30.12.13

Fondant garden [s1 ep1] (2012)

Chen Ai Lin omab pagariäri ning on tema ema sünnipäev ning tütar viib emale tordi, mille autoriks on tegelikult Ai Lini parim sõbranna Xhen Mi En, tüdruk, kes on Ai Lini äri kokk ning kõikide Ai Lini tortide tegija, kuigi sõbranna neid oma nimel esitleb. Ai Lini äril läheb hästi ning tüdruku isa tahab et tütar võtaks osa Koreas toimuvas küpstestusvõistlusel.

Ai Lin veenab Mi En endaga kaasa ning kohapeal reegleid lugedes selgub et küpsetada võib ainult üks, ning Ai Lin saadab Mi Eni võistlema. Ise käib samal ajal shoppamas.

Samal ajal aga püüab Cui Group Enterprise omanik oma poega Po Xi Huani ärist huvituma panna kuid poiss püüab aina põgeneda ega taha kuuldagi isa äri ülevõtmisest. Isa korraldab pojale pimekohtingu, et äri edeneks. Poiss näeb et tegemist on ühe paksu tüdrukuga ning keeldub.

Ühel õhtul läheb Mi En ühte kohvikusse sööma ning sinna tuleb Han Xiang, kes on Xi Huani poolvend, nad pannakse ühte lauda ning Mi En räägib Ai Liniga kutist, sest arvab et poiss ei saa hiinakeelest aru, kuid hiljem kui Han Xiang õhtusöögi arve maksab, saab tüdruk teada, et poiss sai igast sõnast aru.

Xi Huan põgeneb pimekohtingult ning istub Mi Enga taksosse ning hetkeks on ta ka ihukaitsjatest vaba ning ajab Mi Eni ja Ai Liniga juttu. Ihukaitsjad leiavad aga Xi Huani üles ja viivad isa juurde, sinna tuleb ka Hae Yoon ning Xi Huan paneb jooksu ning jätab tüdruku Han Xiangiga. Isal on aga kindel plaan panna Xi Huan ja Hae Yoon paari. Xi Huan püüab vanaemalt abi saada aga see ei õnnestu ning sõbral tekib idee.


Hommikul on Xi Huan rõõmuga nõus isaga koos minema küpsetusvõistlusele. Seal juhib kogu süsteemi Han Xiang ning algabki võistlus. Mi En on meeletult närvis ning Ai Lin läheb lifti ning sinna tuleb ka Han Xiang, mees kellesse Ai Lin on meeletult armunud ning polnud kunagi varem päris elus näinud. Ta ei suuda oma õnne uskuda, liftis on vaikus ning Ai Lin tahab midagi ültema hakata aga ta kõht koriseb..

Mi En: You can’t be saying you want me to go to Korea with you to help you compete?
Ai Lin: I just knew you understood me the best!!

Hui Xiong: I take only one day at work and we take a break?

Dad: Didn’t I hire four body guards to watch him? Where are the bodyguards?

Xi Huan: Four annoying people following me isn't enough?

Mi En: Even though I don’t watch a lot of korean dramas, but he does look like a lead actor. 

Xi Huan: Grandma, is it me who's blind dating or you?

Xi Huan: Why must I marry the people you chose? This is my thing. Can’t I find one myself?
Grandma: Of course you can’t

Mi En: Why are those people in black chasing you?
Xi Huan: I’m a wanted man 

Grandma: Today, did you make your father angry again? 

Xi Huan: Whole world likes him, how can grandma not like him?

10/8 (Imelik, et üks töötaja peab uut töölist bossile esitlema ning bossi üldse ei huvita ka et tal on uus tööline?)






26.12.13

You're beautiful [s1 ep7] (2009)


Taekyung on nõus teesklema Youie poissi kui too suu kinni hoiab. Seega peavad nad olema paar nii kaua kui tüdruk tahab, muidu tuleb Mi Nyeo saladus välja. Selgub et tegelikult nad ei suudelnud vaid hoidsid päid koos et ajakirjanikud saaks pilti teha. Shinwoo lohutab Mi Nyeod ning Taekyungi fännid nutavad all kuna poiss on nüüd suhtes.

Kodus korraldavad bändipoisid ja tädi peo Taekyungi suhte puhul kuid poiss lahkub poole sõnapealt. Hiljem leiab Taekyung tüdruku klaveri alt magamas ning mängib talle ette selle loo mida neiu peab sisse laulma ja millest saab tema läbimurde hitt.

Nüüd peab Taekyung käima ühelt intervijuult teisele ning filmiesitlusel teesklema et on Youiega suhtes. Tal on sellest kõrini ning kui Mi Nyeol ei tule poisi laulu laumisest midagi välja ning läheb isa kodukülla siis saatjaks on Taekyung. Tüdruk läheb koos tädiga isa hauale ning neile tuleb vastu Hwaran kes viis samuti selle mehe hauale lilli. Kahjuks ei kohtu Hwaran ja Taekyung, kuna poiss kuulab põllul muusikat ja teda hakkab siga taga ajama. Sellest räägitakse ka uudises ning Youie kihutab kohale.




Mi Nyeo otsib ikka kaudnud poissi ning leiab ta üles ning kui nad tagasi minema hakkavad on juba pime. Nad räägivad kuust ja tähtedest ning järsku on nende ees Youie kes viib Taekyungi tagasi linna. Poisid ei kuule Mi Nyeost 3 päeva midagi. Tüdruk mõistab nende päevade jooksul et talle meeldib Taekyung. Shinwoo läheb tüdrukule järgi ning tüdruk laulab Taekyungi laulu väga hästi nii et poistel on karp lahti. Peale laulmist jookseb ta minema ning Shinwoo läheb lohutama ning teatab et teab et ta on tüdruk ja kallistab teda. Seda näeb pealt Taekyung kes on eneselegi üllatuseks kade..



Youie: Taekung Hwang, you pervert!

Jeremy: This is celebratory party for Taekyung. But with the guest of honor missing, it feels a little flat..

Hoon Yi: If Taekyung wrote the song, he should at least help you with it. Instead he starts a romance scandal.

Taekyung: Go Mi Nam, I decide on the schedule. Don’t interfere.

Taekyung: In a place where reporters and fans don’t even chase me, why is a pig chasing after me?

Taekyung: Why are you looking for me so desperately? Did I die?

Taekyung: If you waited just one more day, I would have gone get you

10/9 (Oh... Jeremy on niii armas, kahju et Shinwoo on niii friednzoned ja mine kui ilus Taekyung oli kui Mi Nyeo "Without word" laulis... oh...)



25.12.13

Hannah Montana: Forever [s4 ep4] - De-do-do-do, da-don't-don't tell my secret (2010)

Siena ja Jackson mängivad monopoli ja just kui nad on suudlemas, astub Hannah Montana aknast mööda ja Siena näeb teda. Jackson teeb näo nagu polnud kedagi. Miley jooksis oma tuppa ja Jackson püüab Sienat veenda, et miks peaks selline staar siin olema aga siis teatab Siena et teab Jacksoni ja Hannah Montana suhtest, mis oli ammu ja suur eksitus, sest Jackson ei lasknud Mileyt tuppa ja paparatsod olid kohe järgi.

Jackson prõmmutab Miley ukse taga, et too tuleks ja tõtt räägiks. Siena arvab et Jackson petab teda. Miley teatab et tema oli akna taga, siis aga tahab Miley Jacksoniga rääkida, ning nad lähevad kaklema, sest ja Miley keelab vennalt Sienat majja tuua ja Jackson keeldub seda tegemast ning plaanib Hannah't tõtt räääkida.

Siis aga lepivad nad kokku, et kui Siena näeb Hannah't siis Miley räägib tõtt. Robby Ray püüab kala ja kohtub Ricoga ning läheb temaga koos kalale. Jackson õpib ning Lilly paneb pesu kokku, Miley tuleb Hannah'na tuppa ja Lilly kukub paanitsema. Miley on rahulik, kuna ta jälitab Siena telefoni ja teab, et tüdruk on San Diego rannas aga siis koputab Siena järsku uksele, Miley ronib teki alla. Selgub et Siena kaotas oma telefoni randa. Lilly vabandab Miley teki all olemise, et Miley kadestab Siena stiili.

Jackson on Miley peale vihane, sest tüdruk ei pidanud oma lubadusest kinni ja otsib põhjusi mitte öelda saladust. Miley kutsub Siena kohale. Lilly ei suuda vastu panna ja hüüab välja et on Lola, kuid Siena ei saa aru, siis aga räägib Siena välja Jacksoni saladuse ja see on Mileyle kinnituseks et ta ei saa Sienale rääkida Hannahi saladusest. Miley helistab eksamil olevale Jacksonile ning mõlemad kiirustavad isa juurde ja lähevad seal kaklema. Robby Ray saab Rico kalaõnne peale pahaseks. Jackson kukub vette.

Külla tuleb Siena, kes tahtis Jacksoni testi tulemust teada ning uurib miks poiss märg on, Miley seletab et vend tuli teda vette päästma aga Siena märkab et Miley on kuiv. Siis aga astub uksest sisse Lilly, kes on rõõmus et Hannah saladus on räägitud, kuid Siena ei tea ikka midagi ja arvab et poiss petab teda ja lahkub, kuid siis Miley peatab ta ja viib ta oma riidekappi vaatama ning Lilly teatab et tema on Lola.



Siena: I just saw Hannah Montana at your window
Jackson: No you didn't
Siena: Yes I did
Jackson: No you didn't

Siena: You learned to the work to avoid the jerk


Miley: Me, shoked, that you still dating with my brother
Siena: I could swear I saw blond
Miley: Honey, you dating with Jackson, looks like you eyes haven't fooled you before.

Miley: Jackson, can I talk to you for a second?
Jackson: For you? NO!


Jackson: Sometimes you gotta let the dogs run

Miley: I tought my plan worked, thet usually work
Lilly: They never work

Miley: Bi...bi..bikini model say what?

Siena: Why aren't you wet?
Miley: I dry faster


Lilly: Oh, see you told Hannah's secret, now everything is okay. .... oh boy...
Siena: Hannah secret? I knew it, you still seeing her. I'm out of here
Lilly: Me too

Miley: You'll understand when you see my closet
Siena: I already know you have ugly clothes.


Lilly: I've been Lola for 4 years
Siena: Who's lola?
Lilly: Ahh, like you dont know

10/5 (Ma saan aru, et sari on Hannah Montana aga, et kõik alati Miley ümber keerleb ei meeldi mulle, las Jackscon olla ka kordi õnnelik)

23.12.13

TUTVUSTUS: 翻糖花園/Fondant Garden [Ep1-16] (24.2 - 8.6.2012)

Vaatama hakkasin ma tänu Park Jung-Minile, keda tean bändist SS501 ning siis avastasin et siin mängib ka Kingone Wang, kes mängis Devil beside you ja Why why love.

FAKTID:
Also known: Runaway Prince
Chinese: 翻糖花園
Written: Chen Hong Jie, Wang Xiu Xian, Jiang Jia Hua, Luo Qian Ni
Starring: Park Jung-min, Jian Man-shu, Kingone Wang, Lia Lee, Johnny Lu
Country of origin: Taiwan
Original language(s): Mandarin, Korean
No. of episodes: 16 episodes
Original release: February 24 – June 8, 2012

TUTVUSTUS:
Räägib siis noorest neiust Zheng Mi En'st, kes on edukas ja andekas küpsetaja ja ta töötab oma parima sõbranna Chen Ai Lini juures. ning Ai Lini isa usub et tema tütar on see kes küpsetab, nii saadab isa oma tütre kokkamisvõistlusele Lõuna-Koreasse.

Samal ajal püüab aga noor mees Po Zi Huan pääseda tüütust kohustusest vanemate ja firma eest. Tema isa aga plaanib poja panna paari naisega kes selle kokkamisvõistluse võidab. Nii paneb aga Zi Huan jooksu.

Zi Huanil on aga ka poolvend Yan Han Xiang, kes peab perefirmat üleval Taivaani poolel, kui Zi Huan peaks Koreas seda tegema. Kuid siis läheb Zi Huan kaduma ning lõpetab otse Mi Eni nina all ning kuna tundub et mehel on mälukaotus siis aitab Mi En teda hooldada.

Samal ajal ajab Han Xiang segamini Ai Lini ja Mi Eni, kuid saatuse tahtel juhtub nii,et Han Xiang armub Mi Eni, kuid peab abielluma Ai Liniga ning Zi Huan armub samuti Mi Eni kuid peab konkureerima oma poolvennaga. Samas püüab Han Xiang saada oma isa heakskiitu, mida tundub et ei tule iial.

TEGELASKUJUD:

Jian Man-Shu as Zheng Mi En
Noor ja rõõmsameelne neiu, kes on väga andekas küpsetaja. Talle meeldib Han Xiang.

Kingone Wang as Yan Han Xiang
Noor ja edukas ärimees Taivaanis, kes püüab isa poolehoidu võita, on sunnitud abielluma teise naisega ning talle meeldib Mi En.

Park Jung-min as Po Xi Huan/Park Hee-hwan
Noor rebel noormees, kes ei taha pereäri juhtimisest midagi kuulda ning põgeneb Taivaani, kus kohtub Mi Eniga ning neiu hakkab talle koheselt meeldima.

HETKEID DRAAMAST:




20.12.13

Ikemen Desu Ne [s1 Ep3] - Too painful kiss (2011)

Ren lohutab Mikot. Shu nõuab mis toimub ja kuna Miko pole suuteline rääkima, siis Ren selgitab mis juhtus. Ta teatab et Miko on ülirõõmus esinemise edu üle. Shu ei usu seda eriti aga jätab jutu sinnapaika. Yuki teatab et on mõistetav. Siis aga saabuvad Ando ja Rina. Ando õnnitleb neid, kuid muutub kui näeb et Miko nutab, Ren hakkab selgitama aga Shu annab sama vastuse mis ren talle. 

Rina teeb Miko pressi jaoks korda. Miko ei taha teisi alt vedada ja on nõus minema, Ren aga teatab et saab aru kui Miko ei lähe. Ren saadab Miko tema tädiga kohtuma, selle asemel et pressi ette minna. Ainult et nüüd peavad nad saama Miko välja nii et keegi ei näe ja Rina lubab aidata.

nad hiilivad Nana riietusruumi ja võtavad sealt kostüümi ja teevad Miko naiseks. Ren on mures et kas see töötab aga rina rahustab ta maha ja siis saabub Rina stilist. Toru on rõõmus reni nähes kuid imestab miks Ren ja Rina seal on. Rina ajab torule jura ning viib Toru eemale asju arutama. Miko on aga valmis ja astub välja. ren on shokeeritud nähes Mikot naisena. Siis saabuvad ajakirjanikud ja hakkavad uurima miks Ren Nana riietusruumist välja tuli, Miko valib selle aja aga just selleks et kaduda. Ren läheb aga paanikasse ja haarab Miko käest ja nad panevad koos jooksu. 

Ajakirjanikud usuvad et Ren on Nanaga koos. Ren saab Miko välja enne kui too vahele jääb. Ren lahkub ja jookseb kokku Nanaga, ja siis saabuvad ajakirjanikud ja uurivad mis toimub. Ren jätab asja Nana teha ja tollel pole üldse aimugi mis toimub. Miko naaseb majja ja teeb head nägu et teised ei muretseks. Hiljem tähistab bänd edukat olemist koos ilutulestikuga ja Ren tunnistab Mikole et ei näe pimedas hästi. Ja Miko teatab et kuna ta ei saa enam ema leida siis on paras aeg ka bändist lahkuda, see ei meeldi Renile, kes on Miko juba vastu võtnud. 

Järgmine päev on Ren ja Miko koos Ando kontoris ja Mabuchi on paanikas et kas Ren on midagi öelnud. Ando annab aga teada et Mio saab soolodebüüdi, see on Mikole shokiks ja Mabuchi õnnelikuks. Ja selgub et selle laulu peab Ren talle kirjutama. Miko ei tea mida teha, samal ajal istub Ren oma toas et leida mis laul sobiks Miko häälega ja olekuga. Samuti ajab Reni vihale fakt et Miko ütles et lahkub. Järgmine päev tuleb teade et Miko on jooksu pannud ja see on shokiks Renile, Ren helistab Mikole ja too ütleb talle kus ta on. Ren saab teada et Miko ei lahkunud majast ega bändist aga läks ema asju ajama. 

Miko ütleb Renile oma päris nime. Hiljem lubab ta Mikol koti autosse jätta, et see hiljem majja viia. Rina viib kleidi tagasi ja toob vabanduseks äraleppimise ja libistab kleidi salaja tagasi kohale. Nana tunneb aga kleidi kohe ära et see on sama mida ajakrijanikud taga ajasid. Ta uurib Rinalt kes see neiu on. Ria muidugi ütleb kõik välja..

Nana helistab Renile ja teatab et teab kes on see neiu kellega poiss minema jooksis. Ren ei taha aga sellest midagi kuulda ja tahab lahkuda aga siis saab Nana palliga pihta ja Ren tormab appi ja rahvas hakkab kohe pildistama ja jutud Reni ja nana käimisest saavad aina hoogu juurde. Miko ootab reni, kes on aga Nana juures ja ootab et Toru saabuks. Miko helistab Renile ja telefoni võtab vastu Nana kes teatab et Ren ei tule kuna on koos Nanaga. 

Miko helistab SHule, SHu on üllatunud kui tuleb appi. Nad söövad koos ja Shu ostab Mikole isegi kingad ja siis teatab Ren et tuleb Mikole järele. Ren annab talle juukselõksu ja miko uurib kas see on Nanale ja ren eitab. Ando tahab aga et Ren siiski Reikole laulu teeks aga Ren on endiselt vastu ja mees uurib naiselt et miks just ren seda tegema peab. Ando ei tea mida teha ja just siis saabu teade, et Ren ja Nana käivad.

Nana läheb agentuuri ja teatab Andole et tal on midagi mida peab Renile tagastama. Ando on kõiki kohtingu teemasid eitanud ja nüüd on Nana siin. Ren saabub ja Ando jätab need kaks rääkima. Nana annab Renile tema jaki tagasi. Ta teeb poisile ettepaneku käima hakata aga Ren pole nõus. Siis aga teatab Nana et kui Ren temaga käima ei hakka, siis teatab ta kõigile kes Mio tegelikult on. Ren on kahevahel ja uurib kas Miko peab tõesti jääma A.N.JELLi kui poiss. Miko teatab et jah ning Ren tormab Nanat peatama. 

Nana on kohe reporterite ette astumas ja hakkab reni süüdistama reporteritele kui Ren saabub ja Nana ütleb et on liiga hilja aga Ren haarab temast kinni ja "suudleb" teda. Reporterid on ekstaasis ja pildistavad. NAd tegelikult ei suudle aga norga alt nähes jääb mulje nagu nad suudleks. Miko näeb ka seda ja on kurb, nähes Reni teise neiuga ja Shu näeb Mikot vaatamas Reni suudlemas.

Ren: This is the scandal of the century