14.7.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep8] (2014)

Näitab kuidas kaks meest rikuvad Song Yi auto ning ta siis rooli panevad. Min Joon kuulatab kus naine on ning suudab auto enne kaljut peatada. Song Yi näeb meest aga kui autost väljub on mees kadunud. Ta on shokis ja helistab Hwi Kyungile ning mees tuleb sinna. Ta viib Song Yi haiglasse ning sinna tuleb ka Min Joon. Song Yi uurib et kas mees mitte kaljul polnud aga Min Joon ajab tagasi. Ta lahkub kuid võtab taskust käe, mis on autost lennanud kilde täis. Samal ajal räägib üks meestest Jae Kyeongile, et rikusid auto nägid kuidas keegi järsku ilmub ning naise ära päästab. Ning siis lüüakse nad teadvusetuks ja rohkem nad ei tea.



Hwi Kyung teeb arstidele peapesu, et kes Song Yile ravimist andis. Ta viib naise koju ning kui Song Yi korterisse läheb on see segamini ning karjatab. Kohale tormab Min Joon ning naine jääb igaks juhuks mõneks ajaks tema juurde. Hwi Kyung läheb Se Mi jurude ja tahab et too läks Song Yile seltsi aga Se Mi ei taha. Siis aga teatab Se Mi et teab kes võib olla see mees keda Song Yi otsib, see kes ta 12 aastat tagasi päästis. Min Joon laseb Song Yil oma voodis magada ning otsib talle raamatu millega naine magama saaks jääda. Hommikul läheb mees süüa ostma ning Song Yi avastab mehe jalanõudekapist oma kingad, ta pärib miks mees valetas, et need pole tema käes. Siis naine sööb ja lõhub mehe vana portselanist nõud ära, mees on infarkti äärel aga naise arvates on nõud liiga vanad ja peaks need üldse ära viskama.

Siis proovib naine põrandalt tolmu võtta ja ajab vana originaali portselanist vaasi ümber ning mees saab peaagu surma seda nähes. Peale seda keelab ta naisel edasi tolmu võtta. Kes teab mis veel katki läheb :D Politsei saab Yoo Ra kohta uusi uudiseid. Yoon Jae kõnnib tänaval ning ta isa jälgib poega, et aga poiss teda ära ei tunneks keerab mees järsku ringi ja roller sõidab otsa.Yoon Jae tuleb mehel appi ning ei tunne isa ära. See teeb mehele haiget...

Uurijad otsivad endiselt tõendeid Yoo Ra surma kohta ning saavad teada et enesetapukiri võis olla vana kiri ja üldse mitte selle korraga seotud. Jae Kyeong vaatab videot kui Min Joon ta kaamera avastas ning selgub et naise korteris käidi mälupulka otsimas aga see on Min Joon sahtils. Song Yi ema tuleb Min Jooniga rääkima ja küsib küsimusi, mees aga püüab neist ära puigelda... Hwi Kyung palub Se Mi et too ei räägiks Song Yile sellest mehest ega ütleks ka talle selle mehe nime. Ning käsib naisel mehele helistada keda too juba kümme aastat salaja on armastanud.. Se Mi helistabki Hwi Kyungile aga alguses ei saa mees pihta..

Song Yi arutab imelikke juhtumeid sõbrannaga ning see käsib tal minna arsti juurde, seda Song Yi ka teeb. Arst diagonoosib talle stressi. Siis aga lähevad Min Joon ja Song Yi naise autot üle vaatama, peale seda läheb Song Yi Hwi Kyungiga sööma. Uurijad saavad teada et too mees kiivriga, kes saatis Song Yile tapmisähvardusi, on surnud..

Song Yi, Hwi Kyung ja Jae Kyeong söövad koos ning naine räägib videost mida ta mälupulgal nägi ning Jae Kyeong tahab teada kus video on aga naine ütleb et see on kadunud. Min Joon on Jangiga väljas ja kui koju läheb on naine seal ning valmistab sööki ette ning tahab et mees temaga õlut jooks aga Min Joon keeldub, sest viimati jõi ta 1634 ja siis hakkas ta täis peaga oma võlujõudu kasutama ja see ajas rahva paanitsema. Siis aga pakub Song Yi välja, et ta suudab enda ja mehe vahel 15 sekundiga keemia tekitada ning paneb aja jooksma. Alguses ei tee Min Joon teist nägugi ja naine hakkab loobuma aga siis haarab Min Joon naise käest ning suudleb teda...




Min Joon: Just because a puppy is cute doesn’t mean your heart flutters when you see the puppy.

Song Yi: I think you have little explaining to do.

Song Yi: Anyway, well-behaved cats go up to the.. where does it go?
Min Joon: A cooking fireplace
Song Yi: Right right, thats right. A cooking fireplace. It climps up there.

Song Yi ema: What abput your age? You look like a bachelor without a doubt. Do you have a girlfriend? What dies your father do for living?
Min Joon: Do I... need to answer them?

Song Yi: They say that quiet cats.. where do they go?
Min Joon: Up on the kitchen counters?

Song Yi: Oh yeah, they go up there

10/9 (Kuidas saab olla naise telefon tal autos kui enne Min Joon korjas selle palativoodist? Kas tahate öelda et kui ta auto peatas, viskas telefoni autosse? See Jae Kyeong võiks juba vahele jääda aga ma arvan et see juhtub alles lõpus..:( ja see suudlus.. lõpuks :) )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar