24.7.14

Muscle girl [s1 ep1] (2011)

 Lugu räägib Shiratori Azusast. Nimelt sureb ta isa haiguse tagajärjel ja mehe võimla ning treeningud jäävad tütre kanda aga kahjuks pole neil piisavalt vahendeid et võimlat hoida ja treeninguid läbi viia. Aiobara käib pidevalt neilt raha nõudmas ning Azusa teatab oma õpilastele et Shiratori pannakse kinni... Samal ajal on jaapanis kontserti andmas korea populaarne laulja Ji Ho ja tal hakkab peagi Jaapanis filmimine. 

Kuid Ji Ho lahkub agentuuris manageri teadmata ja asub otsima oma ema... nimelt kinkis ta emale kalli kaelakee ning ühel päeval jättis ema pojale kirja et too saagu ise hakkama ja antku see kaelakee oma uuele perele.. nii otsibki poiss ema. 

Azusa kohtunik aga jätab sõnagi lausumata tüdruku ja ta võitlused maha ning seda hetk enne viimaseid võitlusi mida Shiratori peab. Azusa läheb tänavale meest otsima ja ajab ta Ji Hoga segamini ning palub siis aga Ji Hod endale appi. Poiss on nõus kuid kardab et ta tuntakse ära..seda ei juhtu.. Aga matil saab poiss kõvastu vatti näha et üldse ellu jääda. Hiljem ütleb ta võitlejatele et tema nimi on Kimu.

Azusa korjab pilte ja autahvleid kokku kui Ji Ho püüab tüdrukule selgeks teha et ärgu loobugu. Järgmine päev astub Aiobara sisse ning kohale tuleb ka Azusa kes teatab et võimlat ei panda kinni kuigi tal pole raha võlgade maksmiseks. Siis astub ette Ji Ho kes annab oma ema kaelakee võlgade katteks.

Aiobara annab Azusale 3 kuud aega kogumaks ülejäänud raha võlgade katteks ning jätab kaelakee ka endale. Ji Ho jääb tüdruku juurde ning kõik lubavad kõvasti tööd teha et võita ning kaelakeegi tagasi saada. Ji Ho manager helistab ning poiss teatab et ei tule tagasi. Siis märkab ta tänaval naist, kes sarnaneb ta emale...

Ji Ho: May I help you?
Azusa: Help? Yes help me!!

Azusa: It's too dangerous, take this off
Ji Ho: Wait.. my face....

Azusa: Everyone worked hard for nothing

10/8 (Oh... algus on nadii kui välja arvata et Ji Ho on niii nunnu lihtsalt.. :D )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar