15.7.13

Playful kiss [s1 ep13] (2010) - 장난스런 키스

Seung Jo läheb nö abielukohtumisele ja seal selgub, et see firma kes tahab Seung Jo firmat aidata, on Hae Ra vanaisa. Ja mehel on idee panna Seung Jo ja Hae Ra paari. See aga ei meeldi Seung Jo emale ja isa on ka mures, et poeg peab Ha Ni asemel Hae Raga olema.

Seung Jo ei räägi kas talle see meeldib või mitte. Peale seda kohtumist läheb Seung Jo Hae Raga veelkord välja ja neil on päris tore. See aga ei meeldi Ha Ni'le. Kui poiss tagasi tuleb, siis Ha Ni küsib otse Seung Jo'lt, et kas too abiellubki Hae Raga, ning Seung Jo vastab et Hae Ra on tark ja ilus ning miks mitte. See murrab Ha Ni südame. Ha Ni murdumist näeb trepist tulev Eun Jo. Ha Ni pole ainuke kelle süda saab haiget, ka Seung Jo ei tea mida teha.

Ha Ni on taas kurb. Firmas aga uurivad töötajad kuid Seung Jol läks kohtumine kuid poiss ei räägi sellest. Ha Ni teeskleb, et on haige ja ei lähe tööle. See eest üritab Bing Joon Gu teha Ha Ni tuju heaks. Seung Jo saab teada, et Ha Ni läks kohtingule, kuid teeb näo nagu ei läheks see talle üldse korda.

Ha Ni ja Bong Joon Gu veedavad koos super toreda päeva. Nad teevad pilte ja käivad poes shoppamas. Samas läheb Hae Ra vanaisa Seung Jo isa juurde ja teatab et noored abielluvad, kuid poisi vanemad on selle vastu kuid kuna isa tahab et firmal hästi läheks siis ei saa ta eriti vastu hakata.

Ka Seung Jo ja Hae Ra veedavad päeva koos. Nähes sulgpalli mängijaid, meenub Seung Jole kuidas Ha Ni toas teda ja Hae Rad sõimas ja ühe oma lae kaunistuse ära lõhkus, seda vaatas Seung Jo koos Eun Joga kuid siis pani Ha Ni ukse kinni.

Õhul avastavad Ha Ni ja Bong Joon Gu restorani ning lähevad sinna, seal söövad aga õhtust ka Seung Jo ja Hae Ra. Nad näevad teineteist ning Seung Jo teeb näo nagu talle ei läheks korda, et Ha Ni on teise kutiga kohtingul.

Peale kohtumist teeb Bong Joon Gu Ha Nile abieluettepaneku. Ha Ni ei oska midagi vastata ning poiss annab talle aega. Sõbrannad on aga shokis. Samal ajal küsib Hae Ra Seung Jo'lt, et miks kutt on Ha Niga nii külm ja õel, kuid temaga nii lahke. Ha Ni on ikka kurb ja ei tea mida teha.

Seung Jo tuleb hilja koju ja ema nõuab vastust kus poeg oli, teeb pojale selgeks, et too ei pea Hae Raga kohtama ega abielluma, sest küll firmaga kõik korda saab, Seung Jo teatab aga, et võibolla tahab ta Hae Raga koos olla, sest too meeldib talle. Ha Ni kuuleb nende kõnelust ülevalt pealt. Ha Ni püüab lahkuda enne kui Seung Jo trepist tuleb, kuid lööb ennast ära.

Seung Jo teatab, et Ha Ni ja Bong Joon Gu sobisid hästi kokku ja tüdruk sellepeale, et poiss oli lahke ja hea temaga, ega olnud õel nagu Seung Jo. Poiss läheb sellepeale oma tuppa ja paneb ukse kinni, kuid jääb kurvalt uksele toetuma. Eun Jo ärkab ja näeb venda seismas.

Sõbrannad on shokis kuuldes ettepanekust kuid mainivad, et Bong Joon Gu on parem kui Seung Jo. Ha Ni ei tea ikka veel mida poisile vastata. Ha Ni jookseb Seung Jo ja Hae Raga kokku ning poiss kutsub Ha Ni lõunale. Nad lähevad Ha Ni isa nuudlirestorani.

Seung Jo tutvustab uut ideed ja see meeldib kõigile. Seung Jo viib Hae Ra endaga koju, seal aga ema surub Ha Ni ka laua taha istuma ning teeb kõva häälega selgeks, et Seung Jo on selline poiss, kes kellegagi ei suhtle ja on külm ning ülbe inimestega kes talle meeldivad ja kellest ta hoolib ning ei tee neist välja. See aga ei meeldi Seung Jole ning kui Hae Ra on lahkunud, siis teatab emale, et see pole enam tema asi kellega poiss kohtub ja kellega on, et ema peaks aksepteerima poja otsuseid.

Ema kurdab isale, et arvas, et Seung Jole meeldib Ha Ni aga nüüd ei tea enam mida teha. Siis aga tuleb Eun Jo ja teatab emale, et vennale meeldib väga Ha Ni ning jookseb minema. Ema jookseb järgi. Eun Jo läheb venna juurde ja uurib, et ka talle meeldib tõesti Hae Ra kuid vend ei anna otsest vastust vaid põikleb eemale. Siis aga meenutab Eun Jo kuidas ta nägi, et vend suudles Ha Ni. See juhtus tol korral kui Ha Ni metsas jalutas ja magama jäi. Siis Seung Jo istus ta kõrvale ja suudles magavat Ha Ni. Eun Jo läks ka metsa jalutama ning nägi Ha Ni ja hakkas talle lähenema, kuid siis tuli vend. Peale suudlust keelas Seung Jo vennal kellelegi sellest rääkida ja lahkus. Ha Ni avas silmad ja arvas et nägi und.

Seung Jo tuleb tennisetrenni, et teha oma kapp tühjaks ja seal näeb ta Min Ah ja Joo Ri ning lahkub. Kuid sõbrannad hakkavad kõva häälega rääkima, et Bong Joon Gu tegi Ha Nile abieluettepaneku ja et kas Ha Ni abiellub enne kui Seung Jo. Poiss teeb näo nagu ei läheks see talle korda.

Bong Joo Gu kustub Ha Ni nuudlirestorani ja tahab temalt vastust kuid Ha Ni ei suuda talle jaa öelda ning lahkub. Väljas sajab kõvasti vihma. Olles teel koju märkab Ha Ni Seung Jo'd ja poiss teatab, et Ha Ni ei võtnud vihmavarju kaasa sellepärast ta seal ongi. Ning nad hakkavad koos koju jalutama. Seung Jo uurib, et mida Ha Ni bong joon gule vastas.

Ha Ni teatab, et kolib välja, sest tal pole mõtet seal olla ja poisile teele ette jääda. Seung Jo küsib, et kas Ha Nile meeldib Bong Joon Gu ning tüdruk vastab jah, sest tahab et teda ka keegi armastaks, mitte et ainult tema armastab. Siis aga ütleb Seung Jo, et Ha Nile meeldib ainult tema, Seung Jo. Ja et keegi teine ei saa talle iial rohkem meeldima. Ning tüdruk tunnistab et jah, nii see on. Ning see ei muutu kunagi ja on nii algusest peale olnud. Kuid meeleheitel tüdruk ei tea mida teha, sest ta ei meeldi Seung Jole, kuid siis langetab poiss vihmavarju ja suudleb Ha Ni ja teatab, et Ha Nile ei tohi iial keegi teine poiss meeldida.

Ha Ni: Will you.... get married?
Seung Jo: Get married? Probably. Marriage naturally follows a marriage meeting.

Min Ah: You should go to the hospital if you're sick. Why did you come to school?

Ha Ni: tThey're going to get married
Min Ah: Married?
Joo Ri: Who? With who?


Seung Jo: Date?
Eun Jo: She really dolled herself up before leaving. A red coat and red shoes. She went out completely in red.

Hae Ra grandpa: iIf those two get married, think about how talented their children would be?

Seung Jo: Taking the game's weakest point and making it into the strongest.

Hae Ra: Could it be that Seoul is that small?

Hae Ra: Do you not have hands? You'd probably say that if I were Ha Ni.
Seung Jo: Probably

Mom: He looks like smart, but he's dumb. He doesn't know his own feelings. If he likes someone, he's colder to them and hurts them more.
 
Seung Jo: Why are you pushing me to like her as well?
Mom: wWere my words wrong? You're my son, I know you. But you don't know yourself.
Seung Jo: Even if I don't let me do things the way I want

Mom: I made the pudding that you like! Eat it. Is it good? But Eun Jo.. what was that you told me before about Seung Jo liking Ha Ni?
Eun Jo: I'm not eating anymore !
Mom: Why? You're hiding something arent you? Come here !
 
Sunbae: What to do about this? Since you don't come, the girls don't come as well. Look at this. It's full of men. Aigoo really.

Joo Ri: Why are you here?
Seung Jo: Shouldn't I be asking you that?
Min Ah: Ah, that's right.

Ha Ni: After making Joon Gu that hopeful, he only ended up getting hurt. What is this? Did I make it so that if it's not baek Seung Jo, it can't be anyone?
 
Ha Ni: What are you doing here?
Seung Jo: What do you mean? Isn't it obvious? There's no chance that you'd take a umbrella with you.

Ha Ni: That's the second one
Seung Jo: Second what?
Ha Ni : Kiss
Seung Jo: It's the third. it's okey, you don't have to count those things.

Seung Jo: Don't say that you like another guy.

Mom: People feelings can't be solved easily like a math equation.

10/8 (Ojeesus maria, see ema on ikka nii tola... käib nii närvidele... arvab et teab kõike aga ei lase ise otsustada. Aga nii nunnu lõpp oli :) lõpuks võttis poiss aru pähe.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar