10.7.14

90210 [s1 ep6]: Hollywood forever (2008)

Koolis toimub narkokontroll ning Adriannal on nagu ikka narko kaasas aga ta ei tohi vahele jääda, sest siis kaotaks ta kõik lepingud ja ema lööks maha. Teda aitab ta parim sõber Naomi, kes viib narko wc aga politsei saab ta kätte. Naomi vanemad kutsutakse kooli ning kodus keerab Tarcy kogu tütre toa peapeale, sest arvab et tütar tarvitab narkootikume. Naomi seletab asja politseis ära ning suudab ka Adrianna tunnistama veenda, kuid enne kui Andrianna plitseisse jõuab kukub ta narkoüledoosist kokku ja viiakse haiglasse. Naomi ei tea seda ning arvab et türduk on kuskil pilves ja otsustab temaga enam mitte suhelda.

Annie ja Ethan peavad aga kooliprogrammi ülesanded paari mängima ja kasvatama last, selleks on nukk kes käitub nagu päris beebi. Seda ülesannet täites saavad nad järjest lähedasemaks. Silver korraldab Hollywood Forever Cemetery tähistamist ja sellega oma poolsünnipäeva, sest ta päris sünnipäevani on palju aega veel. Aga siis saab Silver aru, et temal ja Dixonil pole just palju ühist. Harry ja Debbie on aga shokis kui kuulevad et Tarcy on palganud eradektektiivi, et leida tema ja Harry poeg.

Kooli tuleb aga uus õpilane Kimberly McIntyre. Ta suudab kohe pahade poiste tähelepanu võita kui räägib ülbelt õpetajatega ning uurib kas ja kust saaks nakot osta. Ta flirdib ka Ryaniga kud mees käsib eemale hoida, sest arvab et naine on õpilane ja õpetaja-õpilase vahel ei tohi suhet olla. Tegelikult on Kimberly aga politseinik, kes teeskleb õpilast, et püüda narkodiilereid, kes narkot West beverly keskkooli õpilastele müüvad. Asjast teab ka harry.

Dad: Where's you baby? (a baby doll)
Annie: I can't find her.

Dude: I need a break
Navid: Dude, you are caretaker. Common you're my bitch.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar