28.7.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep10] (2014)

Hwi Kyung nõuab Min Joonilt et kas too on sama mees aga Min Joon teatab et kuidas see võimalik saab olla. Samamoodi pärib Song Yi et kas mees oli siis kaljul autot peatamas või ei ning Min Joon ütleb et lõhkus käe klaasvaasiga ära. Song Yi lahkub koos Hwi Kyungiga ja läheb ema juurde. Enne läheb Song Yi oma sõbranna juurde ja too teatab et armus ühte veetlevasse mehesse kes ta poodi sisse astus ja selleks pole keegi muu kui Min Joon. Aga Song Yi ei tea seda ja Min Joon pole tegelikult naisest huvitatud. Jae Kyeong arutab kuidas sai Min Joon 23 korruselt nii kiirelt esimesele, sest inimvõimete vastaselt liiga kiirelt.. Min Joon arutab Jae Kyeongi asja Jangiga..

Jae Kyeong tuleb koju ja käsib oma meestel Min Jooni jälgida. Min Joon vaatab Yoo Ra mälupulgal olevaid videoid. Song Yi saadab Min Joonile sõnumi ning algselt mees ei vaata aga siis vaatab aga ei vasta. Song Yi saab teate et ta korterirent on maksmata ning naise kontol pole piisavalt raha. Song Yi paneb peale suur mõtlemist oma käekotid ja osa riideid müüki ning alla Min Jooni telefoninumbri. Terve järgmise päeva inimesed helistavad mehele. Siis aga palub Song Yi Min Joonil endaga agnentuuri kaasa tulla, et naist ära ei kasutataks ja ta saaks kõik dokumendid ikka korda aetud.



Min Joon suudab naise eest väga hästi väljas olla ning leiab lepingust nii mõnegi naise jaoks kasulikku. Peale seda jooksevad nad Se Miga kokku ning lähevad kohvikusse. Seal ajab assistent kohvi maha nii et seda lendab nii Song Yi ku ja Se Mi riietele, ka Min Joon saab kohviga. Song Yi tõuseb et lahkuda ning Min Joon annab naisele oma mantli ning viib ta ära. See teeb Se Mile muret. Song Yile ei mahu pähe kuidas mees lasi Se Mil enda kätt puudutada olgugi et mehele ei meeldi kui keegi teda puutub.

Song Yi ema tegi süüa ning naine käsib vennal viia osa ka Min Joonile. Hiljem läheb karpi ära tooma, sest vend keeldub ning sätib ennast ilusaks. Ta püüab leida põhjusi mehe korterisse kauemaks jääda Aga peab siiski üsna pea lahkuma. Ta ei saa aru miks ta mehele mõtleb ning meenub nende suudlus ja see ajab naise veel rohkem segadusse. Se Mi külastab venda töö juures ja see on teistele üllatuseks. Hwi Kyung otsib venda ja kuuleb telefoni helinat. Ta võtab kõne vastu ja mingi naine räägib hüsteeriliselt ning siis ilmub järsku kohale Jae Kyeong.

Song Yi nõuab mehelt aru mida too temaga teinud on ning tunnistab seega natukene et mees meeldib talle.. ja see on üllatuseks Min Joonile. Song Yi läheb sõbranna juurde ning too annab nõu mida naine peaks tegema kui avalikuse ette läheb ning tunnistab et on süütu. Min Joon ootab uurijat ning kui uurija parklasse sõidab siis lööb Jae Kyeong ta teadvusetuks. Seda kuuleb Min Joon ning tormab parklasse. Jae Kyeong käivitab auto ning Min Joon sõidab talle järgi. Song Yi läheb meest tema korterisse otsima, teadmata et üks Jae Kyeongi mehi on seal samas. Min Joon ja Jae Kyeong sõidavad samale kuristikule kus Song Yi oleks alla sõitnud ning Min Joon näitab seda mälupulka, mida teine tahab. Jae Kyeong sihib meest uinutipüssiga ning kui tulistab siis Min Joon kaob... ja ilmub otse mehe kõrval..



Min Joon: I didn’t see you as idiot but I think you are idiot.
Song Yi: What?
Min Joon: Do you think the broken glass from your car is the only broken glass in the world?

Song Yi: I’m part b? Why? I like part a more.

Song Yi: You didn’t change your password. Don’t change it. I keep forgetting mine, but I never forget yours. It’s wierd.

Song Yi: Am I rethinking about the kiss with that human? Perhaps.. am I missing him?

Song Yi: I clearly tried to seduced you for 15 seconds. Did I get seduced too?
Min Joon: What?
Song Yi: What do you think of me?... No no no! Don’t answer that! You're dead if you do!

Song Yi: He said that Goo Eun Mong was the book of hislife. It's about one man dating eight women.

Song Yi: I'm the contractor? Why? I want to be the company

Min Joon: Why trust me? Don't trust me either. I can't always be there for you

Song Yi: Why? Is it because I'm broke?

10/9 (Oh sa nuga.. nii põnevaks peab siis kohe minema.. varsti saavad kõik eada kes Min Joon on ju... ja see Jae Kyeong.. ma nii ootan millal ta ükskord oma karistuse saab aga ta jõuab enne veel sada muud häda korraldada ju... )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar