23.7.14

Full house: Take 2 [s2 ep2.1] (2012) - 풀하우스 테이크 2

Tae Ik väänab õla paigast ning ta viiakse Man Oki juurde ja too paneb õla paika. Man Ok sõbranna Han Ga Rim tuleb ja tahab sõbrannalt laenata 200 dollarit et osta VIP pilet ja minna Kang Hwi vaatama.

Kodus leiab sõbranna Tae Ik pildi Man Okiga ja teeb postri sellest, kõik oleks korras kui tüdruk oleks luba küsinud ja poiss oleks normaalses poosis aga kogu ümbruskond on pilte täis ja see pakub Kang Hwile lõbu, samal ajal püüab manager päästa mida veel annab.

Ta läheb Man Oki juurde ja käsib maha võtta, advokaadid helistavad ja teatavad, et koduleht tuleb maha võtta ja neiu peab maksma 30000 kompensatsiooni. Man Ok otsustab otsida Tae Ik üles ja temaga rääkida. Ta helistab sõbrannale ja saab teada, kus võiks olla.

Ta läheb kohale aga jääb hunniku kiljuvate ja hulluvate fännitaride hulka kinni ja näeb Tae lk'd ainult autosse istumas ja juba on kutt läinud. Enne aga andis Man Ok ühele tantsijale luba oma võimlat kasutada kuid koju minnes ootab teda ees politsei kes ebaseadusliku tegevuse tõttu tolle "tantsija" arreteeris ja nüüd peab ka Man Ok politseisse minema.

Han Ga Rim: I will go! I have to go to the fan meeting, even if I have to sell my soul 

Tae Ik: Don’t you see there's a bell on the door? 

Han Ga Rim: Even though we went on a 007 mission, we weren't able to find out 

Han Ga Rim: Ahjussi, how can you stop just because the light is red? 

10/7 (Kang Hwi on hetkel mu lemmik aga mnjaa.. sellise sõbranna lööks vist maha..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar