29.9.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep19] (2014)

Song Yi saab Jangiga kokku ja küsib mehelt mis Min Jooniga tegelikult on.Ta kuuleb et naine meeldis juba enne mehele kui mees naisele ning Min Joon püüdis kõigest väest sellest eemale hoida. Ning kui ta maale jääks siis ta jah sureks, sest muutused on juba toimunud, ta tunneb külma ja kuuma, mida ta enne ekui tundnud ning ta võimed pole enamnii tervaad kui enne.

Min Joon läheb Hwi Kyungi juurde ja meeson purjus kuid teatab et Jae Kyeong püüdis Song Yid tappa ja tappis ka ta vanema venna, kusjuures Hwi Kyung pidi mürgiga joogi vanemale vennale viima. Min Joon keelab asja sinna paika jätta ning nad mõtlevad plaani.

Min Joon läheb koju ning Song Yi nutab oma kodus. Hwi Kyung helistab vennale ning laseb lindistust. Min Joo ütleb Se Mile, et kardab et Hwi Kyung on ohus asja pärast mida ta mehele rääkis ning Se Mi püüab ühendust saada. Jae Kyeong tormab venna juurde ning näeb et too on puhta purjus. Ta tunnistab vennale et tappis Han Kyungi ning hoidis eksnaist Min Jood 7 aastat kinni ning plaanib ka väikevenna tappa. Siis aga ilmub kohale Min Joon ja võtab relva ära.

Ta viib Jae Kyeongi politsei kätte ning väljas on hunnik ajakirjanikke . Jae Kyeong teatab et Song Yi lemmikvein on naisele ohtlik. Nimelt on selles mürk ja Min Jooni nimel. Min Joon saab vihaseks ja tahab mehe tappa aga kuna on palju ajakirjanikke siis ta lennutab Jae Kyeongi rahva sekka ja hüppab õhku ja kaob. Ta jõuab restorani ja ehmatab ilmumisega inimesi kuid Song Yi on klaasi juba tühjaks joonud. Ta kaob koos naisega haiglasse ning kõik on hämmeldunud et kuhu
nad kadusid.




Min Joon aitab naist ravida ning ajakirjanikud on ka kohal. Yoon Jae ja ema kiirustavad ka haiglasse. kuid Min Joon ja Song Yi ei saa minema ning nad haihtuvad uuesti. Seekord kuskile puude vahele. Song Yi on üllatunud. Hwi Kyung tahab aga venna tappa selle eest mis ta Song Yile tegi ja üldse on korda saatnud.

Song Yi arvab et nad mehe planeedil kuid Min Joon kustutab ta lootused. Nad on kohas kus pole kedagi teist peale nende ning see meeldib Song Yile. Nad jalutavad ja naine tahab pidevalt pilte teha kuna kui meest pole, on tal midagi meenutada.

Song Yi räägib oma tunnetest ja loodab et Min Joon teeb sama. Mees suudleb teda ja tal hakkab taas halb. Song Yi viib mehe majja. Samal ajal ei räägitagi muud kui Song Yi ja Min Jooni kadumisest ning nad on koos väga populaarsed. See ei meeldi aga Jangile, et Min Joon oma saladuse paljastas. Song Yi ja Min Joon söövad koos ning naine uurib mitu last mees tahaks ning lõpuks on neil maja, aed, koerad ja 7 last.

Jae Kyeong on trellide taga ja isa püüab poissi välja aidata. Siis aga tuleb Hwi Kyung koos sama pudeli veiniga mida taheti Song Yile sisse joota ja mees on nõus selle ise ära jooma, et isa usuks milline monster ta teine poeg on. Isa viskab klaasi eemale ning Hwi Kyung laseb salvestist ning isa on shokis. Song Yi ema on vihane ja mures kus tütar ja Min Joon on.

Min Joon ja Song Yi jalutavad ning mees laulab naisele ja teeb lõpuks abieluettepaneku. Song Yi aga tahab et Min Joon läheks oma planeedile tagasi ning eksisteeriks ega taha et mees tema pärast sureks kui maale jääks.. Min Joon ei tea mida öelda või teha...

On aega tagasi ning kirjanik, keda Min Joon aitas ja ideid andis teatab et usub et mees leiab enne oma planeedile lahkumist naise kellenimel on ka valmis kõigest loobuma.



Jang: Long before you started liking him, he liked you a lot. 

Jang: He wants to stay with you at the cost of his life

Hwi Kyung: Yeah, just come in without me opening the door for you. Incredible.

Hwi Kyung: I failed to earn Cheon Song Yis heart affter trying for 15 years. But you won it

Hwi Kyung: You have everything. I’m jelaous
Min Joon: I’m jelaous of you

Jae Kyeong: Are you Do MinJoon?
Hwi Kyung: No, it's Lee Hwi Kyung, the brother of the man you murdered, Lee Han Kyung

Jae Keyong: My brother called for a backup

Jae Kyeong: Do Min Joon, I thought we agreed to not do this. You’re making a big mistake
Min Joon: Save it for later in front of the people

Journalist: He just disappeard in the air
Detective: What? I didn’t see anything, back off.

Yoon Jae: Mom.Song Yi's at the ER
Mom: Again? How many times is she going to the ER this year?

Song Yi: Min Joon, where are we?
Min Joon: We're at the right place. I was worried, because I've never teleported this far before.

Song Yi: Do Min Joon, by the way, how many babies do you want?

Song Yi: So then, four boys and three girls?
Min Joon: Seven girls
Song Yi: Seven girls? Why seven girls?
Min Joon: I like girls. Boys are just loud

Song Yi: Let’s come here every summer
Min Joon: Okay
Song Yi: With our seven kids and five dogs

10/9 (lõpuks yegi abieluetteoaneku :D nii lahe ja samas jube et rahvas nagi Min Jooni võimed.. ja Hwi Kyungist on kahju, see isa on ikka mkmm..)

25.9.14

Fall in love with me [s1 ep6] (2014)

Xiao Lul on üllatus Le Sile ja selleks on tordike. Miao Miao nutab ja on lohutamatu kuna tunnistas Leole et mees meeldib talle aga Leo ei vastanud talle samaga ja tahab tööle keskenduda.

Ah Fu teeb Tian Xingile selgeks et mees peab suutma Le Si panna armuma Tian Xingi kuna Xiao Lu, kes Le Sile meeldib, pole ju tegelikult olemas. Tian Xing tahab aga Le Siga kokku saada aga naine saadab ta pikalt ja see on esimene kord kui keegi mehe pikalt saadab. Tian Xing ei saa aga naist peast välja.. 

Leo kutsutakse Tian Jisse ja Lance tahab mehele pakkumist teha aga Leo lükkab taaskord selle tagasi. Siis aga teatab Lance et Tian Ji kavatseb siiski kunagi ehk OZi ühineda ning Tian Xing tahab Le Siga rääkida. Ta tahab ennast naisele rohkem meeldima panna aga Le Si tunnistab talle et talle meeldib Xiao Lu ning Tian Xing on endast väljas ja käsib Huan Huanil ennast rahule jätta. Huan Huan on lohutamatu ning Lance ei tea kuidas õde aitada.

Le Si tuleb Xiao Lule külla ja kutt püüab naiselt teada saada miks too Tian Xingi nii väga vihkab aga naine ei taha mehest rääkida ning ei mõista miks Xiao Lu on nii Tian Xingi poolt. Ning Le Si ütleb et ise ka ei tea miks ta Tian Xingile oma saladuse avaldas.

Xiao Lu tahab teada mis see saladus ning ning Le Si kutsub mehe õhtust sööma. Õhtul aga otsustab Tian Xing minna iseendana kohale ning saadab sõnumi naisele et Xiao Lu ei saa minna. Õhtul ei taha aga Le Si olla Tian Xingi seltsis kuid Tian Xing tunnistab et Le Si meeldib talle ja suudleb neiut. Le Si lööb teda ja on terve õhtu lohutamatu, Miao Miao ei saa aru mis valesti läks. 

Järgmine päev vabandab Xiao Lu et minna ei saanud ning Leo aitab üht mootorratturit kes tegi avarii ja peab minema haiglasse ega saa esitlust teha. Ta palub et Xiao Lu teeks aga Samsung tahab et kohal oleks Leo. Xiao Lu teab mida tegema peaks ja selleks on riietuda Tian Xingiks ja teha esitlus temana.. Just siis kui küsitakse kus Leo on.. astub uksest sisse Tian Xing..

Ah Fu: Are you think Le Si?
Tian Xing: Yeah
Ah Fu: The person she like is...
Tian Xing: Xiao Lu, the person that we created together

Le Si: Because I like someone
Tian Xing: Who?
Le Si: Xiao Lu. I like Xiao Lu

Tian Xing: It seems like it's necessary for Lu Tian Xing to come out

10/8 (God damnit... ma küll ootsain seda suudlust aga no mida ... kas le si juba sai aru et need on üks ja see sama? ja miks kuradi pärast pidi ta juba 6 episoodis välja tulema? ta oleks võinud olla xiao lu riides ja esineda kui tian xing aga samas ma saan aru et kui samsung tahtis leod siis nadpoleks neid kuulama jäänud ja seda vist tian xing ka teadis? )





24.9.14

Full house: Take 2 [s2 ep6.2] (2012)

Kang Hwi lahkub poole sõnapealt ega kuule, et Tae Ik on vahepeal oma arvamust poisist muutnud. Taaskord püüab väljapressija müüa fotosid kus on Tae Ik ja Man Ok koos ning manager Hwang maksab piltide eest. Öösel aga hakkab Kang Hwil külm ja ta paneb sooja karvase kasskostüümi selga ning Man Okm käis vähepeal tekke ja patju ostmas ning teeb keldris õdusa olemise.

Hommikul on Tae Ik pahas tujus, sest ikka veel ilmuvad Kang Hwi kohta pilte ja tema gei staatust jahutakse koguaeg. Man Ok teeb poisile hommikusööki manager Hwang tegeleb taaskord järgmise pildiga, selleks on siis see pilt kus Tae Ik ja Kang Hwi on koos ja kolmas isik on väljalõigatud.

Öösel läheb Kang Hwil kõht tühjaks ja ta võtab mahla, salatit ja vett külmikust, hommikul avastab röövimise Tae Ik ja tahab politseisse helistada. Man Ok saab aru kes see oli kuid valetab poisile et see oli tema. Go Dong jookseb ajalehega ja Tae Ik saab vihaseks uudist lugedes. Ülemus käsib poisi kava tühistada.

Tae Ik ega taha sellest kuulda ja läheb ikka raadiojaama. Seal on hunnik fänne, kes nõuavad, et Kang Hwi tagasi gruppi pannakse. Sisse jõudes hakkab tuletõrjesignaal tööle ning Man Ok ei liigu paigast. Välja veetud Tae Ik tormab tüdrukut välja tooma. Samal ajal surfab Tae Iki tahvelarvutis Kang Hwi.



Man Ok: If someone greets you, at least pretend you are accepting it.

Tae Ik: I've been robbed
Man Ok:Oh, a thief ! What was taken?
Tae Ik: Salad, juice, mineral water

Tae Ik: You?
Man Ok: yes, I was hungry. So I had salad and juice, just a little bit
Tae Ik: A little bit? Are 2 boxes of salad and 3 bottled of juice just a little bit??

Girl: I think my butt will erode.

10/8 (See varguse koht oli parim.. üldmõttes on siiski tegu igava episoodiga..)




22.9.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep18] (2014)

Song Yi otsib meeleheitlikult Min Jooni ning kutt vaatab seda nurga taganat pealt, kuid ilmub naise selja taha ja teatab et ei lähe mitte kuskile, ka mitte kuu ega kahe pärast. Samal ajal istuvad Hwi Kyung, uurijad, Jae Keyong ja viimase eksnaine Min Joo koos laua taga ning Jae Kyeong üritab selgeks teha et ei tea naise kinni hoidmisest midagi ning Hwi Kyung on vennas pettunud.

Min Joon ja Song Yi hakkavad magama minema ja peavad ühte tuba ja voodit jagama aga Song Yi teeb reeglid selgeks: suudlemist pole, kuna ei taha aega mehe haigusele raisata. Min Joon püüab võime abil tulesid kustutada aga see ei õnnestu. Jang otsib Min Jooni ning on mures kus kutt on.

Hommikul tahab Song Yi et mees ta taaskord mõttejõul tõstaks üles aga Min Joon ei suuda seda teha. Song Yi püüab meest rahustada et küllap too oli närvis. Nad lähevad tagasi koju ja Song Yi ema püüab nad koridoris kinni ja peab loengut. Hiljem uurib Jang kas Min Jooniga on kõik korras ja mees kinnitab et on.

Õhtul katsetab mees oma võimeid ning suudab ainult tühja pabertopsi liigutada, kuid samas suudab ta aja seisma panna. Song Yi räägib valjul oma toas ning loodab et Min Joon kuuleb teda. Ema ja vend vaatavad mis naisel viga. Min Joon püüab naise juurde teleporteeruda.



Ta aga jõuab tänavale välja ning ei lähegi Song Yi juurde. Hwi Kyung läheb koju ja isa on marus kuuldes mida poeg Jae Kyeongile korda saatis ja karjub et Hwi Kyung pole enam tema poeg ning ainsaks pojaks on Jae Kyeong. Hwi Kyung lahkub ning talle meenub kui vend andis lõpukingi milleks on salvestav pastakas. Ta kuulab mis seal on ja seal on endiselt venna lausutud lause ja ei midagi muud..

Hommikul proovib Min Joon uuesti oma võimed ja on rõõmus et need töötavad. Ta tahab Song Yiga kohtuda aga naine on sõbrannaga väljas. Song Yi proovib pulmakleiti ning on õnnelik. Jae Kyeongi kuulatakse üle aga nagu alati, siis jääb politseil tõendeid puudu ning Min Joo peatub ajutiselt Se Mi ja ta venna majas.

Yoon Jae teatab Min Joonile et tema on Song Yi ja Min Jooni abieluga nõus ning küll ta ema ka nõusse räägib aga üks isik on veel. Nad lähevad Song Yi isa juurde ja sinna tuleb rikas tõusik kes on isaga ülbe ja tahab et too ta auto pargiks. See ei meeldi Yoon Jaele ning ta tahab ütlema minna aga siis liigutab
Min Joon autot nii et kõik ehmatavad.

Min Joon jääb purju ja isa vabandab oma lahkumise ja eemal oleku pärast. Yoon Jae tahab Min Jooni koju viia aga mees teleporteerib nad ning kasutab oma võimeid et vett juua ning Yoon Jael on karp lahti. Ta ei ütle Song Yile midagi ning hommikul meenub see kõik Min Joonile. Yoon Jae lubab mehe saladust hoida ning Song Yi teeb Min Joonile hommikusööki.

Song Yi tahab Min Jooniga kokku elama kolida aga mees ei saa sellele pihta. Hwi Kyung läheb Se Mi juurde ja räägib Min Jooga ning kuuleb et vanemal vennal oli samuti lindistav pastakas ning seal on infot Jae Kyeongi kohta.

Hwi Kyung läheb sellele järgi ja kuulab mis seal on. Jae Kyeong jootis vennale sama mürki sisse mida ka Hoo Rale ning see jäi lindile, millest Jae Kyeongil aimugi polnud. Song Yi ja Min Joon lähevad ühte torni ja lukustavad oma suhte puhul sinna luku. Peale seda söövad ja Song Yi loodab aga abieluettepanekut. Min Joon saab kõne ja viib Song Yi koju, ta tahab et naine tema korterisse läheks.



Song Yil on oodates igav ja ta otsib Min Jooni päeviku ja loeb sealt kuidas nad kothusid ja et mehel on üle 400 aasta uuesti võimalus koduplaneedile minna ja kui ta ei lähe siis ta võib kaduda ja surra siin Maal. Song Yi meenutab seepeale et kui ta küsis ka kõik on korras kui ta jääb et Min Joon vastas jah. Song Yi nutab.

Siis aga näitab et kui Min Joon ülikonda ostis siis valis ta selle et naisele abieluettepanek teha, ta ostis isegi sõrmuse. Ning kui ta käskis pakiruumi avada, siis enne kui Song Yi selle avas, peatas ta aja, korjas õhupallid ja sõrmuse ära ning kui Song Yi ukse avas siis oli seal ainult hari.

Ka plaanis ta söögilauas teha ettepaneku kuid kartis, sest ei tea kaua ta siin maal üldse vastupidada suudab...




Min Joon: I’m not leaving

Song Yi: No kissing. No okay? Yeah, my dream was to be a nurse. But I’m sick of caring for your sickness

Song Yi: That wasn’t dream, wasn’t it? When I slept on your arms on the cruise.
Min Joon: I don’t know
Song Yi: You kissed me, right?
Min Joon: You kissed me!

Min Joon: You’re so aggressive for a girl is this how you normally act?

Min Joon: What is important is the person I share the time with.

Song Yi: I had fun with it and now it’s not working..

Song Yi mom: Song Yi, did you flirth with him?
Song Yi: I kind of did

Min Joon: I was wondering why Cheon Song Yi talked without listening. I guess it runs in your family.

Man: What the heck?
Woman: Sweetie? Is this one of those brake problems?

Min Joon: If you're so bad at driving that you need someone else to park for you.. Then think about owning a car again.

Min Joon: We're home
Yoon Jae: Sober up! We have to walk 30 more minutes

Song Yi: How is it?
Min Joon: Don’t ever make soup again

Song Yi: We live next door to each other, we eat together and sleep.. you know. I think it’s a waste to pay double-rent and utilites.
Min Joon: What? Speak korean.

Song Yi: I make myself beauty and you make yourself georgeous.
Min Joon: Like I have to try.

10/9 (Hwi Kyung... issand kui armas, ta polegi seda kasutanud. See Hwi Kyungi isa on paras sitapea... Jube elajas aga kuna ta midagi ei tea siis mnjaa.. Tõde saab valus olla.. See Min Joon.. ausalt.. miks ta ei võinud seda ettepanekut siis teha? miks oli vaja sõrmus ja pallid ära võtta??? )