24.7.13

Devil beside you [s1 ep14] (2005) - 惡魔在身邊

Meidi ja Ah Meng lähevad Danshui'sse ning neil on päris tore. Söövad pikka jäätist ning tüdruk tahab poisile meeldida ning ütleb milles ta kõik hea on aga enamus asjad ei paku poisile huvi ning tüdruk ei tea mida teha. Samal ajal tuleb Ahsein Qi Yue koju ning nad meenutavad vanu aegu kuid lõpuks tüdruk teatab, et ta on muutunud ning ei saa mehega koos olla. Ah Meng ostab sõrmuse ning Meidi ostab tänavalt ühelt tüdrukult kõik nätsud et too plika saaks koju minna. Ta annab oma lemmik shokolaadid ka tüdrukule kaasa kuigi ise nätusid ei armasta.

Ahsen viib Qi Yue bussijaama ning sel hetkel on seal ka Ah Meng ja Meidi. Ah Meng oleks peaaegu auto alla jäänud aga Meidi lükkab poisi eest ning saab ise jalale viga. Kõik tormavad haiglasse ning Ah Meng tirib Qi Yue endaga koju, ning tüdruk tunnistab et oli väga mures kui poiss peaaegu auto alla oleks jäänud, Ah Meng on mures, et võib tüdruku Ahsenile kaotada nende minevku pärast, kuid ei ütle midagi. Kodus helistab poisi vanaema ja käsib tal Meidit kooli ja koju sõidutada kuna poisiga koos olles sai tüdruk viga.

Ahseni sõbranna paneb mehe valiku ette, et peale Qi Yue sünnipäeva on mehel aega 24h tundi, et öelda mis neist kahest saab, sest naine ei kavatse enam kauem oodata mehe järgi. Koolis ei pane Qi Yue mehe tunnis tähele ning pärast ütleb mees, et teab, et tüdruku tähelepanu on pälvinud hoopiski Ah Meng ning et tüdruk on muutunud ning ei looda sealt mingit suhet. Ah Mengi sõbrad uurivad Qi Yue'lt mis tegelikult juhtus kui Meidi viga sai ning Ah Meng segab vahele.

Peale trenni selgub et Qi Yue peab veel koosolekule jääma ning Ah Meng viib Meidi ise koju. Teel hakkab tüdrukul halb ning poiss toob talle magusat, sest tüdrukul endal oli shokolaad otsas. Qi Yue jalutab alguse Yuan Yiga kuid poiss läheb oma teed. Meidi teatab, et saab edasi ise ning Qi Yue ema helistab, et Ah Meng läheks Qi Yuele vastu. Mingid tüübid hakkavad tüli norima ning kohale saabunud Ahsen lööb platsi puhtaks ja viib tüdruku koju. Kodus selgub, et poiss pole ikka veel saabunud. Ah Meng astub teele ja otse Asheni auto nina ette. Qi Yue püüab poissi kätte saada aga Ah Meng ei võta toru. Ahsein kutsus Ah Mengi endaga kaasa, et talle rääkida, et Qi Yue meeldib talle kui õpetaja laps ja ei rohkemat.

Ema ja Qi Yue on mures kus Ah Meng on ning lõpuks läheb tüdruk välja poissi otsima kuid kodu väravast välja saades kohtub poisiga. Ah Meng on vihane ning ütleb tüdrukule halvasti, hommikul läheb kooli ka enne tüdrukut. Kaks tüdrukut nõuavad Meidilt selgitust, et kas tema ja Ah Meng käivad, ning appi tuleb Li Xiang ning ajab plikad minema. Meidi pakub shokolaadi kuid Li Xiang vihkab magusat. Meidi näitab Ah Mengi maha kukkunud sõrmust ning küsib kas poisil on tõesti keegi kes talle tegelikult meeldib, li Xiangil pole südant tõtt rääkida ning Yang Ping tuleb segab vahele. Hiljem ei tea sõbrad mida teha ning kas ja kuidas Meidile tõtt rääkida. Poiste peas küpseb plaan.

Meidi: My japanese is pretty good. "I want to see Ahmon forever"
Ah Meng: Don't understand. My taiwanese is pretty good too

Meidi: I can make rice balls and sushi.
Ah Meng: I only know how to eat.

Meidi: I can type really fast on a cellphone, but only in japanese
Ah Meng: Then you don't have to text me, I couldn't read it

Ahsen: Don't blame yourself.
Ah Meng: Did I say I blame myself?

Ashen: If you dislike me so much, why did you accept my invitation?

Li Xiang: I don't want your stupid chocolate. I hate it

Li Xiang: Stop nagging. Can't I be a little late?

Li Xiang: Please, who has the heart to tell Meidi the truth?

Li Xiang: Before chocolate girl falls any deeper, we should tell her.

10/9 (Jumal küll, kas see on tõesti kultuuride erinevus aga ma ei saa aru miks on vaja väikse jalakriimu pärast tormata haiglasse nagu inimene hakkaks surema? Selle oleks saanud ju kodus kinni siduda, ei tormame kõik haiglasse. Ah Mengi kadedus on naljaks aga mõnikord liiga julm. Nii lahe kui sul on sellised sõbrad nagu Ah Mengil.)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar