21.7.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep9] (2014)



Min Joon peab koolis loengut ning vahepeal meenutatakse eelmisel õhtul toimunud suudlust. Peale suudlust ei suuda kumbki eriti rahulikult olla aga siis jääb naine magama ning Min Joonil tõuseb palavik. Song Yi ei tea mida teha ning helistab sõbrannale, kes ekslikult arvab et tegu on lapsega. Song Yi püüab meest ravida aga Min Joon ajab naise minema. Hwi Kyung mõtleb Se Mi kõnele ning tahab naisega rääkida aga Se Mi lülitab telefoni välja ja läheb venna juurde Min Jooni kohta küsima, et kas mehel on vend või kaksikvend. Min Joon ärkab ning tunneb paremini ennast, ta püüab mõte abil akent sulgeda aga see ei toimi ning ta peab voodist välja ronima, tagasi minnes ehmatab ta aga Song Yi peale kes on magamiskotis nagu tõuk põrandal.

Naine ei saa enam magamiskotist välja ning palub mehe abi aga Min Joon võtab ta õlale ja viib elutuppa, et saaks edasi magada. Keegi võtab Min Jooni asjad tööjuurest ning selgub et mees on esmakordselt töölt puudu ja haige. Naine ei saa ikka välja kotist. Hommikul saabub Jang ning aitab ta välja ning viib Min Joonile süüa. Mees keeldub söömast sest ta kurk on valus, Jang on uudishimulik et kuidas selline asi juhtus, viimane kord juhtus see peale kohvi joomist ning seetõttu ei söö Min Joon kellegagi koos. Min Joon ei taha aga juhtunust rääkida. Uurijad saavad teada et Yoo Ra oli algstaadiumis rase ning üks uurijatest arvab et asja taga on Min Joon. Song Yi mõtleb lausele mehe päevikus ja arvab et mehel on mingi raske haigus. Jae Kyeong kuuleb et Yoo Ra oli rase. Üks produtsent pakub Song Yi emale suurepärast lepingut aga ainus jama on et Song Yile pakuti aktifilme.




Veidi hiljem tunneb Min Joon ennast juba paremini. Song Yi meenutab kuidas vanemad vaidlesid ja isa kodust lahkus, ning samal õhtul oleks ta äärepealt auto alla jäänud kui üks mees poleks teda päästnud. Siis aga helistab Jae Kyeong naisele ning Min Joon teeb nagu naine oleks telefoni maha kukutanud. Jae Kyeong on Song Yi korteris ning Min Joon läheb mehele vastu. Jae Kyeong teatab et tahab USBd tagas ning kui mees tahab elus olla ja et Song Yi ka oleks elus siis andku parem USB talle ning sõidab alla. Lifti avanedes on Min Joon taas ta ees ja teatab et mees jätku naine rahule muidu saavad kõik teada kes ta on ning et Jae Kyeong ei saa mitte kunagi teda tappa.

Hommikul läheb mees tööle ning Se Mi tahab temaga Song Yi'st rääkida. Hwi Kyung tuleb Se Mi võttepaika ning tahab naisega rääkida. Ta teatab et ei tunne naise vastu sama ning tahab olla tema sõber. Siis aga näitab Se Mi mehele pilti kus Min Joon päästis 12 a tagasi Song Yi ning ütleb et kuigi see on imelik siis tunduvad need mehed üks ja seesama olema. Hwi Kyung kihutab Min Jooni korterisse ja leiab eest Song Yi, ta veenab naise lõpuks endaga kaasa tulema ja ühte mehe pere villasse varju kolima. Naine pakib asju ning Min Joon saabub majja. Hwi Kyung aga vaatab meest pikalt ning lõpuks küsib et kas ta on seesama mees kes päästis Song Yi elu. Song Yi leiab aga prügikastist verised lapid ja autotule klaasikillu...


Song Yi: Can a person live with their heart beating that fast?

Song Yi: I’m really scary when I get mad

Min Joon: Do you think all men in the world like you?
Song Yi: All except you

Min Joon: You can never kill me

Bom: When I was young I said I liked dad in front of dad and I liked mom in front of mom. But I liked my grandmother in my heart.

Song Yi: Get out
Min Joon: This is my house

Min Joon: Before blaming others for not being on your side.. think about why you couldn't keep them on your side

10/9 (Aina põnevamaks läheb.... ohjummell.. millega see kõik veel lõppeb?)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar