17.7.13

Devil beside you [s1 ep13] (2005) - 惡魔在身邊

Korvpalli meeskond sõidab bussiga metsatreeningule. Ahmon sõidab sinna oma mootorrattaga ning kohapeal tahab Meidi viia poisi koti sisse kuid Ah Meng annab selle Qi Yue'le. Ning suundub Li Xiangiga treeningule. Seal kutsub ta Tian Siseni endaga mängima. Samal ajal räägib Meidi, et talle meeldib too kutt, kes teda teel aitas, ning on kindel et kui kohtub siis tunneb ta kohe ära, kuid ta on juba selle kutiga kohtunud ju.

Poisid lähevad suurele jooksule ning üsna pea annavad teised alla aga edasi jooksevad Ah Meng, Yuan Yi ja Ahsen. Ah Meng lükkab Yuan Yi'd et mööda saada ja see ei jää õpetajale äramata ning ta ütleb ka poisile selle kohta. Yuan Yi aga kaitseb Ah Mengi, kuid teatab et pole nii ebakindlat Ah Mengi varem näinud. Siis ütleb Li Xiang Meidile mida ta arvab tüdruku armastuses, sõprusest Ah Mengi ja Qi Yuega ning tahtmisest olla meeskonna liige. Meidi tänab et tüdruk on aus ja läheb puuvilu pesema. Ta räägib omaette ning sinna satub Ah Meng ning ehmatab tüdrukut ning Meidi kukub vette ta kaotab oma läätsed ning tunneb poisi ära, sest näeb teda jälle nii nagu tookord tänaval.
 
Meidi kallistab Ah Mengi ning samal ajal tuleb Qi Yue, kes seda nähes keerab otsa ringi ning tunneb ennast halvasti. Nüüd püüab Meidi igal juhul Ah Mengi tähelepanu saada, kuigi poiss tegi uuesti selgeks, et ei ole tüdrukust huvitatud ning ei kavatse ka abielluda. Ahsen aga räägib Qi Yuega ning seda näeb Ah Meng, kes saab kadetaks.

On aeg koju minna, ning Ah Meng läheb oma rattaga ning peagi peatab bussi ning võtab Qi Yue ka kaasa. Nad lähevad koju. Ahsen kohtub oma peaagu tüdrukuga, nimelt armastab tüdruk teda aga mehe peas on ainult Qi Yue ning naine on siiani kannatlikult oodanud. Ahseni märkab poest väljuv Qi Yue ema. Kodus aga uurib Qi Yue Ah Mengilt Meidi kohta ning lõpuks selgub, et mitte ainult tüdruk polnud Meidi peale kade, vaid Ah Meng on Ahseni peale ka kade ning poiss lükkab tüdruku diivanile pikali ja kiusab kui ema astub uksest sisse. Ema ei saa midagi aru, arvab et lapsed saavad lihtsalt üksteisega hästi läbi. Ema räägib et kohtus Ahseniga ning tuletab tütrele tema armumist ning lubadust mehega abielluda meelde, Qi Yue püüab iga hinna eest ema vaikima sundida, sest' Ah Mengi näost on juba näha et ta vihkab Asheni nime. Selgub et ema kutsus mehe tütre sünnipäeva pidama.

Ema teeb süüa ning Ah Meng uurib Qi Yue ja Ahseni suhte kohta ning ema jagab palju infot, toob isegi tüdruku vana päeviku ning näitab poisile. Qi Yue püüab ema igal juhul takistada sest teab ja näeb et poiss on vihane. Ema ei saa midagi aru. Hiljem viib poiss päeviku oma tuppa ning Qi Yue püüab poisi tuju tõsta, tal õnnestub see ning loodab et saab päeviku tagasi kuid poiss ei anna enne kui on läbi lugenud kuid rebib sealt lehed välja. Qi Yue saadab poisile lolle nägusid ning poisi tuju isegi natukene paraneb. Qi Yue peab viima Ahsenile vana koduvõtme ning Ah Mengile ei meeldi see aga kui nad jooksevad Meidiga kokku siis läheb poiss tüdrukuga, et näidata talle linna. See ei meeldi Qi Yuele.

Yuan Yi: To keep first place, I need go all-out. Having Ahmon on my tail was expected, but why's Ahsen so energetic?

Yuan Yi: I'm not used to seeing an unconfident Ahmon. I doubt you're used to it either.

Ah Meng: I'm absolutely not interested in you.

Yuan Yi: Excluding Ahmon, who's going back on his bike and isn't here..

Yali: For you to coma back to her now, others may think is coincidental, but I know its not
Ahsen: You think too much

Ah Meng: Come, come over here
Qi Yue: I'm not a cat!
Ah Meng: Really? So boring!

Qi Yue: I saw her profess her love to you
Ah Meng: So?
Qi Yue: What so? That's my question.
Ah Meng: You worried?
Qi Yue: No.
Ah Meng: Don't worry. Girls ask me out all the time. You'll get used to it.

Ah Meng: If you feel bad, he go pop few bags. Isn't that the calming technique your middle-aged man taught you?
Qi Yue: Ohho, you're the one who's worried, and you'd try to say it's me.
 
Ah Meng: Aunt, you're really first-class.

Qi Yue: "Oh, mom, please don't mention Ashen's name in front of Ahmon, okay?"

Qi Yue: "Auth, that is one creepy smile"

Ah Meng: Auntie, you were saying big sister was having a teacher-student affair?
Qi Yue: Mom, why's it so hot? Didn't you say only a little spicy?
 
Ah Meng: So spicy... I could breathe fire..

Qi Yue: How many times have I told you, always get to the point?

Qi Yue: You're not angry? Can I have my diary back?
Ah Meng: Never

Ah Meng: I haven't read it yet, how can I give it back?
Qi Yue: Ahmon!
Ah Meng: After I read it, I'll decide wheter to shred or burn it
 
Ah Meng: Don't try being cute

10/8 (Oh god, I love Li Xiang ja Yang Pingi :) Nad on nii nunnud.. Ah Meng sa oled ikka nii tohman appi ma tapaks sellise ema, miks on vaja tütre igivana päevikut kasuvennale, eriti Ahmoni sugusele, näidata ?????)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar