10.7.13

Devil beside you [s1 ep 12] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue kolib koos emaga Ah Mengi majja sisse. Ah Meng läheb tüdrukut äratama ning järsku paneb tüdrukule kinda kätte aga sellise, kuhu saab teine oma käe panna ja siis saavad käest kinni hoida. Ah Mengile ei meeldi isa käitumine ning isa teeb ettepaneku koos kooli minna. Nii nad teevad, kuid kohe kui nad kooli jõuavad, kahetseb Qi Yue oma soovi minna kasuisaga koos kooli. Algab tund ning loengut tuleb andma uus õpetaja ja selleks ei ole keegi muu kui Tian Sisen, kes oli Qi Yue esimene armastus ning tüdruku isa õpilane. Qi Yue tahaks maa alla vajuda.

Koridoris saavad Qi Yue ja Tian Sisen kokku ning neid näeb Ah Meng. Pärast küsib poiss kes too kutt oli ning Qi Yue küsib kas poiss on kade, kuid Ah Meng eitab. Nad lähevad koos koju ning vanaema tuleb külla ning tahab nende mõlemaga rääkida.

Ema käsib Qi Yuel uuesti riideid vahetada ja minna vanaemale tere ütlema ning sel hetkel kui tüdruk riideid vahetab astub uksest sisse Ah Meng, kes tahtis plikale öelda, et tema pärast on jakk katki. Vanaema saadab ema ära ning poisi shokolaadi ostma, et tüdrukuga rääkida. nNimelt tahab vanaema teada, kas poisil on keegi ning kui ei siis on ta juba sobiva kanditaadi välja valinud ning kui poiss sellest kuuleb keeldub ta abiellumast ja tegema seda mida vanaema heaks arvab. Koolis aga paneb Qi Yue plakateid välja ja Ah Meng aitab, ühe plakati juures peab poiss knopkasid tüdrukule ulatama kuid tõmbab neiu hoopiski endale sülle ning ei lase lahti. Tuleb Tian Sisen ning tüdruk ronib sülest maha ja Ah Meng on pahane. Too prillidega tüdruk, Meidi, tuleb kooli ja otsib Ah Mengi.

Ah Meng tulebki koos Qi Yuega ning Meidi teatab poisile, et ei saa temaga abielluda. See on Qi Yue jaoks parim hetk, kuid poisi sõbrad ei saa mitte midagi aru. Meidi minestab ning poisid viivad ta nende juurde. Seal tüdruk ärkab ja palub poisil teeselda, kuni tüdruk leiab selle kuti, keda ta tegelikult armastab. Ah Meng saab vihaseks ja saadab neiu pikalt. Qi Yue lohutab tüdrukut.

Ah Meng läheb tüdruku ukse taha ja helistab. Tüdruk võtab vastu ning kui saab loa siseneda, teeb ukse lahti ja suudleb tüdrukut ning paneb ukse kinni. Ah Meng ühel pool, Qi Yue teisel pool ust ning räägivad telefoniga. Järgmisel päeval on korvpallimeeskonnal väljasõit ning Ah Meng tuleb sinna mootorrattaga. Tema ebaõnneks tuleb sinna ka Tian Sisen ning Meidi. Selgub et Meidi on uus managaer koos Qi Yuega ning Li Xiang ülesanded muutusid, tema tegeleb ja paneb kirja trennid. Meidi liitumine ei tee Qi Yuele üldsegi head meelt.


Ah Meng: Qi Yue, let's be a pair of dangerous siblings.

Ah Meng: Big sister, why are your pajamas not sexy at all?

Ah Meng: Hey old man, every morning you give me acid reflux, breathing difficulties, headache and nausea.

Dad: Lets happily go to school together.
Ah Meng: Not again

Ah Meng: Next time don't get infected by my father's enthusiasm.
Qi Yue: I'm regretting it too


Xiao Cai: Qing Zi, saying he moves too slow, you mean Yuan Yi?
Qing Zi: I meant Ahmon 

Qi Yue: Did my talking to another guy make you jealous?
Ah Meng: No

Qi Yue: Even though we're beginning a new life, iI still get tricked by my favourite devil.

Qi Yue: If Ahmon and I are discovered by her, will I be killed?
Xiao Cai: Are you watching too much "tornado"?

Yang Ping: Didn't you see how happy Qi Yue was, when she heard the little princess reject you? She even offered to buy me pizza

Ah Meng: When I want to do something bad, not even the cops can catch me.

10/8 (Head sõbrad, panevad tüdruku ärgates sõbra selja taha jooksu)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar