30.7.14

Full house: Take 2 [s2 ep2.2] (2012)

Man Ok satub politseisse ja saab varsti välja, kuid peab oma võimla kinni panema ja vihased lapsevanemad nõuavad oma raha tagasi. Man Ok lähebki panka ja samal ajal helistab vanaisa ja laps kinnitab et kõik on korras.

Man Ok leiab taaskord need postrid ja valab oma viha nende peale välja ja talle tuuakse pakk, mille ta lubas isiklikult tellijale kohale viia. Ta lähebki kohale ja tema suureks üllatuseks ja shokiks on see, et tegemist on Tae Ik majaga. Tae Ik on ka shokis ja käsib tüdrukul lahkuda, sest peab teda jälitajaks aga Man Ok tahab juhtunust rääkida.

Juttu kuuleb pealt Kang Hwi ja saab aru et Man Ok on too riidepoe omanik kus ta oma paki tellis ja läheb neiule külla. Alguses ei taha Man Ok uskuda, et popstaar on ta ukse taga ja kasutab oma taekwondo võtet aga poiss kaotab teadvuse ja tüdruk viib poisi majja. Seal too ärkab ja nad räägivad ning Kang Hwi kutsub tüdruku nendele stilistiks kuid neiu on vastu sest Tae Ik ga ta enam kokku saada ei taha.

See probleem saab lahenduse, tüdruk kannab üleni riideid nii et näeb nagu varas välja ja ehmatab hommikul majas liikuvat Tae Ik'd.

Man Ok: How much will be this be worth? They are people who ask for 30 million won because I used one photo. But I touched this precious body. Would it be 40 million? No, 50 million?

Kang Hwi: Why is maneqiun unni here?

10/7 (Kang Hwi on lahe aga tunne on et Man Oki valega vanaisale tuleb veel jama..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar