3.7.13

Devil beside you [s1 ep 11] (2005) - 惡魔在身邊

Vanaema tahaks Ah Mengi õhtusöögil näha, kuid isa üritab selgeks teha et poiss on piisavalt suur ning ta lõbutseb väljas sõpradega ning kui naine uurib Qi Yue kohta, siis ema ütleb, et tüdruk on kohtingul. Qi Yue ei tunne end hästi selles seltskonnas ja tahaks Ah Mengile oma kingi anda, kuid kuuleb kaht sõpra rääkimas kõige hullematest jõulukinkidest ning nendeks peavad nad kootud kindaid ja salle ning seepeale tahab Qi Yue minema joosta ning ta lähebki minema, et kink ära visata. Ah Meng läheb järgi, kuid tüdruk ei näita mis tal kotis on.

Poistel tuleb idee peitust mängida, kuid nii, et see kes on viimane peidus olija, saab valida keda ta suudleb. Qi Yuele ei meeldi Li Xiangi nägu sellepeale, kuid kui Yuan Yi lugema hakkab, siis jääb ta vaatama ning Ah Meng tuleb ning tirib tüdruku endaga kaasa. Mängu võitis Yang Ping. Ahrang tuleb vanaema juurde ning vanaema näeb Ah Mengi ja Qi Yued telekast. Järgmine päev aitab Ah Meng ühe tüdruku üle tee, kes komistas ning ta prillid kukusid teele ning tuli fooris hakkas vilkuma. Ah Meng andis tüdrukule prillid ja aitas üle tee.

Ah Meng aitab tüdruku prillipoodi ning läheb siis isaga kohtuma. Isa kustus poja fotoateljeesse, et teha koos perepilti. Ah Mengile see idee ei meeldi aga samas ei saa ta silmi Qi Yue'lt kes on kaunilt riides ning peab ise ka ülikonna selga ajama. Poisi isa kutsub naise ja ta tütre enda juurde elama.

Mom: Our daughter has also reached scarf-knitting age.

Qi Yue: I will not be defeated!

Qi Yue: The power of love is magnificent ! Hooray!!

Ah Meng: For every minute you're late, give me one squat.
Qi Yue: Right now? Here?

Qi Yue: Why are there others? I thought we were on a date alone.

Li Xiang: Prince, aren't you supposed to be home with the Queen Mother?

Dad: You haven't even gotten Alzheimer's. Of course I remember.

Qi Yue: I can't believe I'm on the worst gift list.

Qi Yue: Look, no holes, anf they arent missing stitches. They're perfect.
Ah Meng: Yeah,.. no holes. They're perfect and not missing stitches.. but why are they different sizes?


Dad: My son is obedient, kind, condiderate. he's also tall..
Ah Meng: If you continue, I'll disapear!

10/8 (Iseenesest oli Qi Yue idee hea aga samas ma ei kujuta ette et ma midagi sellist teeks.. Kes teab, mis saab kui see aeg on... Aga Ah Meng oleks võinud tüdrukule siiski rohkem vihjeid anda, jättis tüdruku suht piinlikku olukorda.)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar