30.5.13

Kättemaksukontor [ h8 ep4 ] . Lahutus Eesti moodi 2 (2012)

Lapsed röövitakse ning Häidi ja Frida jõuavad selleks ajaks kui lapsi enam ei ole. Pilsonid tulevad koju ning Frida ja Häidi selgitavad olukorda. Stiina saab teada, et mees ei müügi põrandakütet vaid muugib tähtsaid koode lahti. Pätid helistavad ja tahavad kõvaketast. Renee tuleb lillledega läbi.

Häidi saab Rauliga kokku, et teha selgeks kas kutt on lasterööviga seotud. Saamal ajal ootab Andrus röövlitelt märki, et kõvaketas üle anda. Kohale lendab mudellennuk. Häidi veedab Rauliga ilusti aega. Samal ajal lähevad Frida ja Marion Rauli korterisse ja leiavad sealt Pilsonite laste pilte.

Kadri-Luisa tahab vetsu ja määrib ennast ämblikuvõrguga kokku, siis tekib allergia. Häidi paneb Rauli käeraudu ja kutsub politsei. Pihelgas ja Tiit tulevad kohale ning samal ajal saavad lapsed majast välja, kuid neid märkavad röövlid ja toovad majja tagasi. Politsei kuulab Rauli üle, selgub et tegemist on KAPO politseiniku Karl Suur'ga. Rein ja Tiit naeravad ta üle kuid siis aga helistavad kaitsepolitsei direktorile ning saavad teada, et kutt rääkis õigust.

Röövlid saavad lapsed uuesti kätte. Pihelgas saab teada, et Karl rääkis enda kohta tõtt ning ta vabastatakse kohe. Karl teab kus on röövlid ja politsei piirab röövlite maja ümber. Pilsonid jõuavad ka kohale. Andrus sõidab maja juurde ja läheb toob lapsed ära.

Stiina ja Andrus lepivad ära. Ning plaanivad minna Käsmusse puhkusele. Häidil ja Fridal on juba õmblemisest kõrini. Kadri-Luisa helistab Firdale, sest Renee tahab kõvaketast ning ähvardab relvaga. Andrus viskab kõvaketta diivanile ja siis tuleb Frida ja arreteerib Renee.

Fridale tuleb külla Rein. Häidi läheb politseisse ütlusi andma ja leiab kabinetist eest Karli.

Tiit: Ossa sarviline

Marion: ma arvan, et sa pead minema politseisse ja teatama, et meie supervaras murdis härra Pilsoni  kontorisse sisse ja Häidi pannakse vangi ning ma ei pea seda neetud kleiti siin õmblema

Marion: Tead Frida, ma tahaks ka niisugust tööd nagu Häidil. Tunnen ennast nagu tuhkatriinu
Frida: Ja mina olen kuri võõrasema

Häidi: Tere tere vanaema, kuidas tervis on?
Frida: Tere tere lapselaps, kus sa asud?

Raul: Karu on minu oma. Aga fotodega on asi keerulisem, ma ei saa sellest rääkida.

Häidi: Saa siis terveks vanaema, ja ütle vanaisale, et ta ei muretseks nii palju
Marion: Kuule sina....

Häidi: Kus lapsed on?
Karl: Küll nad tulevad, ega nad tulemata jää

Karl: Ma töötan kapos
Häidi: Hadihahaa- ja mina olen Michelle Obama

Karl: Kas see isehakanud Sherlock oma osalust ka mainis?

Rein: Tee ta käerauad lahti
Tiit: Võtmed jäid ju Häidi kätte
Rein: Närid läbi

Rein: Miks te varem ei öelnud?
Karl: Tükk aega üritasin ju


Stiina: Miks ta nii tegi?
Rein: Ise ütlesid et tehku midagi
Tiit: Sellises olukorras ei ole mõtet mehi provotseerida

Marion: Äkki on meesterahvas, me saame oma murdjakostüümid kohe ära proovida, Häidi mine too Tallinna kraanivett ja nutupaberit

Häidi: Sina
Karl: Nagu näed
Häidi: Mis sina siin teed?
Karl: Töötan siin
Häidi: Kas sa kapos ei pidanud töötama?
Karl: Pidin. Sain kinga, nüüd töötan siin
Häidi: Miks sa siis kinga said?
Karl: Kas oled imbetsill või mängid imbetsilli?

Häidi: Vabandust, et ma su karjääri ära rikkusin, ja vabandust, et teada sain, et sa ikka veel kaisukaruga magad
Karl: Istu, istu, nüüd hakkad ütlusi andma, kohe näed kui ebameeldiv see olla võib
Häidi: Käeraudu ei taha kasutada?

Karl: Nimi?
Häidi: Häidi
Karl: Hä-häi-di?

10/8 (Karl on äge...)

29.5.13

Devil beside you [s1 ep 6] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue ja ta sõbrannad küpsetavad kooke. Qi Yue viib koogi Ah Mengile. Selgub, et poiss on külmetunud ja ta väidab, et ei saa kooki haige kurguga süüa. Siis aga poisi sõbrad tahavad koogi ära süüa kuid Ah Meng haarab koogi endale. Qing Zi viib koogi Yuan Yile ning Qi Yue näeb torti poisi käes ja saab aru mis toimub. Järsku lendab korvpall Yuan Yi tordi peale. Ah Mengi super vise. Qi Yue on õnnelik, et poiss näitab oma tundeid peaaegu. Qi Yue on riietusruumist lahkumas kui tema ette astub Li Xiang.

Li Xiang ja Qi Yue lähevad kohvikusse kus Li Xiang tunnistab, et armastab Ah Mengi juba 5 aastat ja jääb igaveseks armastama ning nähes Qi Yue silmas pisaraid, ei saa ta aru miks tema nutab kuid hakkab ise ka nutma. Qi Yue lohutab teda.

Yang Ping ei julge klassi minna, kuid tema selja tagant tuleb Ah Meng ning tüübid lepivad ära. Järsku kukub Ah Meng kokku, Yuan Yi tahab Qi Yuele teatada aga Yang Ping keelab, kuid jääb lõpuks nõusse, kuigi teab, et sõbrale see ei meeldiks. Qi Yue tormab poisi juurde ja sõimab, kuna tüdruk muretses meeletult kui poiss ei teatanud talle olukorrast.

Ah Meng suudleb tüdrukut ja Qi Yue paneb peale seda jooksu. Köögis avastab ta et poiss ikkagi sõi tema tehtud kooki, ega andnud seda oma sõpradele. Ah Mengi mures isa jõuab ka koju ja tahab poega sööta aga see idee ei meeldi Ah Mengile. Siis tuleb tuppa head aega soovima Qi Yue. Isa tänab teda, et tüdruk poissi aitas ning ta telefon heliseb ning noored jäävad omapead. Ah Meng on tüdrukut peaaegu suudlemas, kui heliseb telefon ning poiss käsib tüdrukul vastata. Telefonil ei räägi keegi aga mingi kutt helistas.

Koolis on Ah Mengi suureks üllatuseks see, et Li Xiang ja Qi Yue räägivad sõbralikult omavahel. Peale kooli läheb Qi Yue Qing Ziga shoppama, sest viimane tahab et tema kohting Yuan Yiga läheks seekord ikka hästi. Poes leiab Qing Zi kingad, kuid pole tema numbrit, ta ostab number väiksemad kingad ja pigistab need jalga. Mõlemad tüdrukud unistavad perfektsest kohtingust.

Ah Mengi isa ja Qi Yue ema lähevad lõbustusparki ja tirivad noored kaasa. Qi Yue on põnevil, kuid Ah Meng ei taha seal olla ning läheb kohvi jooma. Siis aga kui väike poiss isale ja emale otsa jookseb, räägib isa miks Ah Meng selline on. Isa lubas poisile, et kui aega saab siis nad lähevad parki aga isal ei olnud kunagi aega ning poiss pidi kõik rõõmud ja mured ise läbi mõtlema ja lahendama ning seetõttu ongi poiss selline nagu ta on. Samal ajal ei lähe Qing Zi kohting just nii nagu plaanitud, kingad hõõruvad ja ta kohtub oma eks-poisiga, kes pettis teda tüdruku parima sõbrannaga.

Yuan Yi teatab, et tüdruk ei peaks kõike endas hoidma ning peaks rääkima. Isegi kui see võib haiget teha, hakkab kergem ning selle peale teatab tüdruk, et kuigi see oli poisist armas, et too talle kingad ostis, mis olid sobiva suurusega, on need koledad. Qi Yuel õnnetus Ah Mengi lõbustada ning poisi isa on õnnelik nähes poega naermas ning sobimas Qi Yue'ga. Koos ühel masinal olles, teatab Qi Yue, et nad näevad välja kui tõeline pere ning nad ei saa tõtt vanematele öelda. Seepeale teatab poiss, et ta tahab ainult, et kõik keda ta armastab, oleksid koos. Ning Qi Yue uurib, et kas ka tema kuulub sinna alla ning poiss vastab jaatavalt.

Friend2: So jealous. Except for Yue, we don't have anybody to give it to
Qing Zi: I do

Ah Meng: Cake? You think my sore throat can swallow sweet cake?

Qi Yue: Once a devil, always a devil

Yuan Yi: Today isn't my birthday
Qing Zi: It's not a law you can only eat cake on your birthday.


Yuan Yi: Nobody is always strong

Yuan Yi: It's just not yet
Qi Yue: How long have you been not yet?

Qi Yue: His expressions, his behaviour confuse me more than ever

Li Xiang: If you tell someone about this, you'll be dead!
Qi Yue: I won't, I promise I won't

Yuan Yi: We need to tell Qi Yue
Yang Ping: Don't. Ahmod will get pissed.
Yuan Yi: Even sick he plays tough?

Ah Meng: Yang Ping has a big mouth
Qi Yue: How high did it get?
Ah Meng: Didn't take it. Forgot
Qi Yue: Didn't take it or forgot?
Ah Meng: 98,6 degrees. Annoying
Qi Yue: Take your medicine?
Ah Meng: Oh, more annoying than my dad.


Ah Meng: I was so mad, my fever went up a couple degrees.

Qi Yue: I'll cook something. Um.. why do you taste like cream?

Dad: Ahmon, you're such a shy child.

Ah Meng: Annoying.. I demand you stay a least one yard away from me

Ah Meng: When did you girls become best friends?

Ah Meng: Asnswer it
Qi Yue: Me?
Ah Meng: Or me? I'm sick

Li Xiang: Qi Yue is my best friend in the whole world. Isn't that right big sister?
Qi Yue: "It's not true, somebody save me..." Mhm

Ah Meng: Why do I have to be the third wheel?

Dad: We're going to the amusement park! Are you excited?
Ah Meng: Can you please watch the road while you driving?


Ah Meng: A couple of kids
Qi Yue: I want to go on all of them
Ah Meng: Oh.. another kid.

Qi Yue: You wish for people you love to stay...does it include me?
Ah Meng: Heh, of course it does

10/8 (Ah Meng on endiselt lahe, eriti hea oli see koogi ja haiguse koht. Otseselt ei tunnista aga samas on armukade kõigi poiste peale kellega Qi Yue suhtleb.)


27.5.13

Playful kiss [s1 ep6] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni on haiglas ja saab üsna pea välja. Kuid tunneb ennast süüdi, et Seung Jo ei saanud TaeSani ülikooli eksamile minna ja plaanib majast välja kolida. Teda näeb kohvriga lahkumas Seung Jo ja annab tüdrukule ümbriku kus on kirjas, et õppemaksu ei pea maksma ning alguses arvab Ha Ni, et see on temale sest tegemist on Parangi ülikooliga kuhu ta sisse sai, kuid siis näeb et kiri on Seung Jo oma.

Kõigile on see suureks üllatuseks. Poisi ema on rõõmus, et Ha Ni ja Seung Jo ühte kooli lähevad. Ha Hi ei koli välja, samas läheb Bong Joon Gu tüdruku isa juurde töökohta paluma, ning suure lunimise peale saab ka.

Ha Ni tahab Seung Jole kingitust teha, kuid pole raha ja ta otsib tööd. Leiabki müüja koha. Ta tuleb hilja õhtuti koju ning see ei meeldi Seung Jole, sest ema ei saa magada enam nii palju kui varem, sest tahab Ha Nile ust lahti teha. Müüjana töötab ta seni kuni tuleb Seung Jo poodi ja enda peitmiseks tõmbab Ha Ni kapuutsi pähe ning laseb poisil ise raha kassasse panna ja ise vahetusraha vastu võtta. Poiss andis 1000 kuid tagasi lasi Ha Ni võtta 8800 ja sai kinga.

Teine koht oli toidu koju viimine ja sealgi tellis Seung Jo kohe toidu ja Ha Ni tõmbas taaskord kapuutsi pähe. Siis aga otsivad Ha Ni ja Min Ah oma sõbrannat Joo Ri'd, kes konutas koolis, sest ei tahtnud akateemiasse minna ega ülikooli.

Toimub lõpetamine, kus Seong Jo ja Ha Ni loevad kõne. Kõigile meelehärmiks on aga see, kuhu ülikooli poiss suundub. Seda mainib ka direktor oma avakõnes. Ka Bong Joon Gule jääb see ette. Lavalt alla tulles aga komistab Ha Ni trepil ja kukub Seung Jole selga. Õues tahab Hong Jang Mi, Seung Jo klassiõde, teha temaga pilti kui poiss kõnnib minema. Poiss ema lükkab aga Ha Ni poisi juurde. Seung Jo võtabki Ha Ni'l ümbert kinni ja see ei meeldi Jang Mile. Sel ajal kui ema pilti teeb, teatab Seung Jo Ha Nile, et sellest poe intsdendist ning just kui klõps käib tõmbab Ha Ni shokist eemale.

Õhtul on väike istumine, kus poisi klassijuhataja ei suuda jätta Seungi Jo ülikooli valikut mainimatta ning seal ütleb poiss mis ta asjast arvab. Ha Ni näitab poisist väiksena pilti ning Seung Jo tirib tüdruku välja. Seal kinnitab Ha Ni et tal ei ole tundeid poisi vastu ja ta on unustatud, siis aga Seung Jo suudleb Ha Ni'd ning nüüd on tüdrukul raske poissi unustada.

On esimene päev ülikoolis, kus Min Ah on ennast muutnud ja ei kanna prille. Seung Jol on lokid. Ha Ni oleks äärepealt auto alla jäänud ja kohtub kauni tüdrukuga, kes hiljem kutsub Seung Jo kohvikusse, kuid poiss keeldub.

Bong Joon Gu: Seung Jo, wherever you're around, Ha Ni, she's always prone to accidents

Eun Jo: When everyone's asleep she comes out and starts to walk around. In the middle of night I was startled because I thought she was a ghost

Ha Ni: Out of all those other convenience stores, why did he have to come to this one?

Ha Ni: Out of all those chicken places why did he have to order from this one?

Joo Ri: I thought I was about to drop my liver

Joo Ri: Don't go up there and fall over. Crashing all over the place

Bong Joon Gu: I hear you got into Parang university. What kind of intentions do you have?
Seung Jo: Intentions?
Bong Joon Gu: Yeah, there are hundreds of universities. But I hear you've got the skills to get into TaeSan university, even if you took the exams with your eyes closed. So why the hell are you going to Parang university?
Seung Jo: So I could see you react like this.

Director: There were events that were so absurd you couldn't really call it a mystery. One of them is class 7's Oh Ha Ni getting into Parang university. The other one is that class 1's Baek Seung Jo is also attending Parang university. Does this make any sense?

Seung Jo: It's thanks to a grandmother whose face I've never even seen. She said that I just need to have fun and others need to be happy. 

Seung Jo: You want to take a picture too?
Ha Ni: Yes
Seung Jo: Are you saying that you want me to take a picture with you now?
Ha Ni: No

Mr.Song: Do you know how sad it feels to have a student flying sky high get crumpled up in Parang university?

Ha Ni: Thick? Can you say that between people who kissed?

Joo Ri: You liked reading animation books so much.. it looks like you jumped right out of one of them

Joo Ri: Should I retake the SAT's?
Min Ah: You threw away all your books!

10/8 (Mulle nii meeldib Seung Jo ja see kuidas ta üritab näidata et ei huvitu Ha Ni'st kuid samas läheb samasse ülikooli ja see kuidas ta teadis, et tüdruk käis tööl kuid ei öeldnud midagi, vaid ootas, et saaks tüdrukule öelda seda siis kui too seda kõige vähem oodata oskas.)

25.5.13

Secret garden [s1 ep2] (2010)

Raim on vaat et sulanud kui kuuleb Oskat ütlemas tema nime. Joowon on aga üsna tüdinud sellest ja hakkab rääkima skandaalist. Kui Joowon jutu lõpetab, avastab ta et Rami on juba bussi peale läinud. Rami aga kuulab terve tee Oska lugusid ning koju jõudes räägib ta Oskast oma toakaaslasele. 

Oska järgneb Joowonile koju ja viimane saab Oskalt tema allkirja lepingule ja see teeb Joowonile suurt rõõmu. Järgmine päev kui mees autot ootab, unistab ta Ramist. Seul aga pakub oma oskusd Oska järgmisele videole. Seuli plaan on teha Oska elu põrguks, eriti kuna ta ei taha olla mehe mälus kui tema eks, vaid kui peagi Joonwoni abikaasa. 

Kodus aga unistab Joowon taaskord Ramist. Lõpuks kõsib ta Oskalt aga Rami numbrit, mida aga mehel pole ja ta saab Chaerini numbri. Seega läheb Joowon kohtuma Chaeriniga, et saada Rami number. Yoowon helistabki lõpuks ramile ja tahab kokku saada aga Rami ignoreerib teda. Seega otsustab mees minna naise kooli ja seal vaatab mida Rami teeb. Seal näb ta et Rami naerab ja naeratab ja leiab et naine on veelgi huvitavam ja ilusam. 

Siis aga ilmub ta naise ette ja mees teatab et on seal et Rami näha, kuna too ei tahtnud temaga koku saada. teised arvavad et ta on seal intervijuu jaoks ja hakkavad küsimusi küsima ja Joonwon vastab neile kindlalt, ainsad kes sellest läbi näevad on Rami ja Jongsoo. Lõpuks nõustub Rami mehega korraks õue rääkima minema. Ja kuna mees ei ütle päris põhjust miks ta naist näha tahtis, hakkab Rami arvama et too on hull. Ja sis tuleb Joonwon sellepeale et öelda et naine on talle haiglaarve võlgu, sest mees maksis.

Siis läheb mees muuseumisse ühele kokkusaamisele ja sinna jõudes leiab ta eest Seuli. Seal tunnistab Seul mehele, et armastab teda juba esimesest pilgust ja kui ta lahkub siis jookseb ta kokku Oskaga, kes on naist nähes shokis. Seul nitab välja et mees tähendab talle mitte kui midagi aga välja jõudes püüab ta pisaraid tagasi hoida. 

Siis aga unistab Joowon taaskord Ramist. Ja üllatus-üllatus, hakkab ka Rami mehest mõtlema. See aga raskendab tema keskendumist ja ta teeb trennis vigu. Ja tulemusena võtab Jongsoo ta fimist ära. Rami helistab Joowonile, kes on koosolekul ja käsib tollel trenni tulla ja Joowon teatab koosolekul, et nad peaks hoone avama ka võteteks.

Siis aga läheb ta kooli ja näeb seal, et Rami sõidab minema  ja järgneb talle. Nad jõuavad surnuaeda, kus naine viib lilli kooli tegelikult avajale. See paneb aga naise mehele aina enam meeldima. Siis aga viib Rami oma õpilased jalgpalli mängima ja sinna tuleb ka Joowon, kes teeb endale häbi olles kõige hullem jalgpallur maailmas. 

Siis aga tahab joowon teada naisest rohkem, eriti kas ta on nö abiellumas. Ramile ei meeldi sellised küsimused ja ta hakkab mehele vastu ja kui Joonwonil saab kõrini et naine teda peksab, hakkab ta vastu. Ja just siis astub sisse Rami toakaaslane. Aga toakaaslane on vihast lõhkemas, kuna ta lasti just töölt lahti. Ja räägib oma hullust ülemusest ja Joowon mõistab et jutt on temast. Seega kuuleb ta kuidas naine lubab kuulutada netis, et tema endine ülemus on gei.

See paneb Joowoni tunnistama kes ta on ja sõbranna on paanikas. Joowon palkab ta uuesti tööle. Ja viib nad joogile. Hiljem viib ta nad ka koju ja on shokeeritud nähes kui väikses kohas nad elavad. Hilejm kodus uurib Joowon aga Oska käest kas too on kunagi väljas käinud naisega kes elab väikseses vaeses kohas. Järgmine päev taaspalgatakseka Rami Chaerini filmi, kus ta peab tegema mitu võtet ja direktor ainult karjub ta peale.

Siis aga levib sõna, et maja president tuleb ise ka kohale ja Rami on shokeeritud kui asjalik ja tähtis Joowon näeb välja. Ja siis astub mees otse Rami juurde. Samuti annab joowon direktorile käsu enam mitte Rami peale karjuda. 

Joonwon: Are you giving her a tip?
Friend: And I gave her a tip

Joonwon: This is driving me insane.

Joonwon: I don't know I keep thinking of this woman, but you're far away from my ideal woman.

Joonwon: Can't you drink your coffee a little faster?

Oska: are you seeing Chaerin?
Joowon: Is she paying rent too?

Man: Have you some special skills?
Joowon: I make a lot of money



23.5.13

Kättemaksukontor [ s8 ep3 ] - Lahutus Eesti moodi 1 (2012)

Pilsonite pere hakkab lahutama ning pere kaks last tulevad Kättemaksukontori juurde, et nad ei laseks vanematel lahutada. Marion läheb Stella Pilsoni juurde,  nimelt on naine juuksur ning laseb oma juukseid sättida samal ajal räägib Stella kogu loo ära. Samal ajal läheb Häidi Pilsoni meest uurima ning avastab sealt kellegi veel Andrust pildistamas. Häidi teeb kutist pilti.

Andrus Pilsoni firma tegeleb põrandasoojustusega. Stellal  on aga uus mees Renee. Frida ja Marion jälitavad Stellalt, et näha kellega Stella kohtub ning Renee on päris rikaks. Samal ajal aga uurib Häidi Andrust ning näeb, et too võõras kutt jälgib ikka Andrust ning lõhub mehe autokummi ja hiljem uurib Andruse läpakat.

Kättemaksukontor saadab armastusekahuri Moksi kohale ning kutt mängib nagu oleks selle kuti armastatu. Stiina lahkub  vihasena kuid too mees läheb Moksile kallale. Häidi jookseb tollele võõrale kutile otsa ning võtab talt autovõtmed. Peale seda lähevad nad kohvikusse istuma.

Stiina uus armastus tuleb Stiinalt vabandust paluma ning nad lepivad ära. Too kutt tudvustab ennast kui Rauli ning Häidi ennast kui Häidi. Nad lepivad kokku, et kui vaja siis saaks nad koostööd teha. Marion käsib Fridal uut riiet proovida ning Frida käsib selle ümber teha ja Häidi peab minema Rauliga kohtuma.

Raul ja Häidi veedavad koos päeva ning kohvikus uurib Häidi mehe dokumente ja Raul naise dokumente, kuid kumbki ei leia midagi. Häidi läheb koos Rauliga Andruse põrandaküttefirmasse sisse murdma. Sealt lähevad nad järgi kõvakettale. Üsna pea on kõvaketas käes ja Raul viib kõvaketta üle tüüpidele.

Frida läheb Pihelga juurde ja näeb kabinetist lahkumas Andrus Pilsoni. Selgub et sellel kõvakettal ei olnud seda mida vaja. Andrus ja Stiina lähevad  lahutust sisse andma ning kaks pätti, kes kõvaketast tahtsid röövivad Pilsonite lapsed. Alguses saavad lapsed majja peitu ning ning seal helistab Kadri-Luisa Fridale, siis aga püüavad pätid lapsed kinni.

Marion: Aii, sa torkasid mulle praegu nõelaga pepusse

Frida: Odavalt, kas siis minu närvid ei maksa midagi?

Marion: Ta teeb meelega
Häidi: No tegin jaa

Häidi: Marion, tee uks lahti
Marion: Ma ei saa, ma olen poolpaljas
Häidi: No nüüd oled sa siis täitsa paljas 

Lapsed: Kas teie olete eradektektiivid?
Frida: Mina olen siin ainuke eradektektiiv, teised siin on õmblejad

Marion: Tere, siin on teile Tallinna vesi, otse kraanist

Frida: Sa näed välja nagu Marie Antoinette.
Häidi: Kas enne või pärast giljotineerimist?

Frida: Mis see jorss ongi Stiina uus peika?

Karl: Te vist unustasite midagi?
Häidi: Mina? Unustasin?
Karl: Minu autovõtmed oma kätte

Häidi: Hahha
Frida: Mis sa naerad nagu ahv?

Häidi: Kuritegevuslik hapukurgihooaeg

Marion: Põrandaküttefirmasse? Kas põrandaküte on nii kallis või?

Häidi: Marion, kas mu rinnad on naba juures või?
Marion: ups..

Marion: Annab kõvaketta üle
Frida: Numbrit näed?
Marion: Kõvaketta oma v?

10/7 (Raul on äge tegelane aga samas kogu see lugu pole eriti põnevust tekitav.)

22.5.13

Devil beside you [s1 ep 5] (2005) - 惡魔在身邊

Qi yue valmistab nuudleid kui uksest astub järsku sisse Ah Meng. Tüdruk ehmatab ja saab vihaseks, sest poiss käitub nagu oleks omas kodus. Qi yue uurib Li Xiangi kohta ning kui Ah Meng küsib kas tüdruk on kade, siis virutab plika kandikuga poisile vastu pead ja läheb oma tuppa. Kui ta lõpuks väljub, et poisile oma tunnetest rääkida, on poiss söögi lõpetanud ja lahkunud. Järgmisel päeval kuuleb Qi Yue kogemata pealt, et Li Xiang maksis, et talle kallale mindaks ja et Ah Meng siis teda päästa saaks.

Qi Yue kutsub Li Xiangi riietusruumi ning saadab Yang Pingi välja. Hakkab trenn ning siis tuleb Yuan Yi ja teatab et ta ei tule trenni. Just siis kui Gi Yue Li Xiangi lööb, astuvad Yang Ping ja Ah Meng sisse. Ah Meng ei taha kuulata ning Qi Yue annab alla ja lahkub, sest poiss on väga vihane. See teeb head meelt aga Li Xiangile, kuid siis poiss teatab, et tüdruk ärgu lootkugi midagi enamat kui sõprust.

Yuan Yi näeb nutvat Qi Yued ja lohutab teda ning veedab temaga aega, unustades kohtingu Qing Ziga. Lõpuks kui poiss kohale jõuab, siis tüdruk on lahkunud. Kuid poiss helistab ja vabandab ning kui tüdruk punast vihmavarju nägi, siis andis andeks ja poiss saatis uue sõnumi, et võiks uuesti kohtingule minna. Trennis ei räägi Ah Meng ei Li Xiangi ega Qi Yuega. Ja mõlemad tüdrukud tahaks aga ei julge poisile läheneda. Qi Yue läheb süüa tooma ning hakkab sadama. Yuan Yi ütleb Ah Mengile, et mingu too appi, kuid poiss saadab ta pikalt. Siis palub Yang Ping ise ennast appi.

Yang Pingil on eesmärk Qi Yuest lahti saada ja Li Xiang õnnelikuks teha. Lõpuks hakkab Li Xiang kartma ja ütleb Ah Mengile mida sõber kavatseb ning jõuab napilt enne kui midagi katastroofilist jõuab juhtuda. Ah Meng ja Yang Ping kaklevad ning lõpuks haarab Ah Meng kurika ja hakkab sõpra lööma kuid järksu tormab Qi Yue Yang Pingi ette ning Ah Meng ei löö. Ta viib tüdruku minema ja Yang Ping ei suuda uskuda, et sõber lasi niisama asjal minna. Ah Meng viib tüdruku koju kuivatama ning tüdruk toob kohvi ning poiss teeb purgi lahti ja nagu pakuks tüdrukule, enne kui tüdruk võtab, tõmbab poiss joogi endale. Tüdruk mõistab, et Ah Meng ongi selline, kes võtab teiste valu endale ja süüdistab iseennast hiljem. Samal ajal sõimab Li Xiang kuidas Yang Ping nii loll sai olla ning mõistab, et ise on halb ja teeb ainult halba. Samas kui Qi Yue on hea ja isegi pärast kõike mida tüdruk tegi ja rääkis, aitas Qi Yue teda ikkagi.

Qi Yue ütleb Ah Megile, et poiss meeldib kõigile, ning hakkab nimesid lugema. See peale teatab poiss, et ühte nime polnud ja tal on veel parema käe jagu nimesid. Siis tõstab tüdruk parema käe ja teatab, et talle meeldib poiss. Ah Meng kallistab tüdrukut.

Qi Yue: Hey, can you not act like this is your home?

Qi Yue: It's hot. Let it cool down a little.
Ah Meng: You're my sister, not my maid. Don't be annoying, okay?

Qi Yue: She used to be bullied a lot?
Ah Meng: Yang Ping must've been jabbering. Why does he talk so much?

Ah Meng: Trying to kill me?! That's made of metal.

Ah Meng: Don't expect anything more than a friend. It's not possible.

Yuan Yi: I hope you're not crying because you haven't found a lucky clover.

Yuan Yi: Ah Meng understands other people's pain, and then uses his own unique way to help them.

Yuan Yi: Though we didn't find a four-leaf clover, you did find a very good potential boyfriend. You should cheer up.
Qi Yue: You're talking about Ahmon?
Yuan Yi: Of course. You and I are friends.

Qing Zi: If you late again. I'll use a red umbrella to knock your head off.

Qi Yue: You don't hurt me
Yang Ping: Don't underestimate me!
Qi Yue: Truth is..you are more scared than I am.

Ah Meng: Think you can decide who I love? Do you know what love is?

Qi Yue: He takes away other people's pain, and then blames himself for the pain. Maybe he's a person who cares a lot for others but hates himself.

Yang Ping: Qi Yue was right. Don't hurt yourself anymore. If you don't learn to love yourself, how can you love others?

Qi Yue: Everybody likes you
Ah Meng: What did you say?
Qi Yue: Nothing
Ah Meng: I heard it. So don't change the subject. When you say "everybody likes me" who is everybody?

Ah Meng: I'd have smashed your fat head open.

10/7 (Imelik, et minnakse kohtingule kell 10 hommikul? Peale selle on nende vihmasajud väga kahtlased... ja samal ajal paistab pilvitus taevas päike ning mingi kahtlane vihm sajab.)