8.7.13

Playful kiss [s1 ep12] (2010) - 장난스런 키스

Seung Jo käib aeg-ajalt kodus. Ha Ni näeb Seung Jod ainult koolis. koolil tuleb aastapäev ning kõik õpilased peavad kandma oma eelmise kooli vormi. Ha Ni on õnnelik ja loodab, et ka Seung Jo tuleb, kuid poiss teatab et ei kavatse sinna minna. Ha Ni räägib sellest poisi emale, tollel tekib idee.

Ha Ni läheb peole ning on üllatunud nähes Seung Jo'd seal, kuid selgub et poiss tuli ainult et tuua Ha Nile maja võtmed, sest Ha Ni olla telefoni koju jätnud ega ka võtmeid kaasa võtnud, ema läks aga sugulaste juurde ja isa on tööl.
Seung Jo on teiste juures ja järsku poiss lahkub, ta jättis jaki maha ja Ha Ni läheb seda talle viima ning poiss tunnistab, et tahab arstiks õppida.

Seung Jo isa tervis pole korras ja tal on südamega probleeme, ema on üllatunud, et poeg oskab nii hästi isa tervisekaarti lugeda. Ha Ni aga vaevab küsimus, et kui Seung Jo läheb arstiks õppima, et kas siis Hae Ra samuti, ta küsib tüdrukult mida too kavatseb ning Hae Ra teatab et ei kavatse minna seda õppima mida Seung Jo, mis iganes see ka poleks.
Seung Jo isa helistab keset koolitundi pojale ja käsib koju minna. Isa sai teada, et poiss kavatseb arstiks õppida ja see ei meeldi talle. Järsku hakkab isal halb ja ta viiakse haiglasse. Seung Jo peab isa äri üle võtma ning oma unistuse tahaplaanile heitma. Ha Ni peab kodus hoolitsema, sest ema on haiglas. Seung Jo läheb isa firmasse ja püüab aru saada mis seal toimub. Ha Ni püüab kodus süüa teha aga see ei tule kohe üldse välja
Seung Jo jätab ülikooli kõrvale ja pühendub firmale, sest isa tervis halveneb ja firma seisukord pole ka kiita. Seung Jo pole aga firmast huvitatud, kuid teeb seda sest siis on isa õnnelik ja kõik teised ka.

Seung Jol läheb tööl hästi, kuid ta poleks iial arvanud, et ühel päeval astub ka Ha Ni sealt firmast sisse. Ha Ni nimelt palgati firmasse tööle, Seung Jo pole selle üle rõõmus kuid Ha Ni on.
Seung Jo peab kohtuma ühe investori lapselapsega. Ja selleks pole keegi muu Hae Ra.

Hae Ra: Just beacause the person you like is going, doesn't mean you have to go to hell with them too.

10/7 (Ma saan aru, et sa tahad olla koos inimesega keda armastad aga kas sa ei peaks sellele inimesele veidi vabadust ka andma? Sest pidevalt järgi jooksimine ja jälitamine on üks asi aga üks kõik mida poiss ei valiks, vahetada ka enda eriala? Eriti kui õppimine ei ole su tugevam külg? )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar