar ei läheks koju. Ema ja vend lähevad venna sõbra juurde ning Jia Di lubab minna Xiao Nani juurde, kuid seal on palju rahvast ning tüdruk läheb parki. Huo Da läheb üksi õlu ostma ning näeb kuidas Jia Di kodutu eest ära jookseb ning viib ta enda juurde. Seal nad joovad õlled sisse ja on maani täis. Nad suudlevad kuid hommikul ei mäleta tüdruk midagi. Bo Zi saab olukorrast valesti aru.

Jia Di kiirustab kooli ning oleks peaaegu Huo Yani auto alla jäänud. Poiss aitab paberid kokku korjata ning räägib, et ta vend võiks ka kooli niimoodi pühenduda nagu tüdruk. Yan Shu räägib Huo Yanile, et Huo Dal on vist mingi neiu kellega ta koos elab ning seetõttu ei elagi ta enam kodus. Jia Di veedab onutütrega pargis aega ning sinna tuleb Huo Yan. Jia Di ema ja vend lähevad naise sõbranna juurde teise linna ning tüdruk jääb üksi. Ta lubab sõbranna juures ööbida. Võlanõudjad tulevad ning Jia Di ja Xiao Nani kutsuvad politsei. Xiao Nan tahab oma poisile helistada kuid helistab Bo Zile ning kui need tulevad siis politsei saab asjast valesti aru ja viib poisid politseisse, sest tüdrukud ei teadnud bikereid oodata. Huo Da helistab Jia Dile ja käsib plikal enda juurde tulla, kuid tüdruk ongi sinna teel ning kohale jõudes tormab poissi kallistama.

Friend: Were you struck by lightening today?

Huo Da: You're the first girl I’ve met that was brave enough to let me ride a motorcycle over her head.

Huo Da: Look at me: my leg is broken, my school expelled me and my love confession failed. 
Jia Di: You're such a loser
Huo Da: I’m such a loser

Huo Da: My eyes speaking? Really? Then what's my mouth doing?
Jia Di: You're right. The eyes took the mouth's job.

Huo Da: If you pass five seconds, you're dead meat!

Bo Zi: Devil boy, you're really somehing

Huo Da: I’m sure that you're so poor that you are scared. Therefore you are diseased. You have money problems.
Jia Di: I can also diagnose that you have the devil disease.

Jia Di: What school do you go to and what major you read?
Huo Da: Tai Ke University, management major.

10/8 (Huo Da on nii lahe ja naljakas :D ja minu meelest sobivad Jia Diniga nii hästi kokku  )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar